Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Έγγραφα της Λέσχης Bilderberg που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν τα σχέδια για ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα ήδη από 1955!



Κινεί τα νήματα η Λέσχη Bilderberg ή όλα ανήκουν στην σφαίρα της "συνομωσιολογίας";

Παρακολουθήστε πρώτα το παρακάτω βίντεο με τις απαντήσεις που δίνει το 2007, στην εκπομπή «Σκάι You Tube Debate», με την Σία Κοσιώνη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε ερώτηση που της γίνεται από τηλεθεατή, για την Λέσχη Bilderberg, στην οποία έχει συμμετάσχει 4 φορές (πλην της τωρινής).

(Λίστα με τους Έλληνες που συμμετείχαν στις....
συνεδριάσεις της Λέσχης ΕΔΩ και ΕΔΩ).






Προσέξτε : 1) το αρχικό μειδίαμά της, 2) το σημείο που λέει ότι η Λέσχη είναι απλώς ένα «think tank» (δεξαμενή σκέψης), 3) ότι αποτελείται από διακεκριμένους πολιτικούς, διανοούμενους, νομπελίστες, συγγραφείς, γνωστούς δημοσιογράφους, (οι οποίοι όμως αν και διακεκριμένοι και γνωστοί δεν θεωρούν σκόπιμο να μας ενημερώσουν!) ενώ αφήνει τελευταίους (και… καταϊδρωμένους) τους επιχειρηματίες (!), 4) ότι δημοσιοποιείται η ατζέντα της Λέσχης (!) και 5) ότι υπάρχει και βιβλιαράκι που δημοσιοποιείται (ίσως ως ένθετο σε Κυριακάτικη Εφημερίδα).

Ενώ και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (ΝΔ), βρίσκεται σε πλήρη ομοφωνία με την συνάδελφό του περί «μαύρης συνομωσιολογίας» και μας ενημερώνει ότι τον καλέσανε όταν ήταν Δήμαρχος, αλλά δεν ξέρει «γιατί τελικά, δεν έγινε κάτι», ότι η Λέσχη δεν παρεμβαίνει στην πολιτική (!) και αφού μας μαλώνει ότι «οργιάζει η φαντασία μας», καταλήγει «μακριά κάθε σκέψη περί συνωμοσίας και σκοτεινού παρασκηνίου».

Και τώρα διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του Paul Watson, «Leaked 1955 Bilderberg Docs Outline Plan For Single European Currency», που δημοσιεύθηκε στις 8 Μαΐου 2009, στο Infowars.com του Alex Jones.

Έγγραφα που διέρρευσαν από τη διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg που έγινε το 1955 στη Γερμανία, αποκαλύπτουν ότι στην ατζέντα της Λέσχης υπήρχε ήδη το σχέδιο για την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενός ενιαίου νομίσματος της ΕΕ, δεκαετίες προτού αυτά εμφανιστούν, καταρρίπτοντας έτσι, για άλλη μια φορά, τους ισχυρισμούς όσων λένε ότι, δήθεν, η Λέσχη Bilderberg δεν έχει καμία επιρροή στα παγκόσμια γεγονότα.

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 23 με 25 Σεπτεμβρίου του 1955 στο μεγάλο ξενοδοχείο Sonnenbichl στο Garmisch-Partenkirchen, στη Δυτική Γερμανία, δημοσιεύτηκαν χθες από τον ιστοχώρο Wikileaks.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά το 2003, (από το Infowars.com) μια ερευνητική ομάδα του BBC είχε την άδεια για να έχει πρόσβαση στα αρχεία της Bilderberg που επιβεβαίωσαν ότι πράγματι η Ε.Ε. και το Ευρώ ήταν το αποτέλεσμα οραματισμού της Bilderberg. Διάβαζαν πιθανώς από τα ίδια έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από Wikileaks.

