Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Γιατί τόση πρεμούρα για συναίνεση; Τι ετοιμάζουν;


Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σχεδόν ξαφνικά το ντόπιο κατεστημένο (κυρίως μέσω των ΜΜΕ) και η τρόϊκα, επιζητούν διακαώς τη συναίνεση. Και όταν λένε συναίνεση, μην πάει ο νους σας ότι θέλουν τη συναίνεση του λαού με κάποιο δημοψήφισμα. Όχι βέβαια. Ο λαός είναι γραμμένος στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Επιζητούν τη συναίνεση των πολιτικών ηγεσιών των δύο κομμάτων εξουσίας (Παπανδρέου και Σαμαρά), αφού όλοι γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία είναι....
κόμματα αρχηγικά. ΄Έτσι κι αλλιώς τα....
υπόλοιπα «πρόβατα» που είναι στα κομματικά μαντριά θα ακολουθήσουν και το ξέρουν.

Όμως, για να αρχίσει αυτό το γαϊτανάκι της συναίνεσης ξαφνικά και μάλιστα η τρόϊκα το βάζει ως δήθεν προαπαιτούμενο (αν είναι δυνατόν), αυτό σημαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρό ετοιμάζουν και πάντως πολύ σοβαρότερο από το μέχρι στιγμής μνημόνιο. Τι μπορεί να είναι αυτό;;

Τέσσερα πράγματα μπορεί να σχεδιάζουν:

1) Είτε σχεδιάζουν να πάνε τη χώρα σε κάποια μορφή σκληρής αναδιάρθρωσης του χρέους, η οποία θα σημαίνει χρεοκοπία και την οποία δεν μπορεί να αποφασίσει μόνο του το ΠΑΣΟΚ.

2) Είτε σχεδιάζουν μεγάλες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που δεν μπορεί να σηκώσει μόνο του το ΠΑΣΟΚ.

3) Είτε σχεδιάζουν μια γιγαντιαία επιχείρηση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και ξεπουλήματος των ΔΕΚΟ, με διαδικασίες express, χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες των διαγωνισμών.

4) Είτε τέλος, σχεδιάζουν την απευθείας υποθήκευση τμημάτων της δημόσιας περιουσίας για τη λήψη νέου δανείου. Ακούγεται για 60 δις ευρώ.

Μπορεί φυσικά να σχεδιάζουν κάποιο συνδυασμό από τα πιο πάνω ή και όλα μαζί ανάλογα.

Εμείς, με όση φωνή διαθέτουμε, ένα πράγμα μόνο έχουμε να πούμε.
Εάν οι αποφάσεις που θα ληφθούν αφορούν τις δύο πρώτες περιπτώσεις, απλά θα εξαφανιστούν τα κόμματα που θα το επιχειρήσουν.
Εάν όμως οι αποφάσεις αφορούν τις δύο τελευταίες περιπτώσεις, τότε δεν θα πρόκειται απλά για λανθασμένες πολιτικές πράξεις και αντισυνταγματικές ενέργειες, αλλά για πράξεις προδοσίας του ελληνικού λαού, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του

Προεδρικη Δημοκρατια

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oliston ajona.na mi epitrapi aftopu zitane jati thaineto tellos .tora ine efqeria,[ispania,jaliag8]navjumeolistusdhromusmexrinakanumekati,mexrinadhjoksumetuskleftes,tusapateones,tusprudhotestispatridhas.apotistijmipuineenandjatonsinferondtullau,tispatridhasdenprepinamasantiprosopevun[i300].dhen ksero nomika allathapomjaskepsi.najinidhimopfifizmastollaojatimillamejatinperusiatu.okamenos,kapernaros,alidhiqijori,epistimones,qealipuajapanetinpatridhanafjaksuneenasomaqeollosollaosthainemeaftus.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί. Ο Σαμαράς θα κάνει το δύσκολο, θα του δώσει ο γιωργάκης κάνα δυό υπουργεία, θα φάει κάτι και ο φασιστάκος και η κουμουνίστρια.
Θα περάσει όλα τα μέτρα που θέλει η νέα τάξη.
Γιατί?
Σας λέω το πιό απλό. Θυμάστε που ο γιωργάκης έλεγε για ηλεκτρονική διακυβέρνηση? Ε, πολύ απλά την πέρασε και δεν έχετε πάρει χαμπάρι.
Οι συναλλαγές μέσω της τράπεζας, οι δηλώσεις μέσω του ταξιςνετ, εφορίες θα κλείσουν, δημόσιες υπηρεσίες θα κλείσουν, ηλεκτρονικό φακέλωμα, απαγόρευση διαδηλώσεων, κάρτα του πολίτη, φοροκάρτα, ηλεκτρονική τιμολόγηση. Ολα αυτά έχουν γίνει ή γίνονται μέχρι τον Αύγουστο το αργότερο.
Αντιδράσατε ρε επαναστάτες του κώλου? Οχι.
Βγάλτε τώρα το σκασμό, βρείτε μια δουλίτσα, και ζήστε όπως μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

NEW WORLD ORDER,NEW AGE,THEOSOPHY είναι το ϊδιο.
Δείτε τη γράφει στο web της Θεοσοφικήs Εταιρείας στην Ελλάδα:
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html

Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Η Θεοσοφία οραματιζόταν την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχούσαν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Την επίδραση των μεθοδεύσεων άλωσης της συνειδήσεως της Θεοσοφίας εδοκίμασε η ανθρωπότητα με τον ναζισμό, οι διαπιστωμένες, σήμερα πλέον, θεοσοφικές ρίζες του οποίου είναι ελάχιστα γνωστές στο ευρύ κοινό. Ακόμα λιγώτερο γνωστές είναι οι καταλυτικές ομοιότητες μεταξύ της «ιδεολογίας» του Γ΄ Ράιχ και της ολιστικής ουσίας των θεωριών και της δράσης των ομάδων του New Age.

Theosophy is of the Devil
http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/New%20Age/theosophy.htm

ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ:
http://www.anathemabooks.com/

Ανώνυμος είπε...

θα μας κανουν τα 3 ,,,2,, δεν το πηρανε χαμπαρι αυτοι δεν το πηρατε και εσεις δεν νικιουντε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!