Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Δρούτσας στην Αίγυπτο για την ΑΟΖ



Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιησε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Ο υπουργός θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Αιγύπτου, Εσάμ Σαράφ, με τον υπουργό Εξωτερικών Ναμπίλ Ελ-Αραμπί και με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου, Αμρέ Μούσα. Επίσης έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο ΄Β, καθώς και με μέλη της..... ελληνικής κοινότητας στην Αίγυπτο...Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών τονίζεται ότι η Ελλάδα επιδιώκει τη διατήρηση των καλών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ υποστηρίζει με σθένος τον εκδημοκρατισμό της Αιγύπτου.
Ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει κυρίως την Ελλάδα είναι οι προθέσεις της Αιγύπτου για τον καθορισμό της ΑΟΖ. Το καθεστώς του Χόσνι Μουμπάρακ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τουρκία,για τον καθορισμό ΑΟΖ, "σβήνοντας" το Καστελόριζο από το χάρτη.
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε βεβαια. Τωρα που "εφυγε" το αγκαθι ονοματι Μουμπαρακ, τρεχουν ολα τα νεοταξιτικα ΝΑΤΟικα σκυλακια να καθορισουν τις ΑΟΖ. Υπερ των ξενων συμφεροντων ενοειται....Αρε δουλεμα που πεφτει. Κοιτα ομως να δεις που δεν τους καθεται ακομα η Λιβυη ενα πραμα. Μιλαμε για πολυ γελιο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΕ ΚΥΠΡΟ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΕΤΡΑΕΛΑΙΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να εχεις δικιο. Θα το ψαξω. Παντος για την μεχρι και αυτης της στιγμης προσπαθειας του ΝΑΤΟ να φυγει ο Κανταφι, μαλλον δεν τον "χρειαζοντε" αλλο. Οψομεθα.

Ανώνυμος είπε...

Τη λέτε ρε τουρκόσποροι, προδότες της πατρίδας και Ελληνικού του πνεύματος
Ο Μουμπαρακ αυτό το καθίκι είχε υπογράψει συμφωνίες με τα τουρκάλια προσεταιρίζοντας πλήρως της θέσεις της Τουρκίας και αποκόπτοντας την Ελλάδα από την Κύπρο. Τώρα που γυρίζει ο τροχός εσείς εκεί καλύτερα τούρκικο φέσι παρά παπικό φακιόλι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΝΑ "ΔΩΣΕΙ¨ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!! ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