Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Καταδικάστηκε ο blogger “Hardcoremme” μετά από την μήνυση του διευθυντή ειδήσεων του Mega.


Ήταν η δεύτερη επιθεση σε blogger από άνθρωπο των μεγάλων ΜΜ”Ε”, μετά την συκοφαντική δίωξη του Press-gr. Δεν είχε πάρει όμως την ίδια δημοσιότητα, αφού ο διαχειριστής του ήταν άγνωστος.

Η άρση του απορρήτου είχε γίνει με την κατηγορία της “προτροπής σε κακουργηματική πράξη”, ώστε να θεωρηθεί κακούργημα και να δοθούν τα στοιχεία του από την Αμερική.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση, o blogger έκανε κάτι που πραγματικά μας εξοργίζει. Την επίθεση σε οικογένεια. Όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, δεν αναφέρεις ούτε σύζυγο ούτε παιδιά. Ούτε για πλάκα. Ακόμα και για τον χειρότερο άνθρωπο του πλανήτη.

Βέβαια, όταν κάποιοι μεγαλοδημοσιοκάφροι επιτίθεντο στην οικογένεια του Κώστα Καραμανλή ή έβγαζαν τα παιδιά του Ρουσόπουλου φόρα παρτίδα, δεν υπήρχε η ίδια ευαισθησία. Τέλος πάντων, είπαμε, οι αρχές δεν είναι α λα καρτ.

Η είδηση από το newpost.gr:
Σε 14 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδίκασε το Εφετείο τον Μιχ. Παπαδόπουλο, προχθές Τρίτη, που απειλούσε μέσω blog τη ζωή και την ακεραιότητα, τόσο του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου όσο και… της οικογένειάς του. Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος άνεργος το καλοκαίρι του 2007 με απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε την φυσική εξόντωση του στελέχους του μεγάλου καναλιού, αλλά και του 14χρονου παιδιού του! Με παρέμβαση του επικεφαλής της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μαν. Σφακιανάκη, εντοπίστηκαν τα ίχνη του 40χρονου, συνελήφθη και εν συνεχεία οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

min milas min skeutese min anapeeis ama dn s to poume eneis...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί επιμένετε με τα γκρίκλις ρε παιδιά. Δεν τα διαβάζουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.55' μπορείς να μας εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ γράφεις γκρικλις?

Ανώνυμος είπε...

den ginete allios eimaste eksoteriko ke den ginete dioti ta windows eine ksena . me to pliktrologio pou exoume den ginete ektos ta Symbol alla mexri na grapsis etsi xriazese ppoli ora, ke me ta Greeklisch ginete grigora! An exete kalyteri idea na mas tin peite.

Ανώνυμος είπε...

να πας στον πινακα ελεγχου και στις γλωσσεςπληκτρολογιου να προσθεσης και τα ελληνικα. Αν δεν υπαρχουν μπορεις να τα κατεβασεις ή να κανεις αναβαθμιση τα γουιντοους αν ΘΕΛΕΙΣ θα βρεις τροπο μην δικαιολογησε πατριδα.
φιλικα Ιωαννης

Ανώνυμος είπε...

στο κατω κατω αλλαξε ενα πληκτρολογιο 10ε κανει.
μην βιάζετε(αλαβανος) τη γλωσσα μας.
φιλικα στους ξενητεμενους αδερφους!!!!