Κυριακή 29 Μαΐου 2011

200.000 "αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα"



41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣ* ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

200.000 είναι, είμαστε εδώ

Ανώνυμος είπε...

Οι βαβουζέλες τι σκοπό είχαν?
Είχαμε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα?
Πάντα τσιρκο θα είμαστε?

Ανώνυμος είπε...

αυτοί που είναι στο πλάνο αγαπητοί μου φίλοι δεν ξεπερνάν με τίποτα τους 8.000.

για χιλιάδες ανθρώπους μιλάμε όχι για πατατάκια

Ανώνυμος είπε...

as anoiksetr ligo thn fonh na akoume ta sinthimata

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.10 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 8.ΟΟΟ ?
ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ "ΔΕΙΣ"!!!!

Ανώνυμος είπε...

εχει και λουνα παρκ;;;επαναστατικη τραπμαλα να εχει και τι στον κοσμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπατριώτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω από το βάθη της ψυχής μου, γιατί μου δώσατε ελπίδα ξανά και με κάνετε να νιώθω υπερήφανος. Λόγω ανωτέρας βίας δεν είμαι αυτή τη στιγμή κοντά σας. Πολύ σύντομα όμως θα είμαι εκεί για να βοηθήσω και εγώ. Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ??? ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ???

Ανώνυμος είπε...

μερικοί έχουν πρόβλημα με τα μάτια, δικαιολογούνται για τους δικούς τους "λόγους". δηλαδή όλοι αυτοί χωράνε στο γήπεδο της λεωφόρου; δε παίζεστε

Ανώνυμος είπε...

@ 21:52 εσύ κάτσε σπίτι και διαμαρτυρήσου από τη πολυθρόνα. είναι πολύ αποδοτικό.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ...ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?? ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολλοί ΚΥΠατζήδες δεν σχολιάζουν τελευταία στα αντικαθεστωτικά μπλογκ; Πώς τα ανακάλυψαν άραγε; Έχει πέσει γραμμή; Ο εχθρός έχει δύναμη διαφόρων μορφών, αυτό είναι αλήθεια, ο αγώνας θάναι δύσκολος αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 9.21 ΜΙΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ε παιδιά μην τρελαθούμε 200.000 είναι υπερβολή. Κάπου στις 50-60 χιλιάδες είναι ...

Ανώνυμος είπε...

Προς Hellas Orthodoxy και λοιπους "κραχτες". Τι ακριβως πιστευεις οτι προσφερεις με αυτο το σχολιο? Πιστευεις οτι κανεις καποιον να γελασει ή οτι αποθαρρυνεις καποιους απ'το να κατεβουν στις πλατειες στις πολεις τους; Και αφου αναλογιστεις αυτα τα ερωτηματα, πως αισθανεσαι που ενα τετοιο πανελλαδικο, πανορθοδοξο -κ οπως στον πεο θες πες το- καλεσμα, σε βρισκει στην καναπεδαρα σου να κραζεις? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!??!? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?? ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ???

Ανώνυμος είπε...

Αν σκέφτονταν όλοι οι Έλληνες σαν και σένα δηλαδή ότι άμα δεν είναι πολύς κόσμος δεν κατεβαίνουμε σήμερα και όλες τις προηγούμενες μέρες κανείς δεν θα ήταν εκεί. Στην Σύνταγμα δεν θέλουμε να κατέβει κάποιος επείδη είναι άλλες 100-200-300 χιλιάδες κόσμου αλλά επειδή έχει κάποια πιστεύω και ελευθερίες που απειλούνται.

Ανώνυμος είπε...

Στο Hellas Orthodoxy κανουν ****κια στη ΝΔ... τι περιμένεις...
Καμια σχεση το blog τους με το όνομα τους...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΤΣΑΜΙΚΟ...ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Προκαλω τον πανυβλακα που ανεφερε τη ΝΔ,να μου βρει με στοιχεια ποια μπλογκ του συγκεκριμενου κομματος (ολοι ξερουμε ποια ειναι) οχι μονο δεν ειναι κατα των διαδηλωσεων,αλλα τις προβαλουν συνεχως,για πολιτικη εκμεταλλευση.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Συγνωμη,ξεχασα:Εχω βρεθει ηδη δυο φορες στο τσιρκο,οποτε μπορω να λεω την προσωπικη μου γνωμη.Σιγα το πραγμα να πας Συνταγμα με το μετρο,εδω ξεσπιτωνομασταν και τρεχαμε στις εσχατιες της Ελλαδας για "συνωμοσιολογικους" σκοπους,αλλα μαλλον τοτε εσεις περιμενατε τον...Κανακη να σας ξεσηκωσει.

Ανώνυμος είπε...

ρε Ελενη Λουκα ΟΡΘΟΝΤΟΞΥ εχεις πολλα νευρακια αποψε ε? τζαμπα παει η προπαγανδα σου τοσες μερες καημενε ε? ξυδι μεγαλε ξυδι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Eχεις κανένα πρόβλημα με το τσάμικο ρε φίλε Τι πρέπει να κάνουμε, να κλαίμε; Τι σκατά θέλετε επιτέλους; Αμα είχαμε καδρόνια και πέτρες θα μας λέγατε αλήτες-τραμπούκους,ολο γκρίνια πια σιχάθηκα!!Εσυ κάτσε να δεις κανένα ματς στη TV και ασε μας. Προς το παρών το πάμε με το μαλακό, αλλα έχουμε καύλες και το δύσκολο....

Ανώνυμος είπε...

12.41 οπως λεει και το ονομα σου αναξιος εισαι.τελος.ζωο να λες την μανα σου και τον πατερα σου που δεν σε επνιξαν οσο ησουν μικρος και σε αφησαν να γινεις ετσι.κατι ξερανε οι Σπαρτιατες με τον Καιαδα.

Ανώνυμος είπε...

re malaka orthodoxy eisai megalos mazoxas e?
opote sxoliazeis se auto to blog tros to kraximo tis arkoudas kai omos ksanarxesai kai goustareis na ta akous e? anomalara...stringaki foras kato apo ta rasa sou? pare ta kouvadakia soy kai pigaine na paikseis se alli paralia kompleksike.

Hellas-Orthodoxy είπε...

KI EΣΥ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα ορθοντοξυ δημητρη σωτηροπουλε η αρχιδοπουλε η οπως σε λενε τωρα καταλαβα γιατι εισαι τοσο κομπλεξικος....ρε βλακα με τετοια μουρη και κορμοστασια πισωγλεντικη που εχεις λογικο ειναι να το εχεις γυρισει στην καλογερικη πατομπουκαλε και να σε ενοχλει που ο κοσμος βγηκε στους δρομους.εισαι το παιδακι που οταν ηταν μικρο δεν το επαιζε κανεις στο σχολειο και τωρα που μεγαλωσες για να τους εκδικηθεις ολους εγινες μεγας ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΗΣ...ολο σου το προβλημα κατα βαση ειναι σεξουαλικο η μαλλον λογω αγαμιας...ποια θα σου κατσει ετσι που εισαι ρε κομπλεξικε σκατοφλωρε? παυω να σε παρεξηγω πλεον και θα σε θεωρω απλα γραφικο.ειναι οργανικο το προβλημα σου....το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μακακα...η αλλιως η πολυ μαλακια βλαπτει....

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω οτι χρειαζεται να τρωγομαστε μεταξυ μας και να ανταλλαζουμε χαρακτηρισμους, αυτο δεν οδηγει πουθενα. Στον Orthodoxy θα απευθυνθω παλι και θα του πω οτι στα Γιαννενα τουλαχιστον που βρεθηκα εγω σημερα, ασκηθηκε δημοκρατικοτατα το δικαιωμα ολων να μιλησουν στο μικροφωνο κ να μοιραστουν σκεψεις,ανησυχιες και γνωσεις με τον υπολοιπο κοσμο. Το ενα φερνει το αλλο και αυτη η διαδικασια ειναι μονο η αρχη αλλα θα ηθελα να σε καλεσω να συμμετεχεις κι εσυ σε αντιστοιχες διαδικασιες στην πολη σου και να προτεινεις οτι εχεις να προτεινεις αντι να διαφωνεις για τους αριθμους οπως σου ειπα κ πριν μεσω του internet.
Σταματηστε να τα βλεπετε ολα στραβα και αραχνα, αυτη η διαθεση σε κανει να αδικεις καταστασεις και κοσμο. Ειμαι ο προηγουμενος που σε ρωτησε καποια πραγματα και δεν απαντησες σε τπτ απο αυτα. Δε θελω να σε προσβαλλω αλλα ειλικρινα.. εισαι μαλακας?

Ανώνυμος είπε...

30 Μαΐου 2011 2:15 π.μ.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ...ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕΣ!! ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

2.32 siga soy thiksane tin gkomena?

Ανώνυμος είπε...

30 Μαΐου 2011 2:37 π.μ.
ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ????ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

2.41 serfarei kai sto anti ntp o theos? sto exei pei prosopika? ton exeis kanei kai filo sto facebook?

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ "ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ".

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

4.22 Η Ελλαδα ομως κινδυνευει απο τα δικα σου μυαλα(αν υποθεσουμε οτι εχεις)

Ανώνυμος είπε...

και κατι αλλο σχετικα με την χρησιμοτητα μας για την Ελλαδα μωρη ορθοντοξη.εγω θα μπορουσα να προσφερω στην πατριδα αν χρειαστει γιατι υπηρετησα στην Β Μοιρα καταδρομων.εσυ σαν Ι5 τι υπηρεσια μπορεις να προσφερεις στην πατριδα αν χρειαστει? εκτος απο την υπηρεσια του σπασαρχιδη που ασκεις τωρα.το μονο καλο που θα μπορουσες να κανεις για την πατριδα ειναι να βγαλεις τον σκασμο και να μην μας σπας τα αρχιδια.πηγαινε στο φιναλε σε καμια εκκλησια να κανεις τον καντηλαναφτη η να ψελνεις.αλλα τσακισου απο δω αθλιο κατασκευασμα γιατι μας τα χει πρηξει.

Ανώνυμος είπε...

άκου σφίχτη, κάνε καμιά 200αριά πούσαπς και άσε να σκέφτονται αυτοί που μπορούν βλαμμένε. κάποιο επιχείρημα για τα περί παγκόσμιας κυβέρνησης δεν άκουσα να έχεις...ή εσύ νομίζεις ότι θα στην επιβάλλουν με τα όπλα! εκτός και αν θα σου άρεσε μια παγκόσμια κυβέρνηση με υπουργό τον ΓΑΠ, χαμένο κορμί! τα ζώα έχουν τουλάχιστον ένστικτο, να χες λιγάκι από αυτό κάπως θα μετριαζόταν η βλακεία σου

Ανώνυμος είπε...

8.20 αναξιο ζωο παγκοσμια διακυβερνηση εχουμε τωρα με πρωθυπουργο τον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

μπα τα τελειωσες τα πουσαπς, πάρε και άλλα 100 από εμένα ηλίθιο βόδι