Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

1.000.000 Αγανακτισμένοι συμπολίτες μας αποφασίζουν να μην πληρώσουν στεγαστικά- καταναλωτικά δάνεια, λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ!


Αποφασισμένοι για μια πιο αποτελεσματική οργάνωση που θα τους επιτρέψει να γίνουν ακόμη πιο απειλητικοί για το σαθρό πολιτικό σύστημα, είναι οι Έλληνες Αγανακτισμένοι.
Στόχος τους είναι αφού συγκεντρωθούν 1.000.000 υπογραφές συμπολιτών μας να πάψουν να πληρώνουν λογαριασμούς στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Εφορία κλπ.
Μιλάμε για ένα στόχο που θα μπορούσε να...

προκαλέσει μια πραγματική επανάσταση.
Οι πολίτες παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους.
Αν μπορεί το κράτος ας μαζέψει τα κλεμμένα και να πληρώσει εκείνο τα χρέη τους.

πηγη

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ??? Ο ΛΑΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να γινει!!!αυτο θα τους πονεσει οσο δε παει..

3:46 μην εισαι ηττοπαθεις ο λαος δε θα τη πληρωσει αν δε δωσει δυναμη σε καποιους να μπορουν να τον τιμωρησουν!ποιοι ειναι αυτοι δλδ που θα τιμωρησουν το λαο?

αν γινει αυτο τοτε θα μας παρουν στα σοβαρα και θα αλλαξουν ολα..

Nina είπε...

Ποσο αστειο ειναι αυτο τελικα ? Αρχικα τα εφαγαν οι πολιτικοι , τωρα θα αρχισουν να τα τρωνε και οι πολιτες , διοτι ο ελληνας τελικα ειναι τοσο αναξιοπιστος καραγκιοζης ... ενω δεν εχει να φαει θελει να αγοραζει επωνυμα ρουχα με πλαστικο χρημα , να κυκλοφορει με πορσε και μερσεντα , να αγοραζει τα σπιτια δυο-δυο και μετα απλα να μην πληρωνει .. κατοπιν αυτο το ονομαζει επανασταση και αναρωτιεται γιατι τον κυβερνουν αυτα τα γελοια υποκειμενα .. μα γιατι του αξιζει φυσικα !

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα καλό για να λέγεται,αλλά απλά θα τα πληρώσουν εκτός αν πραγματικά δεν έχουν!!
Ποίος είπε ότι ένα εκατομμυρίο ;;; ποιος μίλησε με τόσους ανθρώπους και το ξέρει;;;
Όταν ψηφίζαν αυτούς ή έκαναν αποχή και αφηναν τους άλλους να ψηφίζουν καλά ήταν;;;
καιρός για εργασία και σοβαρότητα και αξιοκρατία
Δε μας φταίνε οι άλλοι που καταντησαμε εδω!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ - ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ. ΑΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ [ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΙΔΕΑ ]ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΜΑ. ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ[ΦΤΥΣΤΕΤΗ].ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ [ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ]ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα ναι και θα τουσ κανουμε τα μουτρα κρεας,,,χαχαχα το πολυ πολυ να πανε διακοπες στα νησια φιτζι...χαχαχα ρε μαγκεσ σοβαρευτητε...το πιο πιθανο να καταρευσουμε πιο γρηγορα,,,χεστηκε ο βαρδιλογιαννης αν εχουμε ρευμα εμεις η οχι...και στο κατω κατω γιατι δεν κανουνε λιγη υπομονη οι αγανακτησμενοι ουτωσ αλλωσ ετσι οπωσ παει δεν θα εχουμε επιλογη σιγουρα δεν θα εχουμε για δεη...φπα..προστιμα και δανεια...και πιος σας ειπε οτι οι δανειοληπτες σημερα πληρωνουν???το 60% στον τειρεσια ειναι...η στα προθυρα,,,χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!! ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΕΦΟΡΙΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. (σημ. ψωνίζω από λαϊκές και όχι από Κολωνάκι).

Modestus είπε...

Μη χαλάτε σάλιο έτσι κι αλλιώς προς τα εκεί πάμε. Μειώνονται μισθοί συντάξεις ανεβαίνουν τα πάντα δεν θέλει και πολύ για να κάνει ο ελληνικός λαός στάση πληρωμών. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

Ανώνυμος είπε...