Ήταν μόλις τον περασμένο μήνα όταν ο Βέλγος υποκόμης και νυν πρόεδρος της Bilderberg, Étienne Davignon, (φωτο πάνω) καυχήθηκε ότι η Bilderberg βοήθησε στη δημιουργία του Ευρώ, με το να εισαγάγουν αυτοί πρώτοι την πολιτική ατζέντα για ένα ενιαίο νόμισμα στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Εντούτοις, τα έγγραφα δείχνουν ότι η ατζέντα για τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής κοινής αγοράς και ενός ενιαίου νομίσματος ξεκινούν δεκαετίες νωρίτερα.

Η συνοπτική αναφορά της συνεδρίασης του 1955 μιλά για τη «πιεστική ανάγκη να φερθούν οι Γερμανοί, μαζί με τους άλλους λαούς της Ευρώπης, σε μια κοινή αγορά».

Το έγγραφο περιγράφει επίσης το σχέδιο, «για να φθάσει στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα στον υψηλότερο βαθμό ολοκλήρωσης, αρχίζοντας με μια κοινή Ευρωπαϊκή αγορά».

Ακριβώς δύο έτη αργότερα, το 1957, πήρε σάρκα και οστά η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ), η οποία αποτέλεσε μια ενιαία αγορά μεταξύ του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου και της Ολλανδίας. Η ΕΟΚ διευρύνθηκε βαθμιαία κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών έως ότου έγινε η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ένας από τους τρεις στυλοβάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δημιουργήθηκε επίσημα το 1993.

Η περίληψη των εγγράφων της Λέσχης του 1955 περιγράφει την ομοφωνία στο ότι, «θα ήταν καλύτερο (το σχέδιο) να προχωρήσει με την δημιουργία μιας κοινής αγοράς μέσω μιας συνθήκης, παρά μέσω της δημιουργίας νέων ανώτατων αρχών». Πράγματι, η ΕΟΚ δημιουργήθηκε μέσω της Συνθήκης της Ρώμης, η οποία υπογράφηκε στις 25 Μαρτίου 1957.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και σήμερα με τη Συνθήκη της Λισσαβόνας, η οποία εκχωρεί απέραντο πεδίο εθνικής κυριαρχίας στην ΕΕ μέσω της συγκατάθεσης των Προέδρων και των Πρωθυπουργών των ευρωπαϊκών χωρών, μάλλον, παρά με την αυθαίρετη δημιουργία των νέων αρχών, μια μέθοδο που θα καθιστούσε προφανέστερα «ωμό» το γεγονός ότι η δημιουργία ενός ομοσπονδιακού υπερκράτους της ΕΕ είναι ολοκληρωτική από τη φύση της.

Ακόμα κι έτσι, οι αμφισβητίες πιθανά να δοκιμάσουν να υποστηρίξουν ότι η ιδέα μιας κοινής Ευρωπαϊκής αγοράς υπήρχε από τις αρχές της δεκαετίας του '50 και ότι η Bilderberg απλά συζητούσε τις σύγχρονες πολιτικές ιδέες.

Εντούτοις, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για το ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα, το οποίο δεν είχε εισαχθεί ούτε καν υπό μορφή χαρτονομισμάτων και νομισμάτων μέχρι τον Ιανουάριο του 2002, έχοντας πρώτα κωδικοποιηθεί στη Συνθήκη του Μάαστριχτ του 1992. Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι τα μέλη της Bilderberg πίεζαν για την εισαγωγή του, σχεδόν 40 χρόνια νωρίτερα.

«Ένας Ευρωπαίος ομιλητής της Λέσχης εξέφρασε το ενδιαφέρον για την ανάγκη να υιοθετηθεί ένα κοινό νόμισμα και ότι, κατά την άποψή του, αυτό υπονοούσε απαραιτήτως τη δημιουργία μιας κεντρικής πολιτικής αρχής», αναφέρει το συνοπτικό έγγραφο.

