Σάββατο 2 Απριλίου 2011

H CIA ME ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΕΡ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ



Σύμφωνα με εφημερίδα «New York Times», ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε την διαταγή μέσα στις τελευταίες δύο ή τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τέσσερις κυβερνητικές πηγές, που σχετίζονται με το ζήτημα. Την πληροφορία μετέδωσε νωρίτερα και το Reuters.

Η CIA, η οποία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος, φέρεται να έχει οργανώσει εδώ και εβδομάδες μικρές ομάδες από πράκτορες της στη Λιβύη, με αποστολή να αποκαταστήσουν επαφή με την αντιπολίτευση και να καθορίσουν στόχους για τις αεροπορικές επιχειρήσεις.

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται επίσης σε.... τρόπους παροχής βοήθειας στην λιβυκή αντιπολίτευση, δίνει την άδεια για την παροχή βοήθειας από τώρα, χωρίς, ωστόσο, να επιτρέπει τον άμεσο εξοπλισμό των αντικαθεστωτικών, κάτι που αφήνει ως ενδεχόμενο να συμβεί στο κοντινό μέλλον.

Την ίδια ώρα, Αμερικανός βουλευτής δήλωσε χθες ότι η διοίκηση Ομπάμα δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εξοπλίσει τους εξεγερμένους. «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη να τους δώσουμε όπλα»ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από την Ιντιάνα, Νταν Μπάρτον, μετά από συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τον υπουργό Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς και την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία, με τη σειρά της ανέφερε πως ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/h-cia-me.html#ixzz1IECSRQqT

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κίνηση των ΗΠΑ φίλοι μου για μένα είναι αισχρή.Αλλά τα χέρια των αντικαθεστωτικών είναι λερωμένα.Μήπως δεν καταλαβαίνουν ότι θα θελήσουν να έχουν οι Αμερικάνοι τον πρώτο λόγο στην εξουσία που θα προκύψει μετά την απομάκρυνση του Καντάφι;Πάλι σε καθεστώς θα βρίσκεται ο λαός της Λιβύης.Αλλά είναι γνωστό ότι οι πρωτομάστορες αντικαθεστωτικοί θα βολευτούν μετά την απομάκρυνση του Καντάφι και θα την πληρώσει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Οι ανόητοι αντικαθεστωτικοί θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο σε λίγο, όταν καταλάβουν το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος τους. Έτσι όμως δεν γίνεται πάντα;; Κοιτάξτε τι γίνεται στην Ελλάδα;; Οι προδότες και ξένοι πράκτορες υπάρχουν παντού. Εμείς βέβαια πέρνουμε το Όσκαρ, αφού έχουμε ξένο πράκτορα για πρωθυπουργό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τις πληροφοριες αυτες τις ειχα στειλει πριν μια εβδομαδα σε εκπομπες και τυπο online και κανεις δεν τις εδειξε.Η CIA συνεργαστηκε με τη MOSSAD 24 φεβρουαριου πριν το ψηφισμα ΟΗΕ.Δινεται το αρθρο και το link παρακατω:

The CIA/Mossad mercenaries and US special forces have been on the ground in Libya since Feb. 24th 2011.
http://presscore.ca/2011/?p=1870

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού λύσαμε τα δικά μας προβλήματα(π. χ. της Κερατέας), θα λύσουμε και το Κανταφικό.

Ανώνυμος είπε...

Η επεμβαση στην Λιβυη αφορα και εμας, καθως βρισκεται στην ατζεντα της λεσχης bilderberg (για την συναντηση Ιουνιου) ως τεστ που θα κρινει την πορεια/προοδο της ΝΤΠ στην μεση ανατολη.Ελπιζουν μεχρι τοτε να εχουν ξεμπερδεψει με την Λιβυη για να συνεχισουν τα σχεδια τους.Μαλλον μας αφορα λοιπον αφου εχουν καλεσμενους ΓΑΠ και σκυλοσογο...να αποφασιζουν τις τυχες μας

Ανώνυμος είπε...

Η επέμβαση στή Λιβύη είναι μιά καθαρή Εβραιοσιωνιστική ενέργεια . Προφανώς όπως όλα δείχνουν σειρά έχουν καί άλλα κράτη τής Μέσης ανατολής ........στήν αρχή μέ Λαικές εξεγέρσεις καί όταν δέν πετύχουν όπως στή Λιβύη θά επεμβαίνει ή...............συμμαχία τών προθύμων (τρομάρα τους)!!!!!!!!!!
Ολά αυτά έν όψι τού τελικού σταδίου τής Παγκοσμιοποίησης καί τής εγκατάστασης στήν Ιερουσαλήμ πό τούς περιούσιους τής μπουχέσας πού θά ...διοικεί όπως λένε τόν πλανήτη !!!!!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!