Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνεργάζονται οι εργολάβοι με την Αστυνομία;



Άρχισαν να φθάνουν με το τσουβάλι, στα σπίτια των οδηγών που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια, οι κλήσεις και οι εντολές για την αφαίρεση των πινακίδων.
Μόνο στην περιοχή του Χολαργού οι διαμαρτυρίες για το γεγονός είναι αμέτρητες. Η μεγάλη απορία και το ερωτηματικό είναι: Ποιος βεβαιώνει την παράβαση αυτή. Το ότι πέρασε κάποιος δηλαδή από τα διόδια χωρίς να πληρώσει. Η αστυνομία, που είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος η…..
κάποιοι άλλοι.
Και αν η απάντηση είναι η αστυνομία, η ερώτηση είναι: Πόσες φορές είδατε περιπολικό αμέσως μετά τα διόδια να σταματάει κάποιον και να τον γράφει επειδή δεν πλήρωσε. Και πόσους μπορεί να γράψει ένα περιπολικό σε μια βάρδια. Το πράγμα βρομάει. Κάποιοι δίνουν τους αριθμούς αυτών που δεν πλήρωσαν στην αστυνομία. Κάποιοι καρφώνουν τους πολίτες. Κάποιοι συνεργάζονται εις βάρος των πολιτών. Κάποιοι υποστηρίζουν του δοσίλογους.
Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι επειδή οι αστυνομικοί που βεβαιώνουν τις παραβάσεις δεν προλάβαιναν να σταματήσουν τους παραβάτες, απλά σημείωναν τα νούμερα και στη συνέχεια στέλνουν το μπουγιουρντί. Και ξαναρωτάμε:
Aπό την άκρη του δρόμου που στέκονται συνήθως τα περιπολικά, προλαβαίνουν να δουν ποιος πέρασε 200 μέτρα μακριά τους;
Να είναι βέβαιοι ότι στο συγκεκριμένο ταμείο σήμανε ο συναγερμός και να δουν τον αριθμό του αυτοκινήτου;
Πρόκειται για τσακάλια αστυνομικούς. Ας τους βάλουν στο κέντρο μπας και με την εξυπνάδα που διαθέτουν πιάσουν και κανένα παράνομο.