Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

NO MORE BOMBS FROM USA ΤΟ LIBYA ... ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ



Anti-ntp:Τότε αφου τελός απο αέρος ήρθε η ώρα για το πεζικό...
Τέλος οι αεροπορικές επιχειρήσεις για τις ΗΠΑ στην Λιβύη! Και φαίνεται ότι γενικώς η Δύση αναθεωρεί την πολιτική της στην Λιβύη, βλέποντας ότι οι επαναστάτες είναι παντελώς ανίκανοι όχι μόνο να διαπραγματευθούν αποτελεσματικά, αλλά και να προχωρήσουν σε επιχειρήσεις κατά των...... δυνάμεων του Μ.Καντάφι. Όλα αυτά υποτίθεται λόγω οικονομικού κόστους: Τέσσερα εκατομμύρια δολάρια κοστίζει καθημερινά στις ΗΠΑ ο «εναέριος» πόλεμος στη Λιβύη, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική κυβέρνηση.

Το συνολικό κόστος των εναέριων επιδρομών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αγγίζει τα 75 εκατομμύρια δολάρια, όπως δήλωσε ο στρατιωτικός αξιωματούχος Μάικλ Ντάνλεϊ. Ενώ υπογράμμισε ότι το ποσό αυτό μπορεί και να διευθετηθεί με το τέλος της αμερικανικής συμμετοχής στις επιχειρήσεις στη Λιβύη, χωρίς όμως να δηλώσει κάτι παραπάνω. Στις επιχειρήσεις κατά της Λιβύης συμμετείχαν περίπου 50 πολεμικά αεροσκάφη και 39 υποστηρικτικά.


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/no-more-bombs-from-usa.html#ixzz1IhOMrpWg

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BILDERBERG ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.