Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συσσοβίτης: "Μην παραπληροφορούμε και πανικοβάλλουμε τον κόσμο" απλά παίξαμε λίγες μπουνιές, μας απείλησαν με σπασμένα μπουκάλια, δεν μας άφησαν και αιμόφυρτους!


ο Συσσοβίτης ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ. Mπράβο για τη δύναμη του

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην τυχον και γραψετε ελληνικααααααα

Ανώνυμος είπε...

ti les re karagiozi pou den tha kikloforo ego me to kinito mou i me tin tsada mou gia na min me klepsoun, sovaraa????? na girisoun oli apo eki pou irthan na boresoume na zisoume xoris na fovomaste.
ke ne re ime rastistis, ade pia.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη μην τυχον και δεν γραψετε ελληνικα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ......

Modestus είπε...

Άλλος καραγκιόζης κι αυτός τι περιμένεις.
Επίσης μια καταγγελία για ένα άλλο blog της Θεσσαλονίκης. Το πρωί πέθανε ένα γνωστό λαμόγιο φοροτεχνικός, και έκαναν το λάθος να το βάλουν ως ανακοίνωση. Είχα την τύχη(ατυχία) να δουλέψω στον εν λόγω απατεώνα και ούτε λίγο ούτε πολύ είναι από τα άτομα που μας κάνει να ντρεπόμαστε σαν Έλληνες. Μιλάω για πράγματα που τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια κι όχι αρλούμπες. Off shore εταιρείες στην Κύπρο, υπερτιμολογήσεις σε προϊόντα για να πληρώσει ολόκληρη την δαπάνη το κράτος σε επιχορηγήσεις εταιρειών, αγκαζέ με τους ορκωτούς για έλεγχο επιχειρήσεων των πελατών του. Απείλησε να βάλει μπράβους να δείρουν ένα συνάδελφο μου γιατί αντιμίλησε σε έναν από τους διευθυντές των επιχειρήσεων του και πολλά άλλα ωραία. Το site είναι http://taxalia.blogspot.com/ το οποίο και μου έσβησε την ανάρτηση, προφανώς διότι είναι διαπλεκόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες δεν είναι καραγκιόζης ο άνθρωπος, μίλησε ειλικρινά!
Και για τη μουσουλμανική εισβολή και για τους πάμπολλους λαθρομετανάστες και τη πολιτική σκοπιμότητα!
Τι κακό είπε;
Απλά, να προσέχουμε, σωστά μίλησε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

''ke ne re ime rastistis, ade pia. ''
Ε ΡΑΤΣΙΣΤΗ!! ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΓΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.... ΒΛΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ....ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΨΥΡΡΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ.....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ

v for vendetta είπε...

Μπραβο στον αλεκο,εθεσε τα πραγματα στην σωστη τους βαση με επειχηρηματα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡ ΌΛΙΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!! ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!! ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

eprepe na tou ekovan to xeri ta ork alla o malakas myalo de vazei.oraia logiki exei o stokos na kykloforoume rakenditi na mi prokaloume.xaxaxaxaxaxa sfaxte ta ork zwa einai mi ta lypastai.ekso oi lathroaplytoi i sto xoma gia lypasma

Ανώνυμος είπε...

3.23
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ;; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ 40 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;; ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ;;; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΙΑ!!