ενα φιλαρακι μου μου ειπε το κορυφαιο παιδια,,,με πασοκαρα βολευτηκαμε ...ολοι αποκτησαν αυτοκινητα,,,οι αγροτεσ επιδοτησεις πολλοι χωρισ πολλα προβατα κιολας οσα δηλωνες...με πασοκαρα..χρονια απο το φαι στο ψυγειο το προχτεσινο παραγγελναμε πιτσα σουβλακια,,,γιναμε πιο εγωιστες ..πηραν ολοι αυτοκινητα για μουρη στα χωρια πηρανε επιδοτησεισ και τα φαγανε σε πουτανες και αυτοκινητα χαι λουξ...με πασοκαρα απο ξυπολυτοι στα χωρια εχουμε ενα καρο παπουτσια και επωνυμα,,με πασοκαρα απο την φασολαδα εγινε το σουβλακι εθνικο φαγητο,,,με πασοκαρα γραφαμε τον διπλανο μας και κοιταγαμε να γινει το δικο μας...με πασοκαρα παλι θα γινουμε φιλοτιμοι θα γινουμε παλι γειτονια θα μιλαμε θα επικοινωνουμε και θα διωξουμε την αποξενωση της υπερκαταναλωσης και του εγωισμου,,,πασοκαρα χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Black-nemesis, δεν πας στο γήπεδο του ΜΠΑΟΚ να πάρεις καμιά τζούρα από το χόρτο που καπνίζουν εκεί στην 4.
Αν μαζέψουν 1.000.000 υπογραφές και προχωρήσουν σε αυτό που λένε, μαγκιά τους και καμάρι τους!!!!
Εγώ θα βάλω υπογραφή και ας μην έχω ακριβά ρούχα και ακριβό αμάξι, εσύ πάλι πήγαινε να πανηγυρίζεις με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες που με τα χρέη τους κάναν μάγκες προέδρους και λαμόγια!!!! Εκτός αν ξεχνάς πως ο ΜΠΑΟΚ σου χρωστάει κάτι μύρια όπως και οι υπόλοιποι καραγιοζμπερντέδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και στην τελική, εσύ αφού γουστάρεις να σε ξεσκίζουν τον κώλο, κάτσε και απόλαυσέ το, εμείς που βαρεθήκαμε να μας χουφτώνουν κάνουμε έστω και αυτό το λίγο για να αλλάξουμε την κατάσταση.
Φρόντισε όμως όταν γίνει κάτι καλό, να μην βγεις
στον δρόμο και πανηγυρίζεις μαζί μας, θα σε πάρουμε πρέφα και θα σφίξουν και άλλο οι κώλοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ομάδα με 1εκ. Έλληνες πολίτες θα ήταν το ιδανικό. Να μην πληρώνει, να μποϋκοτάρει, να αντιδράει. Μας έχουν ανάγκη, πάρτε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΘΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

εγω σταματησα να πληρωνω εδω και κανα χρονο τραπεζες δανεια κλπ....αναγκαστικα ομως αφου εμεινα ανεργος...τωρα μπορουν να παρουν τα @@ μου.

Ανώνυμος είπε...

Η αντισταση θα ηταν αν χουφτώναμε τις τραπεζες και οχι το ιδιο μας το κρατος. Το κρατος είμαστε εμείς.Αν διαλύσουμε μονοι μας την Ελλαδα δεν θα εχουμε ουτε νοσοκομεία ουτε αστυνομία ...ενα χαος.
Χωρις τις τραπεζες ομως ζουμε και ζουμε και καλυτερα.Σταση πληρωμών στους τοκογλύφους ψηφίζω.
Ολα τα αλλα οχι τουλάχιστον ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

EIMAI ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ .
ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Η ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ
ΜΕΣΑ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΘΑ ΞΕΚΑΝΩ ΔΥΟ
ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΕΛΛΗΝΑ Η ΤΡΙΤΗ
ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 7:23 να μην κανεις καμια βλακεία αυτοκτονίας
αλλα να πας να σκοτώσεις μερικά λαμόγια που σου κάνα τη ζημια,το να αυτοκτονήσεις το μονο που θα κανεις είναι να γελάνε εις βάρος σου ,κανε λοιπόν το σωστό γάμα τους όσους μπορείς ,το πολύ πολύ να πας φυλακή τσάμπα φάει κλπ,και θα δει και ο κώλος σου λίγη χαρά από κάνα κολομπαρά εκεί.λοιπόν μην κωλώνεις πάρε καλο εργαλείο και δούλεψε όσους πιστεύεις πως φταίνε όχι "αθοους" όμως.καλή δουλειά φιλε

Ανώνυμος είπε...

Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι!!!
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!
Δεν υπάρχει κρίση,ξυπνάτε,στημένο είναι το κόλπο...τα τελευταία μας λεφτά θέλουν να πάρουν από εμάς και άλλες 182 χώρες το ΔΝΤ για να δουλεύουμε σαν σκλάβοι το 99% του παγκοσμίου πληθυσμού για το 1%...είναι δυνατόν να τους χρωστάει όλη η γη????Μα ποιοί είναι επιτέλουν και ποιός τους όρισε νταβατζήδες των λαών??
ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ,ΕΞΩ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