Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Άνθιμος προς Σκοπιανούς: "Βγάλτε από το μυαλό σας το όνομα Μακεδονία"



Εκ νέου μήνυμα προς τα Σκόπια απεύθηνε από άμβωνος ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ζητώντας τους "να βγάλουν από το μυαλό τους το ονόμα Μακεδονία"

"Τι καλά που θα ήταν αν είχαν πάρει ένα από τα ονόματα που τους είχαν προταθεί. Τώρα θα ...συνεργαζόμασταν αρμονικά στην οικονομία, στον τουρισμό σε όλα" είπε ο ιεράρχης και συνέχισε "εμείς ξέρουμε ότι οι πόλεις τους ήταν ελληνικότατες αλλά δεν διεκδικούμε για χάρη της διπλωματίας. Κι εσείς δεχθείτε αυτό που σας είπε ο κ.Νίμιτς ότι είστε απόγονοι των Σλάβων. Δεν είναι ντροπή". Τους προέτρεψε δε να δεχθούν ένα όνομα χωρίς τον όρο "Μακεδονία" και τότε "να είναι και στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση"
Seleo.gr News
www.newsport.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κατεβάζει τον κόσμο κάτω;; Όλοι οι Έλληνες θα παρευρεθούμε σε μία σύναξη για την Μακεδονία μας!!! Αλλά δεν τους είπε μόνο ο Νίμιτς, αυτή η μουσίτσα, οτι είναι Σλάβοι, αλλά και ο Γκλιγκόροφ!!! Εξ άλλου τους το λέει η ίδια η ιστορία και δεν χρειάζεται να το πει κανένας άλλος. Μακεδονία ξακουστή, Ελλήνων το καμάρι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΗΡ ΑΝΘΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.......3/6/1992

youtube...Kiro grigorov:"We are Slavs"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠ`ΑΥΤΟ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ.