Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ - Εκλογές με σημαία τη «Μακεδονία»!



Anti-ntp:Και που ασχολούμαστε μαζι τους τους δίνουμε μεγάλη αξία...
Στις εκλογικές ανάγκες προσαρμόζει ο Νίκολας Γκρούεφσκι την συμπεριφορά του κόμματός του έναντι των ελληνικών θέσεων.Αν και κατά τις εμφανίσεις τους σε διεθνείς οργανισμούς και στην ....
ΕΕ, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δηλώνει έτοιμος για λύση, κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο προκύπτει από το ίδιο το πρόγραμμα του κόμματός του, VMRO-DPMNE, όπου οι λέξεις «Μακεδονία», «Μακεδόνες» και «μακεδονικό έθνος» παίρνουν και δίνουν.


Η προεκλογική περίοδος που θα οδηγήσει στις εκλογές της 5ης Ιουνίου ξεκίνησε επίσημα χθες και ο Γκρούεφσκι υπόσχεται πως οποιαδήποτε λύση θα περάσει μέσα από δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσουν οι «Μακεδόνες πολίτες» για το είδος της λύσης.

Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα του κόμματός, δεν θα γίνουν αποδεκτές ιδέες και προτάσεις που «θα έθεταν σε κίνδυνο τη "μακεδονική" εθνική ταυτότητα, τη διακριτή υπόσταση του "μακεδονικού" έθνους και της "μακεδονικής γλώσσας"»!

Υποστηρίζει μάλιστα ο Γκρούεφσκι ότι περίπου δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μια διένεξη την οποία «επέβαλε η Ελλάδα»!

Από την πλευρά του, το αντιπολιτευόμενο κόμμα «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, που σε περίπτωση επικράτησής του θα προτείνει για πρωθυπουργό μια γυναίκα, την Ράντμιλα Σεκερίνσκα, κατηγορούν την κυβέρνηση Γκρούεφσκι για πλήρη αποτυχία σε όλους τους τομείς (συμπεριλαμβανομένου και του αδιεξόδου στις επαφές για το όνομα).

Μέχρι στιγμής πάντως, οι δημοσκοπήσεις φέρνουν πρώτο το κόμμα του Γκρούεφσκι, αν και με μειωμένη τη δύναμή του.
 
http://www.elzoni.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ειπε κανεις να μην ξυνετε στην γλιτσα του τσομπανου?????Θα το φαει το κεφαλι του,,,,