Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η COCA-COLA ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ,ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΥΙΔ



,ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ!

Μπορείτε να δείτε την ερώτηση του Βουλευτή αριστερά:Εμείς πάντως,παρότι θεωρούμε το θέμα πολύ σοβαρό,δεν...πέφτουμε από τα σύννεφα,διότι ο ιδιοκτήτης της Coca-Cola Hellas είναι ο Γιώργος Δαυίδ (George David),εβραικής καταγωγής και άρα ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ!


Για όσους το ξέχασαν,πρώτοι δημοσιεύσαμε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα-ΣΚΑΝΔΑΛΟ 182 του 1978 που απαλάσσει τους Εβραίους της Ελλάδας από τη φορολογία καθιστώντας το Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) υπεύθυνο για εκείνη!

Διαβάστε εδώ κι εδώ.

Αυτή είναι λοιπόν η απάντηση στην ερώτηση του Βελόπουλου:Φυσικά,μην περιμένει να την ακούσει από τους...αρμόδιους Υπουργούς!

Όσον αφορά τον Δαυίδ,είναι ΜΟΝΙΜΟ μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το 1996 και "Globalist",δηλαδή υπέρμαχος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο;Προφανώς όχι! 
hellas-orthodoxy

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ 182 ΤΟΥ 1978 ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΙΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ , ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Unknown είπε...

ΚΑΛΑ,ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!
ΔΗΛΑΔΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.
ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΜΑ ΓΙΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, οι Εβραίοι πληρώνουν φόρους στο κράτος όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες...αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουν εσωτερική φορολογία στα δικά τους είδη κοσέρ κλπ και πηγαίνουν στο ΚIΣ.

Η Coca Cola είναι μια πολυεθνική εταιρία και αν συμβαίνει να μην πληρώνει φόρους κάτι άλλο παράξενο συμβαίνει, κάτι που θα πρέπει να μας το εξηγήσει το κράτος.(Αν όχι τότε κάποιοι έφαγαν καλά και από εκεί όπως και την Siemens και πολλές άλλες μεγαλοεταιρίες)

ΥΓ Ο Η-Ο δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή για τέτοιου είδους θέματα, ο άνθρωπος είναι εκτος τόπου και χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Το ιδιο συμβαινει με την frigoglass που ειναι του γιου του.

Ανώνυμος είπε...

H ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ .AMA HTAN EΤΣΙ Η ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΑ .ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ-ΕΤΟΣ-1978,ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΕΚ-182 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΣΕ PDF H TEXT.
http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=108&lang=el
ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ξεστραβωθειτε ορισμενοι να δειτε τι γραφει ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ και τα ξαναλεμε.Ποια ειδη...κοσερ και βλακειες;Φορολογουν τα παντα (π.χ. ευαγη ιδρυματα,σχολεια κλπ) απο τα οποια θα επρεπε να εισπραττει ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟ.

Ξυδακι,φιλοεβραιοι.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πιο ηλίθιος και από ηλίθιο Η-Ο, εσύ είσαι αυτός που πιστεύει στον Ιουδαιοχριστιανισμό και αποκαλείς τους άλλους φιλοεβραίους;

Μαγκιά κλανιά είσαι συνεχώς, πήγαινε κάνα ταξιδάκι αναψυχής στην Ιερουσαλήμ όπως έκανες και παλιότερα και άσε τα πολλά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Η-Ο ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ Π.Δ. 182/1978 .ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Οταν πηγα στην Ιερουσαλημ,οι φιλοι σου οι εβραιοι συμπεριφερθηκαν στους Χριστιανους (κι εμενα) με πρωτοφανες μισος και απεχθεια,κατι που δειχνει το μεγεθος της μαλακιας σου οταν μιλας για "ιουδαιοχριστιανισμο".Αν θες να το διαπιστωσεις,μπορεις να πας και μονος σου.ΤΟΛΜΑΣ;

Οσο για τον φιλο με τα κεφαλαια,αντιγραφω απο το σχετικο αρθρο:

-Μέλη της Κοινότητας είναι "αυτοδικαίως" όλοι οι Εβραίοι της Αθήνας (τότε) {ΕΓΓΡΑΦΟ 1}.

-Υποχρεούνται να καταβάλουν ηθικά και υλικά,"για την επίτευξη των σκοπών της Κοινότητας" (ΕΓΓΡΑΦΟ 1).

-Ο ετήσιος φόρος ονομάζεται Πέτσια και καταβάλλεται από όσους έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους,με ορισμένες εξαιρέσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).

-Επίσης,φορολογούνται το τυρί,το κρασί,η ζάχαρη κλπ μέσω άλλης εισφοράς,της Γκαμπέλλα (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).

-Άλλοι φόροι έχουν να κάνουν με το Πάσχα,καθώς και με όλες οι κοινωνικές τελετές (ΕΓΓΡΑΦΟ 2).

-Φορολούνται επίσης οι δωρέες προς την Κοινότητα (ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;) {ΕΓΓΡΑΦΟ 2}.

-Τέλος,εισπράττουν φόρους ακόμα και από τις Κρατικές επιχορηγήσεις για κοινωφελείς σκοπούς (ΕΓΓΡΑΦΟ 2)!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/03/182-1978.html

Κι επειδη θα μιλησεις για...κοινωφελεις σκοπους και ιδρυματα,σε προκαλω εγω να μου βρεις αντιστοιχα ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ που να αναφερονται τοσο λεπτομερως σε αντιστοιχα χριστιανικα κλπ ιδρυματα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ .
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ "ΠΕΤΣΙΑ" ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟ "ΚΑΤ΄ΕΣΕΝΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ,ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΛΠ.ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΗΣ ΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK...GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM... ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ... ΑΧ .... ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

ΓΑΜΩ την ΕΛ. ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ...ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!

FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1:22 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΠΙΣΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