Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ-


Ντοκιμαντερ της βραδιάς....

Anti-ntp:  Τα ξερουν και τους εντυπωσιάζει η ομοιότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν... μια βόλτα στη βιβλιοθήκη του Ενδυβούργου  θα σας πείσει όλους....(εχει πάει μέλος του blog και τα εχει δει απο κοντα..)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΟΔΥΣΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ -ΒΑΥΤΡΟΕΙΩ ΩΚΕΑΝΕΙΩ -ΠΟΥ ΣΥΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΡΥ ΡΕΙΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για πήγαινε και στους Σκοτσέζους και πέστα να δούμε με τι θα σε κυνηγήσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ- ΒΑΘΥΡΟΕΙΟ ΩΚΕΑΝΕΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΙΧΝΟΙ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες είχαν πάει παντού. Έτσι είναι και σε όσους αρέσει!!! Υπάρχουν αποδείξεις!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Σε ταξίδι δικό μου προσωπικό στην Σκωτία του εντυπωσιάζει η ομοιότητα των δεδομένων και των γεγονότων... δεν το αρνούνται....

Ανώνυμος είπε...

mono pou ama tous xanapite gay tous aglous vrizete ta moutra sas

Ανώνυμος είπε...

Όχι γκρίκλις.
Οι Άγγλοι δεν έχουν καμία δουλειά με τους Έλληνες!! Την χώρα είχαν επισκεφτεί οι πρόγονοί μας, όπως και πολλές άλλες. Οι κάτοικοι ήταν και είναι κάτι διαφορετικό.

Ανώνυμος είπε...

οι αρχαίοι Έλληνες,ήταν πάντα ένας λαός που εξερευνούσε.Για το Χρυσόμαλλο Δέρας,οι Έλληνες δεν πήγαν στην Γεωργία,αλλά στο Νότιο Μεξικό.Αναφέρεται πως πέρασαν τις Πύλες του Ηρακλή.Γιβραλντάρ δηλαδή.Μην παραξενευόμαστε,πως υπάρχουν λέξεις στους Ινδιάνους στην Αμερική,που οι λέξεις τους πηγάζουν από την Ελληνική γλώσσα.Όταν ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε στην Ινδία,συνάντησε λαούς που είχαν λέξεις που συγγένευαν με τις Ελληνικές.Σανσκριτικά δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο και γενικά η δουλειά που κάνατε ήταν τέλεια.Μην περιμένετε να συγκινήσετε κάποιον άλλον,εκτός από τον απλό Ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Η ΓΚΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΣΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΨΑΧΝΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;