Πράγματι, το ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα, το Ευρώ, δεν εισήχθη μέχρι τη δημιουργία μιας κεντρικής πολιτικής αρχής - της ίδιας της ΕΕ.

Το έγγραφο τονίζει επίσης, «η ανάγκη να φερθούν οι Γερμανοί σε μια κοινή Ευρωπαϊκή αγορά όσο το δυνατόν γρηγορότερα», προσθέτοντας ότι το μέλλον ήταν σε κίνδυνο χωρίς μια «ενωμένη Ευρώπη».

Επίσης μαθαίνουμε ότι, «Ένας συμμετέχων από τις ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν χάσει καθόλου την ενθουσιώδη υποστήριξή τους στην ιδέα της (ευρωπαϊκής) ολοκλήρωσης, αν και υπήρξε ιδιαίτερη διστακτικότητα στην Αμερική ως προς τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο ενθουσιασμός θα παρουσιαζόταν. Ένας άλλος συμμετέχων από τις ΗΠΑ, προέτρεψε τους Ευρωπαίους φίλους του να προχωρήσουν στην ενοποίηση της Ευρώπης με λιγότερη έμφαση στις ιδεολογικές ανησυχίες και, προ πάντων, για να είναι πρακτικοί και να εργαστούν γρήγορα».

Παρά το μεγάλο αριθμό προφανών παραδειγμάτων που η ατζέντα της Bilderberg εφαρμόστηκε αργότερα στις πραγματικές πολιτικές και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη παγκόσμια σκηνή, οι αμφισβητίες των επισήμων ΜΜΕ αντιμετωπίζουν με χλευασμό και σαρκασμό τους ανεξάρτητους ερευνητές που τολμούν να υποστηρίξουν ότι, όταν 150 από τους πιο ισχυρούς και σημαίνοντες ανθρώπους του κόσμου συναντώνται μυστικά για να συζητήσουν το μέλλον του πλανήτη, είναι κάτι περισσότερο από μια άτυπη κουβέντα και προκαλεί τέτοιους ισχυρισμούς όπως «θεωρίες συνωμοσίας».

Πράγματι, η καθαρή ανοησία των αμφισβητιών που επιμένουν να ισχυρίζονται ότι ένα γεγονός που προσελκύει τους τιτάνες της κυβέρνησης, της βιομηχανίας, των τραπεζών, των επιχειρήσεων και του ακαδημαϊκού κόσμου, στο οποίο συζητούνται με σοβαρότητα τα πιο «καυτά» παγκόσμια ζητήματα της εποχής υπό τον μανδύα μιας αμοιβαία συμφωνηθείσας συσκότισης των ΜΜΕ, δεν έχει καμία σχέση στα μελλοντικά παγκόσμια γεγονότα, είναι η πιο κωμική «θεωρία συνωμοσίας» που εκφράστηκα ποτέ.

Η ημερήσια διάταξη της συνάντησης των Bilderberg για το 2009, έχει ήδη διαρρεύσει πριν από τη συνεδρίασή τους στις 14-17 Μαΐου στη Βουλιαγμένη στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ερευνητή δημοσιογράφο Daniel Estulin, ένας από τους στόχους των Bilderberg είναι να σπιλωθούν οι ακτιβιστές και οι πολιτικοί κατά της Συνθήκης της Λισσαβόνας, με τη δημιουργία εξευτελιστικών ιστοριών στα ΜΜΕ, ώστε να διευκολυνθεί η κατασίγαση όσων εναντιώνονται σε ένα ομοσπονδιακό υπερκράτος της ΕΕ που οι Bilderberg έχουν καλλιεργήσει προσεκτικά από τις πρώτες -πρώτες συνεδριάσεις τους στη δεκαετία του '50- ένα γεγονός, όχι μια θεωρία συνωμοσίας, που αποδεικνύεται πλέον, από τα εσωτερικά έγγραφα της ίδιας της Bilderberg.


πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ.

Δημήτρης είπε...

Δε κάνει όμως πίπες :(

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΦΛΟ