Κυριακή 10 Απριλίου 2011

PRAVDA: Ουσιαστικά βρισκόμαστε στο 1939, λίγο πριν από το Πόλεμο – ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εναντίον Ρωσίας



Τη 1η Απριλίου 2011 στη Ρωσική εφημερίδα PRAVDA (ΕΔΩ)δημοσιεύτηκε μια ανάλυση του Sergey Balmasov πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Ακολουθεί πιο κάτω:
Το ΝΑΤΟ αυξάνει σταδιακά και σημαντικά τη στρατιωτική του παρουσία στη Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα μάλιστα με τον επικεφαλή της Ευρωπαϊκής Δίοικησης Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Ναύαρχο James Stavridis, οι ΗΠΑ σκοπεύουν να επεκτείνουν και άλλο τις .....
δραστηριότητές τους στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει (ο James Stavridis) μέσα στο 2011 οι ΗΠΑ συζητούν παράλληλα με 14 χώρες του Εύξεινου Πόντου όσον αφορά τη προετοιμασία και ανάπτυξη στρατευμάτων τους στο πόλεμο του Αφγανιστάν.
Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει διευκρινίσει ποιες είναι αυτές οι 14 χώρες. Αν υποθέσουμε πως έχει συμπεριλάβει μέσα στις 14 χώρες μέχρι και τη Μολδαβία, σε κάθε περίπτωση πάλι δεν βγαίνουν οι χώρες 14. Οι χώρες που αυτή τη στιγμή έχουν πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα είναι οι: Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και Γεωργία.
Είναι προφανές πως το ΝΑΤΟ δεν περιλαμβάνει στα σχέδιά του τη Ρωσία. Ίσως ο James Stavridis να υπολογίζει σε μια οικονομικής φύσεως συνεργασία που να περιλαμβάνει την Αρμενία, την Ελλάδα, τη Σερβία και την Αλβανία. Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε συνολικά μόνο 11 συμμαχικές χώρες των ΗΠΑ στη περιοχή. Πέρα αυτού, η Αρμενία και η Σερβία έχουν αρνηθεί να στείλουν στρατεύματα στο Αφγανιστάν.
Ίσως ο James Stavridis να υπολογίζει και τη Πολωνία ανάμεσα στις χώρες της Μαύρης Θάλασσας. Κάτι τέτοιο δεν θα ενοχλούσε τη Πολωνική ελίτ που ανέκαθεν οραματιζόταν τέτοιου είδους προοπτικές (να βγει στη Μαύρη Θάλασσα). Γενικά η στάση των ΗΠΑ δεν είναι ξεκάθαρη. Όπως δεν είναι ξεκάθαρος και ο ρόλος της Γεωργίας στο Αφγανιστάν. Την ίδια ώρα το Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό διεξάγει από κοινού με την Ουκρανία ναυτικές ασκήσεις κοντά στη κεντρική βάση του Ρωσικού Ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα.
Ποιος πραγματικά είναι ο ρόλος του ΝΑΤΟ στη περιοχή; Τι επιδιώκει; Μήπως βαφτίζει εσκεμμένα την όλη επιχείρηση σαν προετοιμασία πολέμου στο Αφγανιστάν αντί πολέμου στη Μαύρη Θάλασσα;
Την επόμενη φορά που θα υπάρξει σύγκρουση, ίδια με αυτή του 2008 (που έγινε με τη Γεωργία), το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι όπως τότε αλλά πολύ μεγαλύτερης κλίμακας. Την επίσημανση αυτή εξάλλου έκανε και ο επικεφαλής της Ρωσικής Στρατιωτικής Ακαδημίας, Gareev, στις 26 Μαρτίου όταν αναφέρθηκε σχετικά στο όλο ζήτημα.
Σε αυτό παραπέμπει, πόσο μάλλον επιβεβαιώνει και το γεγονός πως οι ΗΠΑ συνεχίζουν και αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις στη Πολωνία με τον αριθμό των βάσεων τους εκεί να αυξάνεται συνεχώς. Οι στρατιωτικές μετακινήσεις που οργανώνει το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ σε όλα τα σύνορα με τη Ρωσία ξεκάθαρα αποδεικνύει πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια καλοστημένη πολεμική προετοιμασία ενάντια στη Ρωσία.
Αν κάποιος αντιπαραθέσει ιστορικά τις στιγμές που ζούμε, βρισκόμαστε στο 1939, ένα μόλις χρόνο πριν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πότε η Μαύρη Θάλασσα θα μετατραπεί σε Λιβύη!
Το πρόβλημα δεν είναι οι Αμερικανικοί ή οι Ευρωπαϊκοί “δορυφόροι” αλλά το ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση φέρνει τα πράγματα σε ένα μονόδρομο διαχείρησης των ελαχίστων πηγών ενέργειας που έχουν απομείνει. Πέρα αυτού, υπάρχουν και άλλες αιτίες που συγκλίνουν σε μια ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Για παράδειγμα το σενάριο της Λιβύης μοιάζει πολύ με αυτό της Γεωργίας. Η Δύση δείχνει μεγάλη ευαισθησία όσον αφορά το Βόρειο Καύκασο και δεν αποκλείεται το ΝΑΤΟ να οργανώσει σύντομα κάποια σχετική με τη Λιβύη σχεδιαζόμενη επιχείρηση ώστε να προστατεύσει τίποτα “επαναστάτες” που θα ανακαλύψει εκεί.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κουνηθεί και η Ρωσία. Γιατί κάθεται και κοιτάζει τα τεκτενόμενα χωρίς να κάνει τίποτα;; Εν πάση περιπτώση ότι είναι να γίνει ας γίνει να τελειώνουμε πια!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι ο Πούτιν να μην είναι νεοταξίτης, μακάρι.
Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει τα κοράκια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΜΠΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ....ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ..ΘΑ ΧΑΘΕΙ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ....ΑΚΟΝΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ... ΝΑ 'ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΣΑ...ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.....ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!!

