Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία



Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων αλλά ούτε κανενός άλλου λαού. Είναι η αληθινή Θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γής. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα
στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την.....
Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων και άρχισε να απομακρύνεται από τα εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη Γή.
Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για τη Τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.


Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες Αλήθειες. Στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες Αυτοκράτορες (ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ) και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίουτην διάδοσή του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών.


Επομένως όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του "Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν" τα εξής:
"Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.
Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμα μεταξύ των Εθνών. Από καταβολής κόσμου το Ελληνικόν Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος."


Οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός. Πολλοί ανόητοι κατά καιρούς λένε πως οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους.
Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) που χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.


Χωρίς αμφιβολία ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός, η Ορθοδοξία είανι η Κιβωτός της Αλήθειας, και το Γένος των Ελλήνων επιφορτισμένο με το Ιερό χρέος να κρατά την δάδα της αληθινής Πίστης άσβεστη μέχρι τα έσχατα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
pentapostagma.gr

139 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γραφεις (Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την.....
Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων)

Αλλα δεν εξηγεις τον τροπο με τον οποιο ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ο χριστιανισμος στην Ελλαδα!
Σιγουρα δεν ηταν ειρηνικος.....

Ανώνυμος είπε...

αυτη η δημοσιευση ειχε ανεβει και χθες..ακριβως η ιδια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ!!!Κ ΒΕΒΑΙΑ ΛΥΣΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΤΟΝΙΖΩ Τ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ Κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ....Κ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑ!ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ Π ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ Τ 21?? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ!!!ΑΛΛΑ ΔΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ Π ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Τ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΣΤΙΚΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟ!!!ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΜΑΙ Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Ο Σ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ!!!ΒΕΒΑΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗΗΗΗ....ΤΕΣΠΑ!ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

"Ανευ εμού, ου δύνασθαι ποιείν ουδεν" . _

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-steki.gr/θεολογικά-κι-εκκλησιαστικά-θέματα/τα-απόκρυφα-εκκλησιαστικά-βιβλία-20943/


ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

Η ΑΙΡΕΣΗ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ Τ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 227 Π.Χ.
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΟΥΙΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΕΣ???????????????
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΞΕΡΕΙ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


.............ΕΥΖΩΝ...............

Ανώνυμος είπε...

λέτε να έγιναν σφαγές και να έμειναν μυστικές από την ιστορία. Εδώ δεν έμεινε κρυφή η Σταύρωση, η Ανάσταση, η Προδοσία του Ιούδα, η άρνηση του Πέτρου, η απιστία του Θωμά και τόσα άλλα. Τίποτα δεν ωραιοποιήθηκε! Όλα διαδόθηκαν με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος και απόλυτα ειρηνικά...Πως βρε λεβέντη μου μπορείς να διδάξεις την αγάπη με το σπαθί; Ποιός ήταν στρατιώτης από όλους αυτούς και πως κάποιος που τον απειλείς και σου λέει πιστεύω εξακολουθεί και την επόμενη να λέει το ίδιο; Ποιόν στρατό είχαν στα χέρια τους οι κυνηγημένοι των Εβραίων και των Ρωμαίων χριστιανοί; Τη ζωή τους δεν έδωσαν όλοι αυτοί για την διάδοση του Ευαγγελίου; Διωγμούς δεν γνώρισαν για τουλάχιστον 300 χρόνια; Τόση τύφλα επιτέλους; Απαντήστε σε κάτι από όλα αυτά, σκεφτείτε τα λιγάκι λυσσασμένα σκυλιά της απιστίας! Κάντε ερωτήσεις καλοπροαίρετες, σκεφτείτε και αναρωτηθείτε! Πως μπορείτε να είστε τόσο γαιδούρια; Τόση τύφλα πια; Τόσο μίσος; Ψυχίατροι υπάρχουν, στοές επίσης! Αφ΄σητε τις στοές και πηγαίνετε σε κάνα γιατρό! Βρείτε τουλάχιστον πιο καλές δικαιολογίες άρνησης από το αστείο "ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ"!!! Καταντήσατε αηδία!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ 4:40 ΚΑΙ 4:43

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Σον Έλληνα δεν επιβάλλεται τίποτα, (με εξαίρεση σήμερα, στην εποχή της τηλεόρασης)! Άρα λοιπόν τίποτα δεν επιβλήθηκε με το σπαθί γιατί θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε αυτούς που θα προσπαθούσαν να επιβάλλουν κάτι! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ;

ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ "ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΠΤ"!!!ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΖΩΗ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ Π ΠΕΡΝΑΜΕ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κολοκοτρώνης ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!!!
Ξεστραβωθείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σκασμός επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι...
Βρήκαν κάτι να λένε οι ανόητοι...
Διαβάστε ρε τι έλεγε ο γέρος του Μοριά!
Για Θεό μίλαγε ρε πουλημένοι!!!!!
Ντροπή πια
Ντροπή!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΑΜΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΗΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΚΥΘΟΠΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ....ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ.ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ 6 Απριλίου 2011 4:43 μ.μ Α-ΝΟΗΤΕ ΒΛΑΚΑ!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΟΛΑ 6 Απριλίου 2011 4:12 μ.μ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΛΕΜΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ Η HALLE LOY JAH ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΟΒΑ'' ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΦΡΑΤΟΣ ΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ,ΨΑΞΤΟ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΕΞΙΚΟ....
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΟΝΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ 12ΘΕΗΣΜΟΥ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΕΣ
!!!!!!ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανθέλληνα 5.23, η συκοφαντία της πατρίδας δεν θα σας περάσει...
Το έθνος των ελλήνων ανορθώθηκε με τη βοήθεια του ενός και μοναδικού αληθινού Θεού, όπως τον επικαλέστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, τον οποίο χρησιμοποιείται βάναυσα, αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

''χρησιμοποιείτε''

Hellas-Orthodoxy είπε...

Για μια ακομα φορα,τα παλιοσκυλα και κολληταρια των αναρχικων,ανθελληνων και εβραιομασωνων,δηθεν "Ελληνολατρες" εκτοξευουν οχετους υβρεων εναντιον των Ορθοδοξων και της Ελλαδας,ενω οι "εβραιοχριστιανοι",οπως τους αποκαλουν,συζητουν κοσμια και με επιχειρηματα.Δεν πειραζει,ξυδακι.Και για να μην ξεχνιομαστε,ενα χαρακτηριστικο αποσπασμα απο τα Απομνημονευματα του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη:

«Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς...Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ' ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του. - Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι. - Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλληκάρια...Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρη πίσω την υπογραφή του».

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να ασχολείστε με την ψυχή του άλλου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για την δική του ψυχή. Για την πατρίδα είμαστε υπεύθυνοι όλοι!!! Είστε φανατισμένοι και οι Χριστιανοί και οι αρχαιόθρησκοι και δεν θα μας βγει σε καλό. Μαζέψτε τα μυαλά σας, εδώ ο κόσμος χάνεται και σεις....Κοιτάξτε πως θα σώσουμε την πατρίδα μας βούρλα κι αφήστε τον Θεό (τον όποιο Θεό) να κάνει την δουλειά του!!! Κάποιοι φροντίζουν να σπείρουν την διχόνοια ανάμεσά μας κι εσείς ψαρώνεται. Ανόητοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρὲ παιδὶ 523 τί ἀνορθογραφία εἶναι αὐτή! Ἐσὺ θὰ ἀνορθώσεις τὸ Ἑλληνικὸ Πνεῦμα; Ἐδῶ βαρίεσαι νὰ διερωτηθῆς ἐὰν γράφης σωστά,πόσο μᾶλλον νὰ ἀνοίξης λεξικό. Ἡ ἐπαφή σου μὲ τὸ βιβλίο γενικὰ κάνει ΜΠΑΜ!

Ανώνυμος είπε...

551 Γιατί έκλαιγε και γιατί παρακαλούσε αυτός ο άνθρωπος στην Παναγιά;;; Για την Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος...
Οι πρόγονοί μας όταν έφευγαν για πόλεμο (Μαραθώνα, Σαλαμίνα, Θερμοπύλες) γιατί λες πολεμούσαν;;; Μήπως γιατί δεν είχαν τι άλλο να κάνουν;; Όχι λεβέντες μου. Για την πατρίδα έκλαιγε και παρακαλούσε ο ένας και για την πατρίδα πολεμούσαν οι άλλοι. Βλέπετε βούρλα τι μας εννώνει;;; Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

