Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

To εξώφυλλο του ΒΗΜΑΤΟΣ σε 3 χρόνια



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα γελάμε. Το 2013(αν υπάρχουμε)θα γελάμε?
Πάντως είναι πολύ καλό!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήθελα ρύζι, όχι μακαρόνια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, Πέμπτη μακαρόνια...

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφητικό ή απλά ρεαλιστικό;; Εκεί θα καταντήσουμε και νομίζω το ξέρουμε. Γιατί δεν κάνουμε κάτι να το αποφύγουμε δεν καταλαβαίνω. Έχουμε όλα τα δίκαια με το μέρος μας. Οι άνθρωποι που καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να μας οδηγήσουν ακριβώς εκεί, είναι παράνομοι, κλέφτες, ψεύτες, μαφιόζοι κι έχουν συστήσει συμμορία εναντίον μας και των παιδιών μας. Όσο καθόμαστε απλώς αναβάλλουμε το αναπόφευκτο. Δεν θα το γλυτώσουμε, απλώς θα γίνει πολύ χειρότερο αν το αφήσουμε για αργ'ότερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αποφαση να σηκωθουμε απο τους φραπεδες ειναι. Αν συντονιστουμε σωστα, χωρις κομματισμους και ιστοριες που μας χωριζουν και καταθεσουμε ολοι μηνυσεις προς τη κυβερνηση, η οποια αν την ψαχουλεψουμε ειναι παρανομη απο την αρχη (προεκλογικα) μεχρι και σημερα. Οπου εχει παραβιασει σχεδον ολους του νομους του συναταγματος και τα παρουσιασουμε οπου ειναι δυνατο, πιστευω πως θα ειναι ενα βημα προς την ελευθερια μας.

Απο οσο εχω διαβασει, πολλοι περιμενουν απο τους Ελληνες και την Ελλαδα να κανει αυτο το βημα που θα δωσει το "σπρωξιμο" και στις αλλες χωρες.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα αυτό που λείπει είναι η οργάνωση. Δεν βλέπω κανέναν όμως να οργανώνει τον λαό. Όλοι μένουν στα λόγια. Ο στρατός τι κάνει;; Το καθήκον του είναι να προσταεύει το έθνος από τους εχθρούς. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποδείξει πέρα πάσης αμφιβολίας πως είναι εχθροί του έθνους. Οι νομικοί, δικαστές και εισαγγελείς ππου είναι;; Όλοι κοιμούντε σ'αυτήν την χώρα;; Τόσα χρόνια δεν χόρτασαν ύπνο;;;

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα φτασουμε την ηλικια των παπουδων μας η και πιο νωρις θα χτυπαμε το κεφαλι μας στο τοιχο που δε καναμε κατι τωρα.. Δεν εχει νοημα μονο ν γιουχαρουμε τους πολιτικους και να μαθαινουμε τις παρανομιες τους. Αν και αυτο το γιουχαρισμα που εχει ξεκινησει σχεδον σε καθε εξοδο πολιτικου, ειναι μια αρχη.. (να μη τους αφηνουμε να βγαινουν απο τα σπιτια τους, να μη τους αφηνουμε να κυκλοφορουνε στην Ελλαδα)

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΤΟ ΒΗΜΑ" ΑΛΛΑ ΤΟ
"ΒΛΗΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ"......