Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ



ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
Ποινική δίωξη σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη και άλλων 4 προσώπων για κακουργηματική απιστία από κοινού και κατ' εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αυτή, άσκησε...
κατά περίσταση η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. Η υπόθεση αφορά σε συμβάσεις της περιόδου 2005-2007 για την προμήθεια πληροφοριακού συστήματος της Intralot στον ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τη σύμβαση η αξία του έργου ανέρχονταν σε 96 εκατ. ευρώ, όμως στην πορεία φέρεται να έφτασε τα 300 εκατ. Για ένα πρόσωπο η δικογραφία διαχωρίστηκε και η έρευνα συνεχίζεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ για δύο άτομα η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.
ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα ξύπνησαν οι δικαστές επιτέλους....Ας ελπίσουμε να μην τον αθωώσουν αν κάνει έφεση...

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι πρεπει να λογοδοτησουν οι κατηγορουμενοι, αλλα μονοι τους εκαναν τις συμβασεις; Δεν εμπλεκονται πολιτικα προσωπα της τοτε κυβερνησης;

Ανώνυμος είπε...

etsi apla gamisteton

Ανώνυμος είπε...

τι λετε ρε παιδια? ο κυριος Κοκκαλης να εκανε παρανομια? ντροπη σας..... ο καταασκοπος της Σταζι που απο απλως υπαλληλος της ΔΕΗ ΤΟ 80 βρεθηκε ξαφνικα δισεκατομυριουχος....ντροπη σας να τον κακολογειτε τιμιο ανθρωπο...

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαιρονται εκει στον Πειραια. Ειμαι σιγουρος οτι ο Πρωταθλητης θα γραφει παλι διθυραμβους και υμνους για τον Κοκαλη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ;ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ .ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΓΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑΔΙΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ ,ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ......ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.....ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ ΒΡΑΔΙ..

Ανώνυμος είπε...

Tha tou klasoun ta paparia..opos ginotan panta me olous aftous tus katsikokleftes..

Ανώνυμος είπε...

hrthe mallon kairos.. na allaxoun ta pramata !!

Ανώνυμος είπε...

5:11 σιγα μην αλλαξουν. Αλλιως το ιδιο θα γινοτανε και με αλλους μαφιοζους που εμπλεκονται στο ελληνικο ποδοσφαιρο, οπως τον (μ)πεο λογου χαρη. Και ποσοι αλλοι φυσικα: πατερας, μελισσανιδης, ψωμιαδης, μαρινακης και δεν συμαζευεται. Να σου και κατι αλλο στην τελικη; Ακομα και αν τον δικασουν και κριθει ενοχος, την αλλη μερα οι εφημεριδες του ολυμπιακου, θα βγουν να λενε για αλητειες εις βαρος του ολυμπιακου και αλλα τετοια. Στην Ελλαδα ζουμε και το ξερεις. Και δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση να κατεβουν ενα εκατομμυριο γαυροι να σωσουν αυτο το γλοιωδες υποκειμενο. Γιατι; Μα γιατι πολλοι απο αυτους δημιουργηθηκαν απο τον κοκκαλη. Μετα τι γινεται; Αφου μας εχουν κανει να σκεφτομαστε ετσι, ας τα λουστουμε τωρα. Η παραγκα του ποδοσφαιρου και οχι μονο, δεν φτιαχτηκε χθες και φυσικα δεν περιοριζεται στο ποδοσφαιρο αλλα απλωνει τα πλοκαμια της και σε πολλα ακομη.

ΘΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ; ΓΙΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. Αυτοι ειμαστε δυστηχως. Και παρακολουθησε τωρα αντιδρασεις.