Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 21%.



Από τον WOLF
Τι είδαμε λοιπόν στην πλατεία της επανάστασης;;;
Φρικιά, σκουλαρίκια, μαγκιές, tattoo, τέντες, αναψυκτικά, περίεργοι τύποι, πιτσιρικάδες που φοράνε στις μπλούζες το σήμα της ΑΝΑΡΧΙΑΣ, φεμινίστριες, κινέζοι, τσιγγάνοι, κάποιοι περίεργοι απογραφείς, κλαρίνα μόνο ο Εμίρ Κουστουρίτσα με την μπάντα του έλειπε.
Σε κάποιο ψηλό κτίριο της spanishrevolution διακρίνουμε και την φάτσα ενός ναζιστή του Himmler. Tι ρόλο παίζει αυτός αλήθεια;; Μήπως τον μπέρδεψαν με .....
τον θαπατέρο;;
Ο Φράνκο που είναι αλήθεια; Το καθεστώς του δικτάτορα Φράνκο μέχρι το ’75 αν δε κάνω λάθος κυβερνούσε. Μετά εντελώς friendly παρέδωσαν την εξουσία στον εξόριστο Κάρλος και στους Σοσιαλιστές.
Για ποια επανάσταση μιλάμε τελικά;
Μια παρέα ανθρώπων που έκαναν Picnik και το απολάμβαναν. Όλο το σκηνικό ένα ωραίο πανηγυράκι ήταν και είναι. Ούτε κάποιο ενδιαφέρον για δράση , ούτε τίποτα.
Μόνο κάποια συνθήματα της κακίας ώρας.
ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!
Φυσικά ΟΥΤΕ λόγος για μια εθνική σημαία. Έχουν αλλεργία τα παιδιά. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
Δεν νομίζω ότι αυτό το σκηνικό αντικατοπτρίζει ,τον ψυχικό και πολιτιστικό κόσμο του Έλληνα .Τουλάχιστον πατάμε ακόμα γερά.
Δεν έχει μόνο η Ισπανία προβλήματα αλλά ολόκληρη η Ευρώπη. Ζούμε στην εποχή του ψεύδους και της συγχύσεως. Ένα είναι σίγουρο τελικά. Η Ισπανία οδεύει και αυτή στο ΔΝΤ και κάποιοι εγκέφαλοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με επαναστάσεις που βρωμάνε ΜΚΟ. Η προσπάθεια συρρίκνωσης του νέου κόσμου από κάποια γελοία υποκείμενα είναι τελικά αυτοσκοπός.
WOLF

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σύμφωνα με τον αρθρογράφο, το να είναι κανείς κουρεμένος γουλί ή να έχει ένα tatoo είναι δείγμα ανθρώπου που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Μάλιστα, ενώ αν βγούνε οι Έλληνες στις πλατείες θα πλημμυρίσουν τα πάρκινγκ από Cayen και Μερσεντέ!!!
Αγρότες θα βγούνε παλικάρι μου, νέοι με σκουλαρίκια ηλικιωμένοι με μπαλωμένα παντελόνια και μαλλιάδες κάθε κοινωνικής στάθμης και μόρφωσης.
Από πότε γαμώτη μου είναι το μαλλί σημείο αναφοράς για επανάσταση!!!!

Ανώνυμος είπε...

α ρε λυκε...
ολα τα καταλαβες......
βγες απο το τριπακι αυτο...
οχι πως γνωριζω τι ακριβως εγινε, αλλα λιγη σημασια εχει...

εδω δηλαλη προτινεις να μην παμε πλατια?

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΕ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

το ωραιο σε μια προσφατη δημοσκοπιση:

εχετε συμετασχει σε οποιασ μορφησ διαδηλωση τον χρονο που περασε? 72% οχι 28% ναι...
(τα 3/4 περιμενουν απο το αλλα 1/4 να τους βοηθησει...)

αλλα στο ερωτημα αναλογα με την μορφωση:
το 8% της κατοτερης
το 20% μεσης
το 42% ανωτερης..

αρα μαλλον δεν ειναι διαδηλωσεις ανουσιες...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΤΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ,ΟΤΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΒΡΑΚΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ, ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ "ΟΜΟΡΦΟΙ",ΦΟΡΑΜΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΛΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΈΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ILLYMINATI ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?ΜΗ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ... ... ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

FUCK OFF WOLF!!!PASOKAKI KYΠATZH!!! ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ...ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΘΕΝ.....ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 18:00 Η ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΑΣ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ!!!!

Modestus είπε...

Χεστήκαμε για τους Ισπανούς, εδώ εμείς έχουμε πιο χοντρό πρόβλημα γιατί οι ρουφιάνοι είναι μια μάστιγα εδώ, τον Κολοκοτρώνη τον ρουφιάνευαν στους τούρκους όπου κι αν κρυβόταν, οι Εφιάλτες δεν έλειψαν ποτέ από αυτή την χώρα. Γι αυτό ο κόσμος φοβάται και είναι υποψιασμένος για κάθε μορφή διαδήλωσης και δεν είναι όπως πολλοί λένε καναπεδάτος. Λίγες φορές ρε σεις καπάκωσαν τις όποιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, κόμματα και πολιτικοι χώροι για να προβληθούν;

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ διαφωνώ στα περισσότερα σημεία με το post του λύκου. Μου φαίνεται πιο πολύ σαν προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

Δλδ αντί για φρικιά, σκουλαρίκια, μαγκιές, tattoo, τέντες, αναψυκτικά όπως λες προτιμάς τεχνοκράτες κοστουμαρισμένους που σου κόβουν το μέλλον που πίνουν κυριλάτους καφέδες και παίζουν ότι κάποιοι είναι. Και ο Κουστουρίτσα σε περίπτωση που το αγνοείς είναι Σέρβος και όχι Ισπανός.

Μιλάμε για την επανάσταση ενάντια στο χρηματοπιστωτικό/καπηταλιστικό σύστημα που καταρρέει και για το οποίο αν δεν κάνουμε κάτι θα μας ρίξει στον γκρεμό. Ήδη μας σπρώχνει όσο δεν πάει.

Αντιθέτως εγώ βλέπω μια κοινωνία με μία μοναδική κοινή ταυτότητα.

Άρα κατά εσένα όσοι βγαίνουν στις πλατείες να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον είναι γελοία υποκείμενα. Καλύτερα μίλα για τον εαυτό σου και άσε εμάς τους υπόλοιπους να πάμε πλατεία.

Τα λέμε πλατεία παιδιά :)

Ανώνυμος είπε...

WOLF?ΜΠΑ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΤΆΒΙ ΛΟΥΛΟΥ.........

Ανώνυμος είπε...

α και μην το ξεχναμε........

ειρηνικα............!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συνελληνες γιατι βριζομαστε; δεν μπορουμε να μιλησουμε ηρεμα; και εγω αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει. εν μερη θελω να βγουμε εξω, γνωριζω οτι πρεπει να βγουμε εξω. απο την αλλη πρεπει να εχουμε και το νου μας ποιος ειναι αυτος που επιθυμει να μας βγαλει εξω. οπως ειπαν και παραπανω, γιατι τοση προβολη στους ισπανους; καθημερινα γινονται σφαγες, καθημερινα βαφεται η γη με αιμα, καθημερινα γινονται διαμαρτυριες. για ποσα απο αυτα ακουτε; δεν διαφωνω να βγουμε εξω. διαφωνω με το να περνουμε σαν προτυπο καποιον αλλο και στην προκειμενη περιπτωση τους ισπανους. σημερα να βρεθουμε ολοι στις πλατειες σαν ελληνες. οχι επειδη το κανανε οι αλλοι. οχι επειδη το ειπε το κομμα. επειδη το αποφασισαμε εμεις. και ακολουθουμε δικη μας γραμμη. το συστημα θα ριξει διαφορους αναμεσα μας σε περιπτωση που συγκεντρωθει πληθυσμος. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

NEW WORLD ORDER,MASONS,JESUITS,ILLUMINATI,NEW AGE,THEOSOPHY είναι το ϊδιο.
Δείτε τη γράφει στο web της Θεοσοφικήs Εταιρείας στην Ελλάδα:
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html

Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Η Θεοσοφία οραματιζόταν την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχούσαν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Την επίδραση των μεθοδεύσεων άλωσης της συνειδήσεως της Θεοσοφίας εδοκίμασε η ανθρωπότητα με τον ναζισμό, οι διαπιστωμένες, σήμερα πλέον, θεοσοφικές ρίζες του οποίου είναι ελάχιστα γνωστές στο ευρύ κοινό. Ακόμα λιγώτερο γνωστές είναι οι καταλυτικές ομοιότητες μεταξύ της «ιδεολογίας» του Γ΄ Ράιχ και της ολιστικής ουσίας των θεωριών και της δράσης των ομάδων του New Age.

Theosophy is of the Devil
http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/New%20Age/theosophy.htm

The New Age Movement is Designed to Destroy True Biblical Christianity
http://www.scribd.com/doc/52909118/The-New-Age-Movement-is-Designed-to-Destroy-True-Biblical-Christianity

Lucis Trust, Alice Bailey, World Goodwill and the False Light of the World
http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/Lucis_Trust.htm

Alice Bailey & Master Djwhal Khul: A Satanic Communion
http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/Alice_Bailey.htm

ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ:
http://www.anathemabooks.com/

Ανώνυμος είπε...

Τη είδους προσευχή είναι αυτή;
Είναι των Εωσφοριστών NEW AGERS...
Δείτε το link:
http://www.epiklisi.blogspot.com/
Από που όμως την πήραν;
Από τα βιβλία της Εωσφορίστριας Αλίκης Μπέιλη..
http://www.kedros.gr/main.php?cPath=625_593
http://www.lucistrust.org/greek/lucispub/24books/dest.html
http://www.lucistrust.org/

Η Μεγάλη Επίκληση
"Από την εστία του Φωτός
μέσα από τη Διάνοια του Θεού
Ας διαχυθεί φως
μέσα στις διάνοιες των ανθρώπων.
Το Φως ας κατέλθει στη Γη.
Από την εστία της Αγάπης
μέσα από την Καρδιά του Θεού
Ας διαχυθεί αγάπη
μέσα στις καρδιές των ανθρώπων.
Είθε ο Χριστός να γυρίσει στη Γη.
Από το κέντρο
όπου η θέληση του Θεού είναι γνωστή
Ο σκοπός ας καθοδηγεί
τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων
Ο σκοπός που οι Διδάσκαλοι
γνωρίζουν και υπηρετούν.
Από το κέντρο που ονομάζουμε
φυλή των ανθρώπων
Το Σχέδιο της Αγάπης και το φωτός
ας πραγματοποιηθεί.
Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού.
Το Φως, η Αγάπη κι η Δύναμη,
ας αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη".

http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/Alice_Bailey.htm
-Light = Luciferian Enlightenment
-God = Satan
-stream forth = overshadow
-love = various forms of Scripturally defined evil or, generally hatred.
-Christ = Antichrist
-little wills of men = the claimed unintelligent, weak and inferior desires of individuals; especially those that follow conservative Judeo-Christian doctrine.
-purpose = to prepare for the appearance of the Antichrist
-Masters = demons or demon controlled individuals.
-race of men = "humanity" as ruled by Lucifer
-plan = complete domination in preparation for and after the appearance of the Antichrist.
-seal the door where evil dwells = violent, if necessary, eradication of those that follow Judaism, conservative Christianity, some liberal Christianity, and other similar orthodox religions. [note: this is so because of the "separativeness" of these religious views. Djwhal Khul calls this evil, and that it must be eradicated for the Hierarchy's plans of the New Age-New World Religion to proceed. In multiple passages DK identifies the Jews and Christians as the spirit of separativeness, i.e., John 14:6, and Exodus 20:3]
* power = often hideous and actual destructive forces.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΛΙΑΔΕΣ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΡΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.