Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !


163514866...ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η πρόεδρος του κόμματος του "Εθνικού Μετώπου", Μαρίν Λεπέν, δήλωσε πως η Γαλλία, θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ και θα σφυρηλατήσει νέα προνομιακή εταιρική σχέση με τη Ρωσία, εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους.


"Πιστεύω ότι τα συμφέροντα της Γαλλίας στην Ευρώπη, αλλά και ....στη Μεγάλη Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων ιδίως της εταιρικής σχέσης με τη Ρωσία", είπε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος.


"Μια προνομιακή εταιρική σχέση με τη Ρωσία είναι αναγκαία λόγω των «προφανών παραγόντων πολιτισμού και γεωστρατηγικής, καθώς και  τα ενεργειακά συμφέροντα της Γαλλίας", πρόσθεσε.

Επίσης δεσμεύθηκε να αναθεωρήσει τις σχέσεις της χώρας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι το Εθνικό Μέτωπο, από την πρώτη μέρα ήταν αντίθετο με την ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Δήλωσε, ακόμα, πως η Γαλλία θα βγει από το ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_8963.html#ixzz1JaTT5F6O

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ? ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ...

Αντίδωρος είπε...

αντε να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα. αυτη η ευρωπαϊκη ενωση δεν αξιζει να υπαρχει. εξοδος τωρα

Ανώνυμος είπε...

kai emeis prepei na vgoume apo to euro ... kai genika na apalagoume epitelous apo auton ton efialti me thn e.e ... AUTOI einai upeu8hnoi gia ola!!!h entaksh mas sthn e.e htan ena megalo la8os pou to plhrwnoume twra me ton sklhrotero tropo...a re enan metaksa pou xreiazomeste ... OXI OXI kai pali OXI se opoiadhpote protash ths e.e ... H ELLADA MPOREI KAI MONH THS (ME TA KATALLHLA ATOMA BEBAIA).

Ανώνυμος είπε...

Σε περιπτωση που δεν γνωριζετε ποια ειναι η Λεπεν, προκειται για την ηγετη, κορη του Λεπεν, του ακροδεξιου κομματος της Γαλλιας.

Μην βιαστητε να τη συγκρινετε με το ΛΑΟΣ ειναι δεδηλωμενη αροδεξια και οχι κωλοτουμπας.

Εν πασει περιπτωσει φαινεται πως οι οι δεξιοι-ακροδεξιοι στην Ευρωπη ειναι υπερ της Ρωσιας δλδ του Πουτιν και κατα της ΕΕ. Η ο Πουτιν εχει μυστικους πρακτορες α λα cia η κατι ξερουν.

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχασουμε να πουμε οτι εχει και ελληνικες ριζες η μαρι λεπεν μαμα απο βεροια.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ συμφέροντα έχουν και οι 2 μεγάλες δυνάμεις και Ρωσσία και Αμερική. Η Αμερική θέλει να καταστραφεί η Ευρώπαική Ένωση βάζοντας εκατομμύρια Λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και προσπαθώντας να βάλει μέλος στην Ευρωπαική ένωση την Τουρκία.. Επίσης δεν θέλει να υπάρχει το Ευρώ αυτό σημαίνει καταστροφή της Ευρωπαικής Ένωσης και αποδυνάμωση.. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε απο το Εθνικιστικό κόμμα είναι ότι θα διώξει εκατομμύρια λαθρομετανάστες και αυτό δεν θα δούν με καλό μάτι κάποιοι από την Ευρώπη και διωθνώς τώρα αντισημιτισμός δεν ξέρω αν υπάρχει τα φέρανε έτσι στην Γαλλία ώστε και τα 2 κόμματα εξουσίας να έχουν Εβραίους αρχηγούς.. Αυτή την στιγμή στήριξη τα άλλα δυο κόμματα παίρνουν μόνο από τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης οπότε δεν θα αφήσει η Γερμανία να διαλυθούν...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα ζορίζουν,πολλοί ήδη δηλώνουν το στρατόπεδο που θέλουν να συστρατευθούν.Η μάχη είναι προ των πυλών...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο γέροντας Παΐσιος είπε ότι θα διαλυθεί η ένωση ... Eíναι ζεστό το αίμα ακόμα .. Θα βγει ο εθνικισμός στην επιφάνιεα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Παραπλανητικός ο τίτλος λίγο θα έλεγα, για να δούμε, πολύ θα ήθελα να διαλυθεί η Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Η ευρωπη δεν προκειται ποτε να διαλυθει τελειως. Μην ξεχνατε οτι ξεκινησε απο 6 κρατη και ουσιαστικα εκφραζει το Γαλλογερμανικο αξονα απεναντι σε Αγγλια και ΗΠΑ.

Καποτε θα καταλαβετε ποιοι ειναι πραγματικα πισω απο την κουρτινα και δεν ειναι αυτοι που φαινονται. Αλλοι ειναι αυτοι που εξαιτιας τους εγινε η κριση και αυτη τη στιγμη εχουν συγκεντρωσει ολη την οικονομικη δυναμη και το χρυσο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:11,

Αφού είσαι παντογνώστης γιατί δεν μας το λες και σε μας τους άμοιρους, ποιοι είναι από πίσω από την "κουρτίνα" όπως μας λες???

