Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Καταστρατήγηση της αποφάσεως του Συμβουλίου Επικρατείας



Δείτε τι σκέφτηκαν μετά την απόφαση του ΣτΕ ότι είναι αντισυνταγματικός ο λαθρονόμος.

Η κυβέρνηση των δωσιλόγων μετά την γνωστοποίηση της θετικής εισήγησης υπέρ της αντισυνταγματικότητας του λαθρονόμου 3838/2010, με την οποία αναγνωριζόταν εν είδει σημαίας ευκαιρίας η υπερήφανη ελληνική μας ιθαγένεια, και πριν.... ακόμη την έκδοση της αποφάσεως 350/2011 αφού γνώριζαν το αποτέλεσμα, βρήκαν τον τρόπο καταστρατήγησης της. Ψήφισαν και τον Ν. 3907 ο οποίος κυκλοφόρησε 26 Ιανουαρίου 2011, με τον οποίον νομιμοποιούν τις εξής κατηγορίες αλλοδαπών:
Με το άρθρο 42 τροποποιούν προγενέστερο νόμο, και μοιράζουν Αδειες διαμονής για λόγους ανθρωπιστικούς στις εξής κατηγορίες.
Με την παρ. 1 γ, χορηγούν άδειες διαμονής σε ανίκανους να επιμεληθούν των υποθέσεων τους εξ αιτίας λόγων υγείας.
Με την παρ. 1 στ΄, χορηγούν άδειε διαμονής σε πάσχοντες από σοβαρά προβλήματα υγείας. (αυτό σημαίνει επιβάρυνση των ασφαλιστικών φορέων, ΙΚΑ κλπ. ).
Με την παρ. 1 η΄ , Ενήλικοι που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, καθώς και όσοι φοίτησαν σε έξι τουλάχιστον τάξεις ελληνικού σχολείου πριν ενηλικιωθούν, εφόσον εξακολουθούν να μένουν μόνιμα στην χώρα.
Με την παρ. 2. ο Υπουργός Εσωτερικών, χορηγεί αφειδώς άδειες διαμονής, και εξυπακούεται και εργασίας, σε όσους διαμένουν στην Ελλάδα και αποδεικνύουν ότι έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Χώρα. 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο εξώντωσης των Ελλήνων καλά κρατεί. Ας το βλέπουν αυτό η θολοκουλτουριάρηδες, που κάποια μέρα, όταν τα παιδιά τους θα είναι γκετοποιημένα και θα τα κυνηγάνε να τα σφάξουν ή να τα βιάσουν οι Μουσουλμάνοι, θα τους φτύσουν κατάμουτρα. Όταν, κι όχι αν, όταν ξεσηκωθούν οι λαθρο γιατί θα γίνει, θα σφάζουνε αδιακρίτως, αριστερούς και δεξιούς. Να δω τότε τι θα κάνουν. Δεν καταλαβαίνουν πως τους χρησιμοποιούν τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης, πολλοί εκ των οποίων τα παίρνουν χοντρά, γιατί είναι πράκτορες;;; Πόσο ανόητοι είναι ώστε να προδίδουν τους προγόνους τους (καλά αυτούς χεσμένους τους έχουν) αλλά και τους απογόνους τους;;; Τα παιδιά τους; Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν σε τι μέλλον τα καταδικάζουν;; Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω, πως η χειρότερη τιμωρία θα έρθει από τα παιδιά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν. Αφού τους ψηφίσανε τα κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΟΝΔΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

Όχι που δεν θα είχαν plan B οι ανθέλληνες.Τέτοια σπουδή όμως,ε;Τρομεροί οι τύποι,τέτοιο πάθος για κακό...Τους έχουν εκπαιδεύσει καλά στις στοές.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι καθόμαστε? ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ! όχι μόνο δια του γραπτού λόγου, αλλά με εργα, οργάνωση και πρόγραμμα

Ανώνυμος είπε...

11¨14 Το θεωρείς εφικτό;;; Δύσκολο το βλέπω, πολύ δύσκολο!! Έχουμε να παλέψουμε με τέρατα!! Μακάρι να δούμε την Ελλάδα μας ξανά ελεύθερη, γιατί τώρα δεν είναι!!!