Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..




Πατήστε διαβάστε περισσότερα για να δείτε το κείμενο και άλλες φώτο....


φωτογραφίες Κύπρο..
Το ανατολικότερο νησί της Μεσογείου, η Κύπρος, βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Αυτό το γεγονός κάνει την θέση της, μια από τις σημαντικότερες γεωστρατηγικές θέσεις στο πλανήτη.

Κάτι που το παραδέχονται από την αγγλική κυβέρνηση, με βάση τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας το 1996, του Μάικλ Πορτίλο όπου χαρακτήρισε τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ως εθνικό κεφάλιαο για τη Αγγλία λόγω της θέσης της και...από τον αγγλικό στρατό χαρακτηρίζοντας τη βάση του Ακρωτηρίου ως την πιο σημαντική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο αγγλικός στρατός κατέχει στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, κατάλοιπα της αποικιοκρατίας ή vestiges of colonialism, όρος των Ηνωμένων Εθνών όπου απαγορεύει τα λεγόμενα κυριαρχικά δικαιώματα πρώην αποικιοκρατικών δυνάμεων σε πρώην αποικίες. Οι Άγγλοι, με τη Συνθήκη Εγκαθίδρυσης το 1960, διατηρεί το 3 % του κυπριακού εδάφους υπό μορφή στρατιωτικών βάσεων σε διάφορα σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα :
στρατιωτική βάση στη Δεκέλεια ( κοντά στη Λάρνακα ) αεροπορική βάση στο Ακρώτηρι και την επιστάθμια Επισκοπής στρατιωτική βάση για λειτουργία ραντάρ στην κορυφή του Τροόδους μικρό τμήμα του αεροδρομίου Λευκωσίας που βρίσκεται στη νεκρή ζώνη χρησή εδάφους στο Εθνικό Πάρκο Ακάμα για τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων Η βάση στο Ακρωτήρι Λεμεσού, είναι η πιο σημαντική βάση των Άγγλων στο νησί και βρίσκεται στις γεωγραφικές συντεταγμένες 34 37 N, 32 58 E. Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του HAARP, αεροπορική βάση που υποστήριζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τόσο στο Αφγανιστάν, τόσο στο Ιράκ. Δικαίως ο χαρακτηρισμός στο οποίο έχει αποδοθεί στην Κύπρο ως το χερσαίο αεροπλανοφόρο του ΝΑΤΟ. Επίσης από την αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου διαχειρίζονται το πρόγραμμα αεροψεκασμών της ατμόσφαιρας με βαρέα
Σύνδεσμοςμέταλλα, όπως αλουμίνιο ή βάριο (chemtrails).
HAARP
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις εγκατάστασεις του συστήματος HAARP στην Κύπρο και συγκρίνονται με αντίστοιχες εγκατάστασεις HAARP στην Αλάσκα.

συνέχεια στο στο http://ksipnistere.blogspot.com
φωτογραφίες Αλάσκα..

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Θα ειναι αποτομο. Να εχετε ενα σακουλι σταρι πισω απ την πορτα κρεμασμενο. Θα σας εμποδισει οταν θα βγαινετε, παρτε το για να φανε τα παιδια σας". Αγιος Κοσμας! "... σε 3 ημερες 600 εκ. νεκροι" π. Ιωσηφ Βατοπεδινος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ 1000ΕΤΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΥΘΟΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ....
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(ΚΑΙ ΟΧΙ 12ΘΕΗΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
Α,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΨΑΞΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ,ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ....ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΠ@ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΚΙΝΓΚ,ΜΗ ΧΕΣΩ ΠΟΙΟΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΕΠΕΙΔΕΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΑΜΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΔΕΥΑΝ ΠΡΟΣΗΛΙΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΕΙΑ...ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΗΣΑΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

μάθε ορθογραφία πρώτα 12θεϊστόπουλο τρελό και άντε μετά να μας μάθεις ιστορία αγράμματε που θα μας κάνεις και μάθημα! σου δωσαν σανό και τρως βλαμμένε μασώνοταϊσμένε...μας έβγαλες τα μάτια!!!

Ανώνυμος είπε...

άντε σε καμιά στοά να σου μάθουν ορθογραφία πρώτα! έμαθες και εσύ συμπαντικά μαθηματικά Ανώνυμε 12:33? χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ο "ΚΥΡΙΟΣ" μας δν ειχε κ αδερφια??τν Δια κ ολους τς αλλους??χα0χ0αχ0α0χα0χα0 ρε ανωνυμε 12:33 βλαμενε μασωνε κακομοιρη η μονη αληθινη θρησκεια ειναι ΜΙΑ η οποια διωκεται απο την αρχη την ελευση τ μεσσιας μας!!!αλλα μαζι με τα χερα καιγονται κ τ χλωρα θα την πληρωσουμε κ μεις γτ αποστατησαμε απο τον οικο τ θεου την εκκλησια μας

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ηταν ο χριστιανισμος να κρατησει λιγο τη γλωσσα και τη θρησκεια κι αν δεν ηταν ο πατροκοσμας να μας αναστησει πνευματικα και να προετοιμασει για επανασταση, στα τουρκικα θα τις αραδιαζες τις εξυπναδες σου. Αυτοι που περιγραφεις δεν εχουν καμια σχεση με το ηθος του χριστιανισμου. Μαθε πρωτα τί ειναι ο χριστιανισμος και μετα παρε θεση. Αν δεν βλεπεις κατι επειδη του εχεις γυρισει την πλατη δεν μπορεις να το περιγραψεις σωστα. Δεν ειναι χριστιανισμος αυτο που περιγραφεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ.ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΣΤΕΥΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

εχω βαρεθεί να το λέω. Τι φταίει η φιλοσοφία, έστω, του Χριστού, αν κάποιοι την χρησιμοποίησαν για να εξουσιάσουν. Σύμφωνοι, οι "χριστιανοί" κάναν τρομερά εγκλήματα. Σύμφωνοι, να είμαστε σκεπτικιστές σε διάφορες προφητείες. Σύμφωνοι, όποιος αποφαίνεται πως είναι χριστιανός να το σκεφτεί πραγματικά. Εξ'αλλου, άμα πω πως πιστεύω, δεν πιστεύω και αμα πω πως δεν πιστεύω, πιστεύω. Το πρόβλημα είναι στους φανατισμένους. Οι κακοί οι μεν και οι κακοί οι δε... Ελεος με την πολεμική του "Ελληνισμού" εναντίον του Χριστιανισμού. Αλλο δρω ως χριστιανός και άλλο εξ'ονόματος του Χριστου. Είναι εκνευριστικά απλό.

MAVGR είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:33..

ΠΑΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ?
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΧΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ....

ΑΡΑ...Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...Η ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ !!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΤΟΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΑΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΙΝΟΝΗΤΟΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΗΤΕΡΑ.ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΗΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΓΕΛΙΟΙ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΕΣ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΓΑΜΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ''ΜΑΣ''.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
1 Απριλίου 2011 1:29 μ.μ ΑΝΩΝΗΜΕ,ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ 12ΘΕΗΣΤΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 12ΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΜΠΡΩΚΤΟΜΥΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ MAVGR,ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ YOUTUBE,ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΤΙΕΣ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΣ Η ΟΧΙ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ.

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΦΙΛΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Ζώα... είστε όλοι ζώα εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ.... χτενίζεται ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει η Ελλάδα μας ενώνει ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΞΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΒΛΕΠΕ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

και γω αγραμματος ειμαι αλλα δεν με απασχολει αυτο,1) οι Χριστιανοι που εκανα καταστροφες και πολεμους δεν ειναι Χριστιανοι αλλα απαταιωνες,ψευτες και αντιχριστοι αφου δεν ακολουθουν τις γραφες-αγαπατε τους εχθρους σας-αγαπατε αλληλους - που ειδατε εσεις για πολεμους στις γραφες, τωρα αν επιτεθουν τις πατριδας σου να αμυνθεις φυσικα. Οταν καποιος βρυζει να θυμηθει οτι τον Χριστο σταυρωσα και θανατωσαν αλλα Ο χριστος ειπαι "πατερα συγχωρα τους". Οσο για τισ κεραιες καλα να μας κανουν αφου εμεις υπογραψαμε για την συμφωνια του 60, Να πω καναν λαθως δεν ξερω γιατι δεν εζησα τοτε και δεν ξερω, αλλα απο οτι φαινετε συγουρα ο πολεμος με τους Αγγλους φαινεται ηταν λαθως γιατι μας εμειναν δια παντως τωρα ...ετσι και αλλιως θα μας αφηναν και χωρις πολεμο οπως με ολες τις αποικιες που ειχαν

Ανώνυμος είπε...

ΗΑΑRP= HANDSTAMP ANTICHRIST ANTI-HUMANITY PROGRAM . Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜA TOY ΘΗΡΙΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

TA ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Η ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 !! ΣΕ ΕΣΚΙΣΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ???

Ανώνυμος είπε...

Ναι,εχετε δικιο!!!
Η αληθεια ειναι πως δημιουργειτε διχωνια σε τετοιες συζητησεις,αλλα επιτελους πρεπει να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους,εστω και στοιχειωδώς.
Δεν ειμαι χριστιανος φυσικα,ουτε τον γουσταρω,καθε αλλο.Εκει που οργιζομε ειναι οταν διαβαζω να γραφονται πραγματα με τον τροπο που τους βολευει και απο τις ιστορικες πηγες που τους βολευει.Απο εκει και περα βεβαια,εννοειτε οτι ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.Ουτε θα ερχομουνα σε αντιπαραθεσει τυπου δεξιας-αριστερας οπως στον εμφυλιο.Απλα δεν μπορω να ανεχομαι να ακουω αλλο μπουρδες,γιατι για μπουρδες προκειτε.

Ανώνυμος είπε...

Apo Profyties ke Kafetzoudes eimaste FULL edo xriazete na Bleponte ta pragmata opos eine aftin ti stigmi ke ti mbori na gini to kalytero kata aftou ke oxi ti elegan o DaVinci me to code ke o Harry Potter xa xa xa
Apo to 1992 akouo kathe xrono kati tha gini kapios tha erthi eine opos lei ke o Kazantzidis sto Tragoudi tou Kapioi-kapios-kapote tha..tha...
Ke telika tipota apo afta pou elegan irthe olo Malakies lene gia na exoun ton kosmo se epifylaki.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις μου θυμηζετε ολοισας την λουκα χαχαχαχαχαα
Η πολυ μαλακια σας εχει πειραξει στο εγγεφαλο.