Τελευταία φορά που κοίταξα πίσω από τις κουρτίνες είδα μόνο λίγο σκόνη. Ή μήπως εννοείς κάτι άλλο που φοβάσαι να μας πεις???

Και κάτι άλλο: Μόλις μάθουμε τελικά το μεγάλο σου μυστικό [που εμείς τα πρόβατα εννοείς ότι δεν ξέρουμε, ΤΙ πρέπει να κάνουμε? Αρκεί απλά να ξέρεις τι γίνεται και να μην κάνεις τίποτα γι αυτό???

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ξέρεις ποιοί κρύβονται πίσω από την κουρτίνα είσαι πράγματι πρόβατο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σου εδοσα καποια στοιχεια και θα σου δωσω και αλλα.

'Αυτοι':
Εχουν τα μεγαλυτερα αποθεματα χρυσου

Εχουν αγορασει το μεγαλυτερο ποσο κρατικων ομολογων των ΗΠΑ δηλαδη του εξωτερικου τους χρεους

Εχουν το φτηνοτερο κοστος εργασιας με αποτελεσμα καμια χωρα στον κοσμο να μην μπορει να τους ανταγωνιστει στο ελευθερο εμποριο προιοντων. Απο εδω ξεκινα ο ορος ανταγωνιστικοτητα.

Ειναι κλειστη κοινωνια με αυταρχικο καθεστως και ως εκ τουτου αδιαπεραστη απο τη ΝΤΠ.

Ειναι στρατιωτικη υπερδυναμη.

Σε καθε σεναριο πολεμου με τις ΗΠΑ βγαινει νικητρια.

Ειναι αυτη που εχει κερδισει απο την ολη κατασταση οταν οι 'ψαγμενοι' κυνηγανε σιωνιστες και τραπεζιτες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σε καταλαβαίνω, μην το παίρνεις προσωπικα. Απλά σκέφτομαι τα εξής:

Άσε τι ξέρω και τι δεν ξέρω, δεν είναι το θέμα αυτό, απλά δεν μου αρέσουν τρία πράγματα:

1) Ο ελιτίστικος τρόπος του "εγώ ξέρω αλλά δεν σου λέω ακριβώς", και το ότι αφήνεις να εννοηθεί ότι εσύ είσαι ο ψαγμένος και οι άλλοι δεν είναι.

2) Αν ξέρεις ποιοι είναι, ΠΕΣ τους ξεκάθαρα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να δίνεις "στοιχεία", ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ να τελειώνουμε, τι φοβάσαι? Αν φοβάσαι καν να πεις ότι είναι οι Σιωνο-Εβραίοι, τότε που πάμε??? Αν φοβόμαστε να το πούμε, τότε πόσο μάλλον να υπερασπιστούμε (Ειρηνικά πάντα)
έξω στον δρόμο>

3) Έχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω φταίνε οι μεν ή οι δε (και πράγματι φταίνε, δεν είναι το θέμα αυτό) αλλά από την άλλη δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν το αναφέρουμε δημόσια. Ξέρω ότι δημιουργεί καλό συναίσθημα να ξέρεις ότι ξέρεις και ότι οι άλλοι δεν ξέρουν, αλλά δεν βοηθά σε τίποτα την κατάσταση.

Έτσι μας θέλουν, να μην μιλάμε για το ποιος φταίει αλλά μόνο περιφραστικά.

Ανώνυμος είπε...

Προ ευρώ εποχή μετά ευρώ εποχή
Καφές 120 δραχμές σε πλαστικό τώρα 2,30 ευρώ ( 785 δραχμές )
Καφές σε καφετέρια 450 δραχμές τώρα 5,50 ευρώ ( 1875 δραχμές )
Νερό μισού λίτρου 50 δραχμές τώρα 0,50 ευρώ ( 170 δραχμές )
Γέμισμα ρεζερβουάρ σε 60 λίτρων όχημα 9000 δραχμές τώρα 90 ευρώ .

Ας αφήσουμε στην άκρη τα κυρίως απαραίτητα για την διατροφή , γιατί αυτά πρέπει να τα θυμόμαστε όταν θα έχουμε υπόταση.

Πρέπει να προσπαθήσετε πιο σκληρά για να μας πείσετε ότι ή ζωή μας χωρίς ευρώ θα είναι εφιάλτης, με τους εφιάλτες που έχουμε μπλέξει .
Η πιο επιτυχημένη συρρίκνωση εισοδημάτων ήταν η ανακάλυψη του ευρώ από την Ελλάδα.
Εκτός αν μπορείτε να μας πείσετε ότι από τότε 7πλασιάστηκε και το μεροκάματο ?
Και η δεύτερη καλύτερη συνταγή το μνημόνιο.
Απλά από την πρώτη μπορούμε να βγούμε από την δεύτερη ούτε ο Χουντίνι δεν θα τα κατάφερνε , έτσι όπως τα έφεραν ( γιατί απλά πρέπει να κάνουμε πως σας πιστεύουμε ότι και στο δεύτερο δεν υπάρχει λύση ).


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