όχι...
Μην είσαι ''αντικειμενικός'' με τέτοια θέματα 6.02...
Η σιωπή είναι συνενοχή!
Κάποτε έλληνες αγωνιστές έχασαν τη ζωούλα τους για Του Χριστού την πίστη και της πατρίδας την αγάπη!
Εδώ, δε χωράνε αντιλήψεις political correct.
Είναι τεράστιο-εγκληματικό λάθος!
Ο κόσμος όντως χάνεται, αλλά γιατί;;;;
Όχι, καλύτερα να κακοχαρακτηριστώ ως φανατικός, αν και σε άλλα ζητήματα είμαι ήρεμος, παρά να ισοπεδωθεί η πατρίδα μας.
Άσε τα βούρλα, και τα υπόλοιπα...
Εδώ πάει να γίνει η διαστρέβλωση της διαστρέβλωσης, το έγκλημα του εγκλήματος.
Δε χωράνε ευπρεπισμοί, αρκετά φοβικά και άτολμα ανθρωπάκια γίναμε.
Πες ό, τι θες, κρίνε εμένα άσχημα, αλλά η ιστορία αυτή είναι σοβαρή και δε σηκώνει αστεία.
Ντροπή μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Νεφέλη, βούρλο δεν ξέρω αν είσαι γιατί έμαθα από το σπίτι και τον οικογενειακό μου περίγυρο, να μην κρίνω έτσι χυδαία κανέναν συνάνθρωπό μου...
Αλλά, γνήσια απόγονος του Γκέμπελς είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
Δεν θα τσαλαπατήσετε ρε κερατάδες την ελληνορθοδοξία, που να χτυπάτε τον απαυτό σας κάτω σαν πεισματάρικα μουλάρια...
Και μην παριστάνεις την αντικειμενική, γιατί από συμπεριφορές εφιαλτικές που προσομοιάζουν σε οχιές, τις έχει ζήσει ο έλληνας στο πετσί του, το καταλάβατε;;;;
Η Ελλάδα είναι χριστιανική γη, ευλογημένη από Τον Θεό...
Έθνος αγωνιστών που δε σκύβουν το κεφάλι στους διαβόλους που υπηρετείτε
Δεν θα μας πάρετε εσείς στο λαιμό σας, λόγω της μαύρης ψυχής που κρύβετε μέσα σας.
Να τελειώνει το παραμύθι μια και καλή!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία αυτή δεν είναι απλώς σοβαρή, αλλά αρχίζει να γίνεται αρρώστια. Οι φανατισμοί φίλε μου 612 ποτέ δεν βγήκαν σε καλό (κοίτα τι μας έκανε ο κομματικός φανατισμός) και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά. Το να είναι κάποιος αντικειμενικός σημαίνει πως σκέφτεται καθαρά χωρίς παρωπίδες. Συμφωνώ πως πολλοί έχασαν την ζωή τους για τον Χριστό και την πατρίδα. Εμείς τώρα τι πρέπει να κάνουμε;; Να τα μολύνουμε και τα δύο;; Και τα δύο είναι ιερά. Ο Χριστός είναι ιερό πρόσωπο από την στιγμή που πιστεύουν σ'αυτόν τόσοι άνθρωποι. Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες Θεούς. Μη ταλαιπωρείτε την ψυχή σας λοιπόν, όπως βλέπεις τα πράγματα είναι απλά!!! Δεν μας χωρίζει τίποτα και μας εννώνουν πολλά. Όσοι λένε διαφορετικά είναι βαλτοί!! Απομονώστε τους!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

620 Άνθρωποι σαν και σένα είναι άκρως επικίνδυνοι. Μήπως είσαι βαλτός να σπείρεις ζιζάνια;; Εγώ όπως βλέπεις προσπαθώ να εννώσω, εσύ να χωρίσεις. Σίγουρα είσαι Χριστιανός;;;; Σίγπουρα είσαι Έλληνας;;; Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Όχι, το δηλητήριο που πας να περάσεις υποχθόνια εις βάρος της ελληνορθοδοξίας, ανάγοντάς το στο πεδίο μιας τυπικής κομματικής αντιπαράθεσης, δεν θα περάσει Νεφέλη...
Είστε υποκριτές, φαρισαίοι!

Ανώνυμος είπε...

