Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σε όλη την Ελλάδα αγανακτεί ο κόσμος! Ξεπερνούν τους 2.500 και οι «Αγανακτισμένοι» στο Ηράκλειο


Φωνάζουν συνθήματα και χτυπούν κουζινικά σκεύη

Τις 2.500 χιλιάδες φτάνουν αυτή τη στιγμή οι «Αγανακτισμένοι» στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Η συγκέντρωση ακολουθεί το ειρηνικό πνεύμα των αντίστοιχων διαδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες 4 ημέρες με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα, χτυπώντας ταυτόχρονα διάφορα κουζινικά σκεύη.



Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον των ασφυκτικών οικονομικών μέτρων, της απάθειας του κοινωνικού συνόλου και της συνολικής απαξίωσης του πολιτικού συστήματος.
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Ηρακλειο...

Ανώνυμος είπε...

bravo sto hrakleio kai sthn kathe poli ths elladas

Ανώνυμος είπε...

O κόσμος στο Ηράκλειο είναι πολυ περισσότερος πο 2.500 παιδιά μέχρι όταν έφυγα.
Να σας πω βέβαια αν δεν σας το είπε κάποιος, ότι κάποια στιγμή στην πλατεία ελευθερίας του Ηρακλείου κάνανε την εμφάνιση τους κάποια φυλλάδια της ανταρσίας.. Όλοι τους εκμεταλεύονται την οργή του κόσμου. Γρήγορα όμως εξαφανίστηκαν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΩΡΕ ΤΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΩΡΕ.
Π.

Ανώνυμος είπε...

την σημαία του σουλτάνου να την βάλουν στον ποπό τους

Ανώνυμος είπε...

Όσοι απο μας που κατεβαίνουμε σις πλατείες της Κρήτης κάθε μερα τώρα πιστεύουμε οτι αν πάρουμε της σημαία μας θα σωθούμε είμαστε για κλάματα.
Οι Κρητηκοί δεν είμαστε μ...ες, οι περισσότεροι απο μας μπορούμε να δούμε ότι πίσω απο την ανεξαρτησία της Κρήτης παίζονται πολλά. Τώρα που βρήκαν τα πετρέλαια μας έχουν πιπιλισει το μυαλό με ανεξαρτησίες και τετοια;;;;