Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οι μάσκες πέφτουν. Η Νδούλα εναντίον του λαού της Κερατέας! Τα ΝΔούλικα blogs θα το δημοσιεύσουν; Ε κυρία ολυμπία και anti-news? (video)


από http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blogs-anti-news-video.html
Ορίστε πως ο δικομματισμός και το σύστημα ενώνεται όταν διακυβεύεται η κυριαρχία τους. Φοβούνται τον λαό της Κερατέας γιατί είναι ανεξάρτητος γιατί δεν υποκινείται από κόμματα κύριε πάγκαλε, γιατί ο κόσμος βλέπει οτι είναι εφικτό να πας κόντρα στο σύστημα. Ναι μπορούμε, και παίρνουμε θάρρος από τέτοιες κινήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση τα παίζει όλα για όλα στην Κερατέα,....
θέλει να δείξει ότι όση και αντίδραση να υπάρχει, ο τσαμπουκάς δεν περνάει, θα γίνει αυτό που θέλει ο Μπόμπολας και ο Λάτσης! Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται η ΝΔούλα με ανακοίνωσή της μέσω του κύριου Μιχελάκι και λέει: "Πρέπει να ανοίξουν οι δρόμοι άμεσα και να προχωρήσει η κυβέρνηση σε δημοπράτηση του έργου"!!
Για να δούμε τα ΝΔούλικα blogs olympia, antinews θα το ανεβάσουν;
Φυσικά το mega που σπανίως κάνει λόγο για το θέμα της Κερατέας (για ευνόητους λόγους) σήμερα έτρεξε να δημοσιεύσει και να καλύψει το θέμα εκτενώς σε σχέση με άλλες (σπάνιες) φορές.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας έχετε ζαλίσει με τις μάσκες που πέφτουν...έχετε κοντή μνήμη, το όλο project το ξεκίνησε η ΝΔ και το συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.

Οι 2 όψεις του ιδίου νομίσματος.

Ανώνυμος είπε...

Στην Κερατέα παίζονται μεγάλα παιχνίδια. Θυμάστε πότε ήταν που ο Παμπούκης η Μπουμπούκης; πήγε στην Γερμανία;; Μεταξύ άλλων ξεπούλησε και την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο, το οποίο ως γνωστόν ανήκει στους Γερμανούς, που θέλουν να επεκταθούν. Η Κερατέα είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Θέλουν να υποβαθμίσουν την περιοχή για να την πάρουν τζάμπα!!! Καταλάβατε τι παίζεται;; Πρέπει να εξυπηρετήσουμε τους 'φίλους μας' Γερμανούς. Όσο για τους Έλληνες, ποιός νοιάζεται;;;

Ανώνυμος είπε...

3:36 βρε παπάρι σκάσε καταρχάς μαλάκα. Τια τις μάσκες το λένε γιατι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί που πιστεύουν οτι ο Σαμαράς διαφέρει και η νδ κάνει αντιπολίτευση. Μια επίσκεψη στο olypia sto antinews kai sto dexiextreme kai sto taxalia arkei. ante skase twra papara. Min nomizeis oti o karatsaferhs ua mas swsei malaka.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαρακο που βρίζεις, στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε...το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι 2 διαφορετικά κόμματα αποδεικνύει ποσο μαλάκας είναι ο νεοέλληνας, πρόβλημα τους, δεν θα πονοκεφαλιάσω.

Κάποιοι γεννήθηκαν να χαθούν και κάποιοι να μείνουν στην ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

*Μια επίσκεψη στο olypia sto antinews kai sto dexiextreme kai sto taxalia arkei*

Olympia=Κομματικό Blog της ΝΔ που αρκετές φορες ανεβάζει και θέματα που θίγουν την ΝΔ.

Antinews=Ανήκει σε κομματικά στελέχη και στενούς φίλους τους Σαμαρά, πρώην πολανιτες που λιβανίζουν και προπαγανδίζουν υπέρ του Σαμαρά 24/7.

Dexiextrem=Παλιός Νεοδημοκράτης, στέλεχος ΝΔ.

Taxalia:Σαφώς στηρίζει ΝΔ αλλα ανεβάζει και αρκετά άρθρα που προέρχονται από άλλους κομματικούς χώρους.

Ανώνυμος είπε...

3:52 καλά τα λες. Τι εννοείς πολανίτες; και πιστεύεις οτι το δεξι εξτρέμ και το ολυμπία πληρώνεται; για το αντινιουζ δεν ρωτώ .. εννοείται

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ?
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε τι γράφετε, σε λίγο θα μας κυνηγάνε. Εξ άλλου χρειάζεται επικοδομιτικός διάλογος μπας και βρούμε λύσεις. Αφήστε τα κόμματα και καταπιαστήτε με την Ελλάδα. Τα βρομοκόμματα δεν κινδυνεύουν, εμείς και η Ελλάδα κινδυνεύουμε απ'αυτά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ά, ξέχασα, συμφωνώ με τον 3¨37

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

3:52 καλά τα λες. Τι εννοείς πολανίτες; και πιστεύεις οτι το δεξι εξτρέμ και το ολυμπία πληρώνεται; για το αντινιουζ δεν ρωτώ .. εννοείται
-------------------------------------

Για να απαντήσεις σε τέτοιο ερώτημα πρέπει να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία...οπότε, γράφουμε αυτά που ξέρουμε 100% και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για την νοημοσύνη του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

Τον Hellas-(δήθεν)Orthodoxy ξεχάσατε από τη λίστα των ΝΔούλικων blogs. Τόσο αγώνα κάνει το παιδί να μπαίνει σ' όλα τα μπλογκς και να κατηγορεί το ΛΑΟΣ για να μαζέψει του δεξιούς ψηφοφόρους στη Ν.Δ. να μην του το αναγνωρίσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.triklopodia.com/2011/04/blog-post_3520.html

Καζάνι που βράζει οι Νεοδημοκράτες της μαρτυρικής πόλης
"Ο Αντώνης Σαμαράς, μας υποσχέθηκε συμπαράσταση, αλλά απέδειξε, ότι σέρνεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τα ιδιωτικά συμφέροντα"!!!

Καζάνι που βράζει, οι Νεοδημοκράτες της Κερατέας, καθώς παρά την χθεσινή διαβεβαίωση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ότι θα στηρίξει τους αγώνες των κατοίκων της Κερατέας κατά του ΧΥΤΑ, σήμερα, δια του εκπροσώπου τύπου κ. Μιχελάκη, τα... γύρισε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, εχθές, τον Πρόεδρο του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε ομάδα της Επιτροπής Αγώνα, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής, Βασίλη Θηβαίο, και του ζήτησε εγγράφως, την συμπαράστασή του στον αγώνα τους, και την διαμεσολάβησή του στον Πρωθυπουργό, προκειμένου να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ για να αρχίσει ο διάλογος.
Και ενώ η πρόταση των εκπροσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής και της Επιτροπής Αγώνα, έγινε...
αποδεκτή, στη συνέχεια σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει να γίνει ο .. ΧΥΤΥ!!!
Έκπληκτοι οι δημοσιογρα΄φοι που καλύπτουν τα ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησαν αυτή την διγλωσσία, που σαφώς γίνεται με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, που απ' ότι προκύπτει, ταυτίζεται απόλυτα με τις παρανοϊκές τακτικές της κατοχικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, είναι αποφασισμένα να παραιτηθούν σύσσωμα από την Οργάνωση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, ενώ λέγεται, ότι ετοιμάζονται και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των τοπικών βουλευτών του κόμματος.
"Η κωλοτούμπα", του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, απλά επιβεβαιώνει την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, καθώς αποδεικνύεται ότι και αυτός βρίσκεται πίσω από το άρμα των ιδιωτικών συμφερόντων", δήλωσαν στα attikanea κάτοικοι της Κερατέας, που πρόσκεινται στην ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
"Αυτή την προδοσία, θα την εισπράξουν και θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, όταν έρθει η ώρα της κάλπης", δηλώνουν με οργή αλλα και με αποφασιστηκότητα διατρανώνουν την απόφασή τους να πολεμήσουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική αδιαλλαξία, ακόμα και με τη ζωή τους.

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

thanatos stoys prodotes toy ethoys

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε νέες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται στην Κερατέα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Κερατέα, είναι πλέον ανάγκη να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και να αναληφθούν πρωτοβουλίες ουσιαστικού διαλόγου με τους κατοίκους της περιοχής.

Η κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει άμεσα κάθε δυνατότητα προσέγγισης για την εκτόνωση της κρίσης

Οι συναρμόδιοι Υπουργοί πρέπει, έστω και τώρα, να καλέσουν σε συνάντηση τους εκπροσώπους των κατοίκων της Κερατέας, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και των πολιτικών κομμάτων, για ένα συνολικό και ειλικρινή διάλογο για το θέμα.

Η Νέα Δημοκρατία -όπως ήδη έχουμε δηλώσει- θεωρεί ότι η κυβέρνηση το πρώτο και αυτονόητο που πρέπει να κάνει είναι με αυτές τις κινήσεις να ανοίξει άμεσα και να δώσει ξανά στην κυκλοφορία, με τη βοήθεια των κατοίκων, τα τμήματα του κεντρικού δρόμου τα οποία παραμένουν αποκλεισμένα.

Την πρωτοβουλία, την ευθύνη εξόδου από το σημερινό αδιέξοδο, την έχει η κυβέρνηση. Η απόπειρά της να μεταφέρει την ευθύνη στις αστυνομικές δυνάμεις δεν αποτελεί λύση. Αντιθέτως, μάλιστα».

http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/12001/630434

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=265068

"Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να συνεχίζει να παρακολουθεί ως θεατής τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή", ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Κερατέα, καλώντας τους συναρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν σε κινήσεις καλής θέλησης και να συναντηθούν με τους κατοίκους. Την ίδια όμως στιγμή, αξιολόγησε ως αναγκαία την κατασκευή ΧΥΤΥ και ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην δημοπράτηση του έργου.

------------------------

όχι άλλες κωλοτούμπες από τον Μιχελάκη, φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"είναι πλέον ανάγκη να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις"

Hellas-Orthodoxy είπε...

Αλλα λεει στο βιντεο το πασοκομεγκα κι αλλα ειπε ο Μιχελακης...και βρηκαν τα βρωμοσκυλα του νεοφιλελευθερου κωλοτουμπα που υποστηριζει τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ και χαρακτηριζει τους κατοικους που αντιδρουν "συμμοριτες",να προπαγανδισει!

Η ΝΔ στο θεμα των ΧΥΤΑ ακολουθει περιπου ιδια πολιτικη με το Πασοκ:Θυμηθειτε τι εγινε στον Γραμματικο,οπου ηθελε ο Καραμανλης να φτιαξει ΧΥΤΑ.Βεβαια,εκει οταν αρχισε το ξυλο με τα Ματ αναγκαστηκε να υποχωρησει,υπο την πιεση βεβαια και των ελεεινων Μμε,που τοτε καλουσαν σε εξεγερση,ενω τωρα μιλανε για "καμια πενηνταρια αλητες" που αντιδρουν στην Κερατεα!

Οποιος ειναι νοημων ανθρωπος,καταλαβαινει πολλα.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Επισης,δεν υπαρχει πουθενα το δελτιο τυπου με τις υποτιθεμενες δηλωσεις Μιχελακη για δημοπρατηση του εργου.Οποιος το βρει απο πρωτογενη πηγη,ας το βαλει.Διαφορετικα,ας μασησει το κουτοχορτο των γιωργοκαναλων.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Βρηκα την επιμαχη δηλωση:

Έρχομαι, τώρα, στο θέμα της Κερατέας:
Η κατάσταση στην Κερατέα κινδυνεύει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να συνεχίζει να παρακολουθεί ως θεατής τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή. Οφείλει να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κατάστασης. Το πρώτο και αυτονόητο που πρέπει να κάνει είναι να ανοίξει άμεσα και να δώσει ξανά στην κυκλοφορία, με τη βοήθεια των κατοίκων, τα τμήματα του κεντρικού δρόμου τα οποία παραμένουν αποκλεισμένα.
Ταυτόχρονα, οι συναρμόδιοι Υπουργοί πρέπει, έστω και τώρα, να προβούν σε μια κίνηση καλής θέλησης και να καλέσουν σε συνάντηση τους εκπροσώπους των κατοίκων της Κερατέας, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και των πολιτικών κομμάτων, για ένα συνολικό και ειλικρινή διάλογο για το θέμα.
Επί της ουσίας του θέματος, η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέση της και την επαναλαμβάνει:
Δεν αποδεχόμαστε την κατασκευή απλά ενός Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στην περιοχή της Κερατέας.
Είμαστε υπέρ της άμεσης κατασκευής Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), όπως, άλλωστε, προβλέπει και η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ταυτόχρονα δε, και της λειτουργίας εργοστασίων επεξεργασίας.
Και γι’ αυτό η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη δημοπράτηση του έργου.
Η τραγική απραξία και η καθυστέρηση της κυβέρνησης να ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα των απορριμμάτων δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για αποσπασματικές κινήσεις.
Είναι, όμως, εξίσου αδιανόητο να αποτελεί και κίνητρο για την κατάλυση της νομιμότητας και την έκθεση σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινων ζωών.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΟΜΕΓΚΑ!

ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΥΤΑ!

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΥΤΥ!

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ,ΞΑΝΑ-ΑΠΕΤΥΧΕ.

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Kαι εσύ τι είσαι εκπρόσωπος της ΝΔούλας; θίξαμε το κόμμα σου; Το κόμμα που στην ευρωβουλή ψήφισε το μνημόνιο και στην Ελλάδα το έκανε γαργάρα; Ποιο κόμμα ρε αυτό που έδωσε 28 δις στις τράπεζες; Ποιος Σαμαράς ρε; Αυτός που κάνει την πιο χαλαρή αντιπολίτευση ever; Που είπε θα σεβαστούμε τους όρους του μνημονίου που υπογράψαμε; Για σοβαρευτείτε λέω. 30 χρόνια μας ξεσκίζουν και ακόμα τους πιστεύετε; Ποιον Σαμαρά ρε που πάει να γίνει μέγας κολοτούμπας; Αν είχε τα κότσια να έλεγε έξω ο μπόμπολας απο την Κερατέα.. αντι αυτού πήγε και δείπνισε μαζί του για να του πάρει συνέντευξη ο πρετεντέρης. Άντε τώρα μην αρχίσουμε τις επιθέσεις μεταξύ μας. Πάνε να μας χωρίσουν σε νδούλες, καρατζαφέρηδες και δήθεν πατριώτες. Εμείς θα αλλάξουμε την Ελλάδα, κανένα κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

**ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΥΤΑ!**

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος μπλόγκερ είναι αφελής ή το παίζει αφελής αλλα και οι 2 διαδικασίες θα υποβαθμίσουν την περιοχή.

Μιλάμε για απαρχαιωμένη "ανακύκλωση" που δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν πουθενά στον σύγχρονο δυτικό κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ για να μάθετε τι σημαίνει πραγματική ανακύκλωση και αφήστε το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ A.E. με της άρπα κόλα λύσεις.

http://www.plasma-wr.com/

http://www.youtube.com/watch?v=o0yEYb5V-DU

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΧΥΤΥ πανασχετε,χρησιμοποιειται παντου στην Ευρωπη.Επισης ο Μιχελακης ζηταει δημοπρατηση του εργου και οχι απευθειας αναθεσεις σε μπομπολατσηδες,οπως κανει το Πασοκ.

Μυκονιατο,λυπαμαι για λογαριασμο σου.Αν δεν καταλαβαινεις την εμετικη προπαγανδα του μεγκα και το σκοπο της,προβλημα σου.Εγω κουτοχορτο δεν τρωω,ουτε χρησιμοποιω κατι για να κατηγορησω καποιον πριν το διασταυρωσω.Δεν ειμαι εκπροσωπος κανενος κομματος,αλλα πανω απόλα δεν ανεχομαι τους γκεμπελισκους των μμε.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το ότι δεν είσαι εκπρόσωπος κανενός κόμματος μάλλον για ανέκδοτο μας το λες εκτός κι αν μας περνάς για χαζούς.