Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τρομαγμένοι από το χρέος που δημιούργησαν προσεύχονται στον Χατζηνικολάου, τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα, τον Θέμο, τον Βαρδινογιάννη…



papandreousamaras-NEO.jpg
Ποιο Bilderberg Club, ποια Αθηναική Λέσχη;
Απίδια μάντολες, είναι όλα αυτά μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Νίκος κατάφερε μέσα σε 20 μέρες να βρεθεί δύο φορές ομοτράπεζος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και μία φορά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης-SATURN, Αντώνη Σαμαρά....


Με τον Παπανδρέου συνέφαγε σε ταβέρνα της Φιλοθέης και σε σπίτι επιχειρηματία, ιδιοκτήτη φροντιστηρίων.
Με τον Σαμαρά φάγανε θαλασσινά στο «Καστελόριζο» της Νέας Κηφισιάς, αγαπημένο στέκι και του Γιώργου Τράγκα.
Κάτι τέτοια βλέπει ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ-κολλητός κι αυτός του Ρίζου Ρίζου με τον οποίο συνυπέγραφαν τα τιμολόγια της χλιδής που ανέδειξε ο Ρακιντζής-και αλυσοδένεται σαν τον Αλμπίνο του «Κώδικα Ντα Βίντσι» στο Σύνταγμα μπας και δεήσει ο πρωθυπουργός και γνωρίσει εκ του σύνεγγυς τη βαρβατίλα του Νεάντερταλ συνδικαλιστικού Πασόκ.
Βέβαια τέτοιου είδους συναντήσεις μόνο ως επικοινωνιακή προβολή των ταβερνιάρηδων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και φυσικά σαν απόδειξη της δεσπόζουσαν θέσης του Χατζηνικολάου στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.
Καθότι όταν ο πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας, ο αρχηγός μιας χρεοκοπημένης αντιπολίτευσης –αγωνίζεται ο φίλος μου ο Θανάσης Σκορδάς, ο μόνος που ξέρει οικονομικά στη ΝΔ-SATURN να τα βγάλει πέρα με τις τράπεζες-και ο βασικός παρουσιαστής ενός χρεοκοπημένου καναλιού (για το οποίο ο Χατζηνικολάου δεν έχει καμία ευθύνη, για το μόνο που θα μπορούσε να κατηγορηθεί είναι για παράβαση του Κώδικα της Αισθητικής λόγω συνύπαρξης με το δίδυμο του Μπουρναζίου), σε τι συμπέρασμα μπορούν να καταλήξουν οι μπαγάσηδες, πέρα από το αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σε βάθος ερωτευμένη με τον Μιχ. Χατζηγιάννη κι ο Αλέξης Κωστάλας λατρεύει τα έξυπνα πόδια του Αργύρη;
Φυσικά οι δύο αρχηγοί έσπευσαν να δώσουν συνεντεύξεις σε "ΕΘΝΟΣ" και "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", ενώ όπου νάναι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει και στον φίλο του Νίκο Φελέκη, ο οποίος του προξένεψε τον Ταγματάρχη για την ΕΡΤ.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Σαμαράς, το μόνο στο οποίο ποντάρουν πλέον είναι η επικοινωνιακή διαχείριση και της προσωπικής τους πολιτικής χρεοκοπίας.
Ήθελα να ήξερα αν ο Σαμαράς έχει βγει για φαγητό με τον φίλο μου τον Φαήλο και τον Factora η τα παιδιά τραβάνε κουπί στο βρόντο.
Υ.Γ> Στο μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαράς αγωνίζονται για τη διάσωση της χώρας… κουρδιστό πορτοκάλι

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι ρε Αντρέα τουλαχιστον με τον Αντρέα φαγαμε ψωμί. Ο λαός δεν ξεχνα τι σημαίνει δεξιά. Θα τον μεθυσουμε τον ηλιο ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙΙΙΙ. Το πασοκ είναι εδω ενωμένο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

βρε ουστ

Helpless είπε...

Pros 3:53 μ.μ.: Κάτι τέτοια κομματόσκυλα σαν και εσένα βοήθησαν να φτάσει η Ελλάδα εδώ που έφτασε...!!! Έλεος πια άντε να χαθήτε επιτέλους !!! Αυτά που έδωσε ο Αντρέας ήταν μέρος της όλης κατάστασης !!! Δανεικά για να φας εσύ και οι υπόλοιποι, και τώρα εσύ και οι απόγονοι σου υπόδουλοι για να τα πληρώνουν??? Αν είναι δυνατόν, τόσο ηλίθιος είσαι, ή τόσο κατευθύνόμενος???

Ανώνυμος είπε...

Οχι βρε Helpless, χιουμορ εκανε ο 3:53. Ελα χιουμορ δεν εκανες 3:53? Αληθεια λεγε τωρα, χιουμορ ετσι?

Ανώνυμος είπε...

3:53 δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό...αν το πιστεύεις ή εντελώς ηλίθιος είσαι ή ο μπαμπας σου που σε έμαθε να το λες ήταν μέλος της κλαδικής και τα "έφαγε μαζί τους".

Ανώνυμος είπε...

3:53 είσαι γραφικός και κομματόσκυλο. Ο Αντρέας έβαλε το δαχτυλάκι του να καταστραφούμε με το κλείσιμο επιχειρήσεων με την τοποθέτηση ανθρώπων στο δημόσιο και με την κατάργηση του πολυτονικού και άρχισε να παίρνει δάνεια και να χρεώνει την χώρα μας.....

Όλο το καθεστώς των Παπανδρέων όλων των άχρηστων αυτών οικογενειών όπως και των Καραμανλήδων και του Μητσοτακεϊκου κατέστρεψαν την χώρα μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γι αυτό δεν πρόκειτε να παμε ποτε μπροστά. γιατί ενω αυτος μπορεί να μην έχει να φάει, να μην μπορεί να βρεί δουλειά (εκτος αν είναι από τους χιλιάδες αγράμματους βολεμένους του ηγέτη Αντρέα) εξακολουθεί και λέει ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξια. που ζεις ρε ΓΙΔΟΤΑΓΑΡΟ!!!! αυτή τη στιγμή βιώνουμε την πιο ακροδεξια κατάσταση που έχει βιώσει ποτέ λαός με δημοκρατικό πολίτευμα. ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι ο Α. Παπνδρεου ηταν κρυφο μελος της ομαδας Ε αλλα μετα η μαυρη αδερφοτητα τον απηγαγε και αλλαξε το DNA του με αποτελεσμα να βγει ο ΓΑΠ νεφελιμ. Τι λετε;

Ανώνυμος είπε...

5:07 ότι έγινε Gay διαμέσου του ονειρικού συρμού εις την περιοχήν του περιστερίου και ξετρύπωσε μέσα απο την σπηλιά του λήσταρχου Νταβέλη. Τώρα κοιμάται ήσυχος στον βυθό του Αιγαίου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!....

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος παπανδρεου-ποιος σαμαρας-ποιος χατζηπαπαρας-ποιο πασοκ καιποια νεα δημοκρατια----μαγκες τελειωσατε....καταστασεις σουρεαλ,για γελια---μαγκες δεν εχουμα καταλαβει τι ερχεται---γοργα και επιταχεινωμενα---

Ανώνυμος είπε...

και ομως σαν τον 3,53 ειναι πολλοί!! περίπου το 22% του λαου.
Αυτο κανονίζει τις τύχες μας τώρα!!
Ειναι οι βολεμένοι του συστήματος.Ας προσέχαμε το υπόλοιπο 78%...