Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Βάλτε φυλακή τους απατεώνες!!!



Ευθύνες σε τέσσερις για τα υποβρύχια

Στη Βουλή για την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών τριών πρώην πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της περιόδου από το 2002 έως το καλοκαίρι του 2009, αποστέλλεται η δικογραφία για την υπόθεση των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214, που προμηθεύτηκε το ελληνικό Δημόσιο με απευθείας ανάθεση στη.....
γερμανική HDV και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.


Οι αρμόδιοι εισαγγελείς του Οικονομικού Τμήματος και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διαβιβάζουν στον Άρειο Πάγο, με τελικό αποδέκτη το Κοινοβούλιο, το τμήμα της δικογραφίας των υποβρυχίων που αφορά ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή των πρώην υπουργών, κ.κ. Γιάννου Παπαντωνίου, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που θήτευσαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το 2002 έως το 2009.

Πριν φτάσει στη Βουλή, η δικογραφία θα πρέπει να περάσει από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, ωστόσο αυτό δεν είχε γίνει τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Η «αμελλητί αποστολή» στη Βουλή και αυτού του τμήματος της ογκώδους δικογραφίας, μετά το μέρος που αφορούσε τη θητεία Άκη Τσοχατζόπουλου, κρίνεται απαραίτητη, καθώς νέα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στο Οικονομικό Τμήμα από την έρευνα του ΣΔΟΕ, αλλά και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σηματοδοτούν για τους εισαγγελείς λόγους για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το νέο υλικό που τέθηκε υπόψη των εισαγγελικών λειτουργών εντοπίζει δεδομένα για μη ενεργοποίηση ρητρών των αρχικών συμβάσεων σε εκπρόθεσμες παραδόσεις και μη τήρηση συμβατικών υποχρεώσεων, κακοκτεχνίες στην κατασκευή προβλεπομένων, με συμβάσεις για τα αντισταθμιστικά ωφέλη, έργων ή και μη εκτέλεση αντίστοιχων έργων.

Τις επόμενες ημέρες η Εισαγγελία θα αποστείλει περίπου δέκα κλήσεις σε ανωμοτί κατάθεση προς εμπλεκόμενους στην πρώτη φάση (1998-2002) της προμήθειας των όπλων για το Πολεμικό Ναυτικό. Τα νέα πρόσωπα θα προστεθούν στη λίστα των 37 που έχουν ήδη κληθεί με την ιδιότητα των υπόπτου για τη διάπραξη των αδικημάτων της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου, δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

protothema.gr

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xoste tous olous mesa ta Tomaria katasxeste tous oti exoun ke den exoun ke afiste tous na sapisoun stin Fylaki pou kanonika sta 3 metra theloun aftoi ke Mbam!! Tsarlatanoi

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

thanatos stoys prodotes............

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πεί, που λέει τα κάλλαντα εκείνος ο Ελληναράς ο Κολλάτος; Πώς εξαφανίσθηκε απότομα; Τί έγινε το κίνημα Πόρτα-Πόρτα Κολλάτε;
Εκείνος ο Σπίθας απ' το "Μικρό Ήρωα" της αντίστασης κατά των Γερμανών; Πάει κι αυτός.Τον κατουρήσανε κι έσβησε.
Ελλάς το μεγαλείο σου με τα λαμόγια πούμπλεξες!

Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΛΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΞΕΙ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ...ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΑΠΟΥΝΙΛΑ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK...GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM... ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ... ΑΧ .... ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

FILAKI TA MOUNIA KAI NA TOUS GAMANE PSWLARADES LATROMETANASTES AP TON KWLO.....TA MOUNIA.....MEGALWSAME ME ARXES ANTIDIKTATORIKES KAI ANTIFASISTIKES ALLA MA THN PANAGIA NOMIZW OTI O PAPADOPOULOS HTAN POLI LIGHT....AFTA TA MOUNIA PREPEI NA PETHANUN.....TELOS