Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν ειρηνικές επαναστάσεις σε σύνολα.Ειρηνική επανάσταση υπάρχει μόνο σε προσωπικό επίπεδο για ν'αλλάξω τον εαυτό μου και να πάψω να με θεωρώ ''Θεό''.Σε συνολικό επίπεδο χύνεται αίμα...

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα αιμα χυνουμε μεσα στην ξεφτιλα που ζουμε. Δεν μπορουμε να οργανωθουμε ? Ολοι οι διαχειρηστες/χρηστες blogs που μιλαμε καθε μερα και βγαζουμε το αχτι μας ανωνυμα και καλα κανουμε δεν μας εμεινε και τιποτα αλλο, και καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα προδοσιας, δεν μπορουμε να οργανωθουμε να κανουμε τιποτα? Απλα δεν υπαρχει σχεδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ένα είναι το σχέδιο...να βγαίνουμε κάθε μέρα στο δρόμο....βλέπε Αργεντινή

αδέσμευτος είπε...

Οργάνωση και έμπνευση χρειαζόμαστε, γι' αυτό δημιουργήθηκε η "Σπίθα".
Η ανάκτηση της ελευθερίας απαιτεί αίμα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που δυσκολεψαν τα πραματα χρειαζοταν καποιος που να μας οργανωσει. νομιζω οτι η σπιθα ειναι μια καλη αρχη με πρωτοβουλια ενος αγνου πατριωτη. η αρχη ειναι ημιση του παντος. οποιος ειναι πατρωτης απο ολους τους χωρους καλο θα ειναι να οργανωθει στη σπιθα. πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι λαος,στρατος, αστυνομια, οσοι εχουν αγνα πατριωτικα αισθηματα εκτος απο φασιστες και χουντικους. δυστυχως ομως τα κοματοσκυλα δεν θα ξυπνησουν ποτε και θα μας περνουν παντα στο λαιμο τους.

Ανώνυμος είπε...

OLOS O KOSMOS KAIGETAI KAI O FOUKARAS O MIKIS PSOLARMENIZEI.EINAI SAN AFTO POU LEI

"FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY"

AX RE MIKI KAI ESY PRODOTIS EISAI , APO EPANASTATIS TRAGOUDISTIS SEVOULEFTI TIS NEAS DIMOKRATIAS...AI GAMISOU KAI ESY EBREWPOULO.