Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΕΛΛΗΝ ΕΣ !



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
300 ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
Κε Διοικητά
Με την παρούσα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Κυριακή 22/5/2011 θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια συλλογής 500.000 υπογραφών πολιτών με....
αίτημα την διενέργεια δημοψηφίσματος.
Το δημοψήφισμα θα αφορά και θα ζητάει :
  • ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ
  • ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
  • ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  • ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Η προσπάθειά μας θα είναι επί 24ωρου βάσεως μέχρι επιτεύξεως του στόχου και θα λάβει χώρα στην πλατεία Συντάγματος και επί του πεζοδρομίου μεταξύ του ξενοδοχείου Μ. Βρετανίας και Όθωνος .
Πρόκειται για μια ειρηνική πρωτοβουλία σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος . Δεν θα δημιουργήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα τόσο στην κυκλοφορία οχημάτων όσο και στην διέλευση του κόσμου που θα κινείται στον ανωτέρω χώρο .
Είμαστε απλοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ οι οποίοι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο ούτε σε καμιά οργάνωση .
Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι είμαστε
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .
Ξεκινάμε την συγκεκριμένη διαμαρτυρία διότι αυτό που βλέπουμε καθημερινά , είναι η καταπάτηση του βασικού άρθρου του Συντάγματος που λέει ότι
«ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ»
( Αρθρο 4 παρ.1)
Επειδή λοιπόν όλοι οι νόμοι είναι κατώτεροι του Συντάγματος , έτσι και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών μαζί με την βουλευτική ασυλία κάνει κάποιους 300 της Βουλής να είναι ποιο ίσοι από εμάς και τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου με ταυτόχρονη καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών του λαού.
Απευθύνουμε λοιπόν το παρούσα προς εσάς, διότι το συμβάν του απογεύματος της Κυριακής 15/5/2011, όπου αστυνομικά όργανα προσήγαγαν 3 άτομα (τα οποία έκαναν καθιστική διαμαρτυρία εμπρός από την Βουλή) στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα, με αιτιολογία, την εξακρίβωση στοιχείων και την αναφορά προς αυτά ότι απαγορεύεται να βρίσκονται εκεί, δύναται να συνιστά παράβαση καθήκοντος και επιλεκτική εφαρμογή του νόμου από τα αστυνομικά όργανα .
Σας ρωτάμε λοιπόν ευθέως και θέλουμε άμεση έγγραφη απάντηση γιατί παρανόμησαν με τους συγκεκριμένους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ?
Και είναι γεγονός αυταπόδεικτο η παρανομία τους, καθ όσον δεν επέδειξαν τον ίδιο ζήλο για την εκτέλεση του καθήκοντός των και σε άλλα άτομα που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα όπως π.χ. αυτούς που έχουν καταλάβει και έχουν στήσει και παράπηγμα μπροστά από τα προπύλαια της Ακαδημίας Αθηνών, στην Πανεπιστημίου ,τον κεντρικότερο δρόμο της πρωτεύουσας .
ΓΙΑΤΙ κε ΔΙΟΙΚΗΤΑ ???
Φυσικά επειδή είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα αστυνομικά όργανα δεν ενήργησαν αυτοβούλως, αλλά ακολούθησαν διαταγές ανωτέρων , περιμένουμε να μας πείτε ποιος έδωσε την συγκεκριμένη διαταγή, όσο ψηλά και αν βρίσκεται.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα ( άρθρο 11 παρ. 1) όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ έχουν το δικαίωμα του “συνέρχεσθαι» όπως και τις κατωτέρω ατομικές ελευθερίες τις οποίες κανένας δεν μπορεί να τους τις στερήσει αυθαίρετα.
Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (άρθρο 19):Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος του καθενός να διατηρεί ανενόχλητος τις απόψεις του καθώς επίσης του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες με οποιοδήποτε μέσο σε όλο το κόσμο.
Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (άρθρο 10):Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία διατήρησης της άποψης του καθώς επίσης και του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες χωρίς τη παρέμβαση οποιασδήποτε κρατικής αρχής σε όλο το κόσμο.
Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων
(άρθρο 19 παρ. 1, 2):
Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να λαμβάνει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορίες και ιδέες ανεξαρτήτως συνόρων, είτε προφορικά, είτε γραπτά ή εκτυπωμένα, σε μορφή τέχνης, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του.
Ζητούμε κατ’αρχάς να εφαρμόσετε το Σύνταγμα και τους νόμους που δεν είναι αντίθετοι προς αυτό, προς κάθε κατεύθυνση, επειδή αυτή είναι η δουλειά αλλά και το λειτούργημα σας και να μην υπακούτε και εκτελείτε ενδεχόμενες παράνομες εντολές που παραβιάζουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών .
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε κε Διοικητά, ότι η διαταγή της χούντας που απαγόρευε συνάρθροιση άνω των 5 ατόμων είναι παράδεισος, σε σχέση με την σημερινή κατάσταση όπου κάποιοι θέλουν να επιβάλουν απαγόρευση συναθροίσεως άνω των 2 ατόμων !
Επειδή λοιπόν εμείς δεν θα πράξουμε παράνομα , ούτε θα εμποδίσουμε την κυκλοφορία και την διέλευση του κόσμου,
Σας καλούμε να προστατεύσετε τα δικαιώματα μας όπως υπαγορεύονται στο Σύνταγμα της Ελλάδος
Σας καλούμε να διασφαλίσετε την έννομη τάξη κατά την διάρκεια της πρωτοβουλίας μας.
Σας καλούμε δε εσάς τον ίδιο προσωπικά να παρευρεθείτε μαζί μας , να σας παραθέσουμε τα επιχειρήματά μας και αν θέλετε να συνυπογράψετε για την διενέργεια του δημοψηφίσματος .
Επίσης είμαστε πρόθυμοι όποτε το επιθυμείτε να έχουμε κατ ιδίαν συνάντηση για το παρόν και οποιοδήποτε θέμα .
ΦΙΛΙΚΑ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ
Λ …………………………..
Σ ………………………………….
Θ……………………………

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Παιδιά, είστε άξιοι και θα κάνω το ταξίδι μέχρι την Αθήνα μόνο και μόνο για να βάλω την υπογραφή μου.
Όσοι μπαίνετε εδώ μέσα καλά θα κάνετε να το διαδώσετε σε φίλους και γνωστούς και αν κάνετε και μια εκδρομή ακόμη καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO PEDIA .

DISTIXOS IME STIN GERMANIA/MONAXO KE DEN THA IME EKI GIA NA IPORGAPSO.....

AFTO OMOS DEN ME EMPODIZI NA SAS STILO TA SINXARITIRIA MOU KATHOS KE TIN PSIFO / IPOGRAFI MOU ESTO KE ME AFTON TON TROPO.

EFXOME OLOPSIXA OXI MONO TIS 500.000 IPOGRAFES NA MAZEPSETE ALLA 10.000.000 IPOGRAFES.
(OSOI INE O ELLINIKOS PLITHISMOS)

IMASTE SPOROS POU DEN THA KSERATHI POTE KE APO KANENAN

KALO KOURAGIO