KALA RE POSOI MASONOI EISTE EDO MESA GAMO TO PANTEPOPTH OFTHALMO SAS SKYLIA MASONOI;TORA NTYNESTE 12 THEISTES GAMO TO MOUNI POU SAS GENNHSE ZWA;FOTIA SE KATHE STOA KAI SKATA STOUS TAFOUS SAS

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλώ πολύ προσπάθησε να μου υποδείξεις το λάθος μου;; Που και πως βλέπεις να προσπαθώ να ρίξω δηλητήριο;; Άν διαβάσει κάποιος λογικός και πραγματικά αντικειμενικός άνθρωπος αυτά ππου γράφω, θα καταλάβει πως προσπαθώ να σώσω μία κατάσταση που πολύ φοβάμαι θα στραφεί εναντίον όλων των Ελλήνων. Εν πάση περιπτώση θα χαιρόμουν να μου υπ[οδείξεις το λάθος μου;; Εμένα μου αρέσει να μιλάω με επιχειρήματα!!! Προσπάθησε κι εσύ να κάνεις το ίδιο σε παρακαλώ!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

635 μιλάς κι εσύ που δολοφονείς την Ελληνική γλώσσα με τα γκρίκλις που γράφεις;; Ελληνικά δεν ξέρεις;; Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου 6.12 ποσο δικαιο εχεις αλλα και ποσο αδικο συναμα!επιβαλεται να βαλουμε στην ακρη τις εχθρες μας και να ενωθουμε εναντια στους εχθρους του Εθνους!Η ιστορια οπως λες δεν περνει παραποιηση και διαστρεβλωση ,και συμφωνω απολυτα!Αλλα να μην ξεχναμε οτι η ιστορια γραφεται απο ανθρωπους-απο τους νικητες ανθρωπους-οι οποιοι την γραφουν οπως ακριβως τους βολευει!Για να μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη πορεπει να μελετησου τα παντα,ολες τις πλευρες,αλλα πως????Οταν ο πλουτος της γνωσης εχει κατασραφει στην βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας???Οταν τοσα αρχαια χειρογραφα μενουν επιμελως κρυμενα??Οχι κυριοι...ΟΧΙ!Δεν θα δεχτω ποτε οτι το Εθνος της Ελλαδας γνωρισε ακμη κατα τους βυζαντινους χρονους!Τοτε ηταν που αρχησε η παρακμη,τοτε ηταν που ο σκοταδισμος απλωθηκε παντου!Ξεστραβωθειτε επιτελους και δειτε την αληθεια.....δεν ξερω αν ο ενας και μοναδικος θεος ειναι ο Γιαχβε,ο Αλαχ,ο Βινσου ο οποιοςδηποτε αλλος!Εγω δεν του δινω ονομα....τον αισθανομαι γυρω μου καθε στιγμη,τον βλεπω στον ουρανο,στη θαλλασα,στα δεντρα...αλλα το βασικοτερο ειναι οτι τον αισθανομαι μεσα μου........στην ιδια μου την ψυχη....στο ιδιο μου το ειναι.......!Σταματηστε τις αερολογιες,τις αντιπαραθεσεις και ολες τις αλλες παπαριες!Μην μετρατε ποιος την εχει μεγαλητερη,δεν εχει νοημα καταλαβετε το επιτελους!Ολοι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου και να μην κρινουμε...ας κοιταξουμε την καμπουρα μας που λεει και ο πανσοφος λαος μας και σαν μια γροθια ας αντισταθουμε σε ολα οσα μας επιβαλουν με το σημερινο τους οπλο....την παραπληροφορηση........

Ανώνυμος είπε...

NEFELH GAMO TO MOUNI POU SE GENNHSE KARIOLA MASONA.ANTE PLINE KANA PIATO KAI PARE KAMIA PIPA NA ZISEIS POUTANARIO POU EXEIS KAI APOPSH KARKINIARA.PSOFO GAMIOLA

Ανώνυμος είπε...

Νεφέλη, κοίταξε να δεις κάτι...
Στη συνείδηση τη δική μου, παίζεται ένα χοντρο -χολιγουντιανής έμπνευσης- παιχνίδι.
Ο Αίας ή ο ...Εύζων είναι οι κακοί και η Νεφέλη, η καλή της υπόθεσης.
Κοινός τόπος;
''έλα μωρέ, χριστιανοί, δωδεκαθεϊστές, το ίδιο είναι... η Ελλάδα πάνω από όλους-
Αυτό το παιχνιδάκι, αγαπητή Νεφέλη δεν είναι ανεκτό, γιατί η ορθόδοξη χριστιανοσύνη είναι συνυφασμένη με το ελληνικό έθνος.
Αν αυτό δεν σας αρέσει, πρόβλημά σας!
Ανεξιθρησκεία έχουμε, πιστέψτε όπου γουστάρετε!
Αλλά τις π...στιές σας αλλού!
Με το συμπάθειο κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

638 Αυτά ακριβώς προσπαθώ να πω κι εγώ. Προφανώς σκέφτεσαι κι εσύ πιο αντικειμενικά, χωρίς φανατισμό, γι'αυτό προσπάθησε να βρεις που κάνω λάθος εγώ σε παρακαλώ!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Νεφελη μου δεν βρηκα πουθενα λαθος σε οσα λες!Αλλα προφανως και δυστυχως σε αυτο το blog δεν χωρανε ανθρωποι που λενε την αληθεια!

