Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η τρόικα ζήτησε εγγύηση ένα μεγάλο Ελληνικό νησί



  • Με αυτόν τον όρο θα συνεχίσουν να μας δανείζουν!
  • Μήπως θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που δεν μας υπέδειξαν και ποιό νησί θέλουν να βάλουμε σαν εγγύηση και μας αφήνουν "ελεύθερους" να το επιλέξουμε εμείς;
«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον ....
Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ. ευρώ.
Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας.

Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δισ. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013, οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!

Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά.

Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο… Ντροπή και μόνο ντροπή…

πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re paidia kaloproaireta rwtaw...apo pou to kserete eseis auto?>hia to nhsi milaw..poia einai h phgh??den to leei pouthena allou,apla sas zhtaw thn phgh tou arthrou autou gia na mhn leei o kathenaw ti leei..

Ανώνυμος είπε...

kala ta lei o apo panw!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προτέινω τη Γιάρο!Αλλά να μας δώσουν λίγο χρόνο να τη φρεσκάρουμε λιγάκι ώστε να αισθάνονται πιό άνετα...

Ανώνυμος είπε...

οτι του ερχεται του καθενος στο κεφαλι...και μετα λεμε ποιος φταιει...πρωτα απ'ολα εμεις φταιμε...βοδι ελληνα!

Nea Arxh News είπε...

http://nea-arxh-news.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

manos2626 είπε...

εγω λεω να τους δωσουμε μια δωρεα οργανων μας...να τους δωσουμε τα αρχ...α μας...

Ανώνυμος είπε...

Opoios asxoleitai me ta nomika xerei oti dn iparxei periptosi oi germanoi na zitousan kati tetoio..Opote to arthro xanei ligo tin axiopistia tou.Simfono me to 1o comment..Admin chekare kalitera ta posts..

Ανώνυμος είπε...

πολλες μαλακιες λετε εδω μεσα.
αμα βγαζεται αρθα να αναφερεται πηγες
παπαρες

Gelosoil είπε...

Η Γερμανια πριν απο λιγα χρονια ειχε ζητησει να περασει στην κυριοτητα της η Μαγιορκα,με αιτιολογικο το οτι 45 τοις εκατο της γης ανηκει σε γερμανους πολιτες.(το πως το αγορασαν ασε καλυτερα ,ολοι φανταζεστε).Μεχρι σημερα ,ακομα,το μετεορωλογικο δελτιο της γερμανιας περιλαμβανει την μαγιορκα.περιεργο ε?Αλλα αφου εκει συναντησαν αρνηση μεχρι τωρα,σκεφτηκαν να παρουν στην ελλαδα κατι τις.Δεν ειναι καθολου φαντασια ολα αυτα.φτηνα σπιτακια διακοπων για τους βιομηχανικους σκλαβους .μπας και δεν εξεγερθουν.Οσο γιοα τους ιθαγενεις ,αυτοι δεν ειναι γερμανοι,αρα ειναι λιγοτερο ανθρωποι,αναξιοι καθε δικαιωματος.αυτο εχουν ολοι οι γερμανοι στο μυαλο τους.Αν δεν το πιστευετε,ζηστε στην φαντασια σας μεχρι να ξυπνησετε μια μερα και σας ζητουν διαβατηριο για να πατε στο συνταγμα.