ουγκ ο ινδιάνος

Ανώνυμος είπε...

To ότι η δημοσίευση βγήκε στις 1η Απριλίου δεν σας προκαλεί αμφιβολίες. Η Pravda τα συνηθίζει αυτά

Ανώνυμος είπε...

μάλλον η Ρωσία τη σωστή στιγμή θα δώσει το παρόν της, κάτι περιμένει ή σχεδιάζει, άντε η ψυχή μας έχει βγει να τελειώνουμε, φυσικά και βγαίνουν όλαααα, το νου σας.

Ανώνυμος είπε...

http://antistasi.org/?p=2382 Δείτε λίγο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.Η ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ..........

Ανώνυμος είπε...

906 Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ..........

Ανώνυμος είπε...

9:54 σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλά να περιμένετε το Μεσία μαλλάκες νεοέλληνες...........

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω στις προφητείες, αλλά εύχομαι από βάθος καρδίας να είναι σωστές και να βγουν αληθινές!! Για το καλό της πατρίδας, πρώτα και πάνω απ'όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

εγώ πιστεύω μονο στο Θεό...οι προφητείες δεν έγιναν για τους ικανοποιούνται κάποιοι περίεργοοι αλλά σαν ύστατο μέσο από Εκείνον προς εμάς για τη σωτηρία μας, πνευματική κυρίως και ύστερα υλική και σωματική! όποιος έχει αυτιά ας ακούει και όποιος έχει μάτια διακρίνει τα σημαδια! οι υπόλοιποι ... κακό του κεφαλιού σας!

Επίσης δεν πιστεύω, έτσι που γίναμε, στο καλό της πατρίδας μου. Γύρω μου πλέον δεν βλέπω συνοχή. Καταστραφήκαμε στις πόλεις, αποξενωθήκαμε και κυρίως καταστρέψαμε και διαφθείραμε τους νέους. Τι κοινωνία είναι αυτή σήμερα; Θα έδινα το αίμα μου για την Ελλάδα αλλά αν η πατρίδα μου άφησε το Θεό πο τόσο την αγάπησε τότε δεν με ενδιαφέρει άλλο πια. Δεν θα την προδώσω και μόνος να μείνω αλλά με κουράζουν πολύ και οι εθνικιστές που με μίσος εχθρεύονται και αντιμάχομται όλους τους προδότες, και πολύ περισσότερο οι αριστεροανάρχες προδότες! Τελικά μόνο στήριγμά μου Εκείνος τον οποίο αγαπώ και πιστεύω και παρακαλώ ... γεννηθείτω τω θέλημά Σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΜΑΖΙ....

Ανώνυμος είπε...

καλα η προφητεια του παισιου ελεγε οτι ο αρχηγος του στρατου Γραψας θα εμπαινε στην Πολη γιατι αυτος ειχε μιλησει οταν ηταν ακομα νεος και του πε οτι στο μελλον εσυ θα μπεις στην Πολη κλπ κλπ...εφυγε ο Γραψας ηρθε καινουριος γινανε και τα απαραιτητα updates στις προφητειες και τις ξαναπιστευουν τα προβατα...για ψαξτε στο γιουτουμπ βιντεακια απο το 2008,2009 κλπ να δειτε ποσο μεσα πεφτουν οι προφητειες του παισιου και οι αλλες ραδιο αρβυλιες που κυκλοφορουν.αμα γινει κανας πολεμος και σας σκασει καμια μπομπα στην κεφαλα να περιμενετε οτι θα σας σωσει η κονσερβα και ο παισιος.....και μετα σου λενε πως καταντησαμε ετσι σαν χωρα...

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!! ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ κ.λ.π ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΄΄ΕΝΩΜΕΝΟΙ''
''ΕΣΣΕΤΕ ΗΜΑΡ''

Ανώνυμος είπε...

Εσύ το έχεις πιάσει το νόημα.... Ενωμένοι... αλλά φεύ με τα μυαλά που κουβαλάνε

Ανώνυμος είπε...

Ο Παίσιος ήταν τόσο μεγάλος ...προφήτης, που ενώ έσκαψε τον τάφο του στο Αγιον Ορος, ετάφη στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Αυτόν πιστεύουν οι ηλίθιοι!

Ανώνυμος είπε...

Για πες ρε φίλε κάτι που δεν βγήκε από όσα είπε;; εντάξει άσε τους ηλίθιους να πιστεύουν, ό,τι και να γίνει πάντως όλους θα μας πιάσει, να είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

f a n t a s i o p l i k t o i

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που βλέπω πως τσακώνεστε για βλακείες. Αυτό σημαίνει πως όλα τα σημαντικά και ζωτικά μας προβλήματα τα έχουμε λύσει. Αλλιώς δεν εξηγείται πως είναι δυνατόν ενώ καιγόμαστε, εσείς να κάνετε αέρα!! Για να συνέλθουμε λέω γω. Άντε μπράβο!!!