Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Wikileaks για Παπανδρέου: Συζητάμε τα πάντα στο Αιγαίο εκτός από εδάφη...




Διαβάστε τους απίστευτους ισχυρισμούς (κάντε κλικ στην εικόνα δεξιά) που αναφέρονται σε βάρος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στο WikiLeaks και.... παρουσιάζει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και οι ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του τηλεγραφήματος, ο Έλληνας πρωθυπουργός συζητούσε με τον Τούρκο ομόλογό του 4 ημέρες αφ’ ότου είχε εκλεγεί πρωθυπουργός, την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και στην ουσία την .....πρόσβαση της Τουρκίας σε πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου.
Σύμφωνα με το υπόψη τηλεγράφημα ο Έλληνας πρωθυπουργός 
Γ. Παπανδρέου, φέρεται να είπε στον Τ.Ερντογάν:
«Αν θέλετε τα νησιά μας, δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση»
“Αλλά, πρόσθεσε ότι εάν το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν”!
“Ο Παπανδρέου πιστεύει ότι θα πρέπει συζητήσουν αυτά τα θέματα σε ένα τρίτο, ουδέτερο μέρος, όπως η Χάγη, για να αποφασίσει μια δίκαιη λύση, ενώ θα μπορούσαν να διαπραγματευθούν σχεδόν τα πάντα, εκτός της εθνικής κυριαρχίας.
Δεν αναγνωρίζει τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών”, η οποία πιστεύει ότι υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια σαν πολιτικός ελιγμός και δεν βασίζεται σε καμιά νομική βάση. Ωστόσο, άφησε ένα παράθυρο, λέγοντας ότι ενώ η Ελλάδα θα απορρίψει οποιονδήποτε ισχυρισμό θίγει την εδαφική ακεραιότητα, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια χώρα από το να φέρει όποιο θέμα επιθυμεί στη Χάγη»

συνεχίζει το τηλεγράφημα. 


Ο τότε Αμερικανός πρεσβευτής Ν.Σπέκχαρντ, όπως αναφέρει το τηλεγράφημα βλέπει στις θέσεις Παπανδρέου διαφοροποίηση από τις πάγιες ελληνικές θέσεις.
“Πρόκειται για σημαντική μετακίνηση, εάν ισχύει…”

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν υπάρχει ένας αξιωματικός του στρατού να του πάρει το κεφάλι;Έτσι και ζούσε ο Κολοκοτρώνης,θα τον είχε παλουκώσει.

Ανώνυμος είπε...

Μην πάς μακριά...Ένας Παπαδόπουλος!!!!!!!
Έχουμε ξεφτιλιστεί...Τελικά μετά από όλα αυτά διαπιστώνω ότι οι διάφορες κατά καιρούς οργανώσεις, δήθεν τρομοκρατικές(17 Νοέμβρη, πυρήνες φωτιάς) όλες ήταν, είναι και θα είναι οργανώσεις κομμάτων! Αν υπήρχε και τα πιστεύω τους ήταν αυτά που ισχυρίζονται...θα τους είχαν φάει όλους...και πρώτο πρώτο το ΒΟΔΙ του ΠΑΣΟΚ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ:ΣΟΥΗΔΟΣ, ΠΟΛΩΝΟΣ ,ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Γ.Α.Π..............
ΟΜΩΣ Θ`ΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ....
ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER ...31/12/2010
TΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ......... ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ;

...ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΗ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΑΛΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ.... ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ "Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ". "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ".ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ Google ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER....
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ .....

.....ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bCq8lq3U1nk

http://www.youtube.com/watch?v=28pLBiUsx5I

Ανώνυμος είπε...

στους δρόμους με κουτάλια και κατσαρόλια όπως στην Αργεντινή...ποιος θα μας οργανώσει;;; γιατί να μην υπάρχει ένας ηγέτης την κρίσιμη αυτή ώρα;