Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Έλληνες ώρα να πούμε ξανά το μεγάλο ΟΧΙ


Έλληνες ώρα να πούμε ξανά το μεγάλο ΟΧΙ

Ώρα για να πούμε ξανά το μεγάλο ΟΧΙ! Όχι στη κοροϊδία που Τόσα Χρόνια μας πουλάτε... Όχι στην αποκρατικοποίηση του ελληνικού πλούτου! Όχι στην εκμετάλευση της ελληνικής κληρονομιάς απο τα γουρούνια! Όχι! Δν θα τα καταφέρετε!!! Πάνω απο το πτώμα μας αυτή η χώρα θα πτωχεύσει! Έλληνες ενωθείτε και ξεσηκωθείτε! Διαδηλώστε παγώνοντας την οικονομία!
Κλείστε τους δρόμους να πάρουν τα χαμπάρια τους Ότι όλη η γη θα γυρίσει ανάποδα Αλλα εμείς θα Είμαστε πάντα ελεύθεροι και ζωντανοί και ανεξάρτητοι του χρήματος! Εμείς έχουμε αγάπη για ζωή! Έχουμε ο ένας τον άλλον!!! Δεν περιμένουμε το ποδοσφαιρικό Euro για να ενωθούμε Ούτε την eurovision να μας χαροποιήσει!!! Το μόνο πράγμα που κατά βάθος μας ενώνει, μας κάνει Έλληνες και ανθρωπους Είναι η αλληλεγγύη, Η συμπόνια και η επιθυμία για ελευθερία!!! Δν Είμαστε και Ούτε θα γίνουμε Αργεντινή!!! Πάνω απο το πτώμα μας! Όχι στα ξένα προϊόντα και στις ξέφρενες σπατάλες! Πρέπει να μπούμε στη βουλή! Τώρα! Κανένας Δν θα μας στερήσει το δικαίωμα της ζωής που Τόσο Κ! άποτε ελεύθερα και δημοκρατικά μοίραζε άφθονα το αρχαίο μας αίμα! Έλληνες και μη, άνθρωποι της γης τούτης Μην το βάζετε κάτω! Όλοι μαζί αγαπημένοι με κοινό στόχο για μια νέα Ελλάδα και για έναν Νέο ελεύθερο κόσμο που τα παιδιά δεν Πεθαίνουν απο τη ποίνα Αλλά και από την έλειψη πρόνοιας και παιδίας! Φτάνει πια!!! ´Οχι!!!! Όχι στο στημένο εμπόριο ναρκωτικών στο κέντρο της πρωτεύουσας! Όχι στο παρεμπόριο που ακμάζει εις βάρος του μεγαλύτερου εμπορικού σημείου της Αθήνας! ´Οχι στα νοθευμένα φάρμακα φαρμακευτικών εταιριών και ναι στα βότανα που για κάθε είδους πάθησης η φύση έχει φροντίσει! Όχι στους καθημερινούς ψεκασμούς που μολύνουν την ατμόσφαιρα και ναι στην ανακύκλωση!!! Κλείστε το χαζοκούτι με τα λανθασμένα πρότυπα και τις παραπληροφορήσεις των ΜΜΕ και βγείτε ´Εξω στο σύνταγμα και σε κάθε κεντρική πόλη! Κάθε μέρα όλοι μαζί! Μαζί φέραμε την χώρα μας σε Αυτό το σημείο μαζί θα την επαναφέρουμε καθαρίζοντας τα ξερά απο τα χλωρά!!! Μόνο ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί μπορούμε να βάλουμε νέες βάσεις! Όχι δεν δέχομαι να μην μιλάω και δεν δέχομαι να μην Είμαι ελεύθερος!!! Δέχομαι όμως να χαραμιστώ Γιατί μόνο πάνω απο το πτώμα μου θα τα καταφέρετε!!!! Î — ιστορία από εμάς θα δημιουργηθεί!!! Δεν μιλάω μόνο για μένα! Όχι! Μιλάω για τα παιδιά που θα κάνω! Τα παιδιά τους!!!! Τα παιδιά των παιδιών τους! Μιλάω για κάποιους που έχυσαν αίμα στο τόπο τούτο !!!! Μιλάω για κάποιους που έκαναν το λάθος που τώρα εμείς πρέπει να διορθώσουμε!!!! Ναι!!! Αυτό πρέπει να κάνουμε!!! Να δώσουμε σε Όλο το κόσμο το παράδειγμα που του Αξίζει!!! Το παράδειγμα που περιμένουν και απαιτούν απο εμάς!!! Αγαπάω την χώρα μου Όχι σαν εθνικιστής Αλλά σαν πολίτης της και οφείλω να προσπαθώ καθημερινά για αυτήν! Έχω Μέσα μου αγάπη και ευγένεια και ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους γύρο μου! Αν θέλω να Αλλαξω κάτι στο κόσμο Αυτό, πρώτα πρέπει να Αλλαξω τον εαυτό μου! Πρέπει να γίνω καλύτερος!!! Ας ξεκινήσουμε απο το Εγώ και να καταλήξουμε στο Εμείς! Όλοι μαζί αύριο, μεθαύριο , κάθε μέρα έξω στους δρόμους και ενωμένοι για εμάς!!! Είναι μια πράξη που Σίγουρα χρωστάμε στο Εγω μας!!

Αναγώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epitelous apokthsame to dikewma ths symvoulhs . ekei pou mas to eixan aferesh ta kseftilismena ypokhmena . krima kai tous psifhsa . kalitera fysika na eixa skotwthei ston dromo para afta pou ekanan xrisimopiwntas ton pshfo mou twra o morfeas tha tous egatalipsei .. seira exei o efialths na tous parh kai na tous shkwsh ta mounopana.

e-ego είπε...

Αχαχούχα! δε μας σώζει τίποτα...