Ανώνυμος είπε...

642 Θα μπορούσα να πω πως άνθρωποι σαν και σένα με κάνουν να αγαπώ τα ζώα. Πάντως σαν καλός Έλληνας που είσαι μάθε να γράφεις Ελληνικά!!!
644 Μπορείς να φαντάζεσαι και να φαντασιόνεσαι όσο θέλεις. Εγώ δεν μιλάω για καμμία θρησκεία όπως βλέπεις. Μιλάω μόνο για πατρίδα γιατί αυτό με ενδιαφέρει, αυτό με καίει. Η πίστη μου ή η δική σου είναι προσωπικές μας υποθέσεις!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Αλοίμονο, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές...
Άσπρα μνήματα απέξω, αλλά από μέσα γεμάτοι οστά και διαφθορά...

προς: ''αντικειμενικούς'' και ΄΄λογικούς''

Ανώνυμος είπε...

650 Σ'ευχαριστώ. Νόμιζα πως άρχισα να τρελένομαι!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

653 Δεν μου απάντησες. Που είναι το λάθος μου; Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Νεφελη αν αγαπας τη πατριδα να πας στο στρατο να προσφερεις απο ιδεολογια και φιλοσοφιες να φανε και οι κοτες

Ανώνυμος είπε...

Όχι καλή μας Νεφέλη...
Εσείς προσπαθείτε να μας τρελάνετε, αλλά δεν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι δυσκολο να σε τρελλανουν εδω μεσα!Θα ηθελα να ανταλαξω αποψεις μαζι σου γιατι αντιλαμβανομαι οτι ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΦΕΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΟΥΣΤΙΑΝΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΥΑΡΩΝ ΜΥΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΛΕΩ,ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΕΕΕ;....ΑΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

655 Πρ'όλο που είμαι γυναίκα αν η πατρίδα μου με χρειαστεί θα είμαι στην πρώτη γραμμή. "Είναι γλυκός ο θάνατος, όταν είναι για την πατρίδα" έλεγαν οι πρόγονοί μας.
700 σε ποιόν αναφέρεσε;;
Απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα, Που είναι το λάθο μου;;
Επιστρέφω σε λίγο και ελπίζω να πάρω την απάντηση που θέλω, εκτός κι αν δεν μπορείς να απαντήσεις!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Νεφελη μου σε σενα απανταω!

ο 700 ή 650!

Ανώνυμος είπε...

Νεφέλη, υποτιμάς ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον ρόλο της ορθόδοξης χριστιανοσύνης, σαν το θεμέλιο και την πνοή της πατρίδας...
Τι άλλο θες να σου πω;;;
Είσαι απλά, μια πιο ..εκλεπτυσμένη δωδεκαθεΐστρια, και προσπαθείς να περάσεις με επιχειρήματα και ύπουλο αντικειμενισμό -όπως αυτόν που έχουν οι ΗΠΑ για τους κατά καιρούς ιμπεριαλιστικούς πολέμους, όχι τάχα για οικονομικούς λόγους αλλά ...ανθρωπιστικούς-, την δωδεκαθεΐα ως σύμφυτη με την χριστιανοσύνη καμουφλάροντάς την με πατριωτισμό.
Καλή μου Νεφέλη, αυτό το παραμυθάκι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ, καταλάβετέ το!

Ανώνυμος είπε...

νεφελη πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου σκουπίδι.ριχνεις με το γαντι δηλητηριο.απετυχες να προσποιηθεις τι πατριωτισα δεν εισαι πολυ εξυπνη τελικα σε εφαγε ο δολος σου.οσο για τον κυριο που σε επαινει ειναι χαζο εκ μερους σου να γράφειςδύο φορές περαστικά σου νεφελη ή όπως σε λενε...:)

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος που τά βαλε με τη Νεφέλη έχει απόλυτο δίκιο. Δεν πολεμάτε η Ελλάδα σήμερα. Η ορθοδοξία που υποστηρίζεται από τους Έλληνες πολεμάτε! Αυτό εννοεί ο φίλος αλλά η Νεφέλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Να στο πω και πιο απλά Νεφέλη μου. Υπάρχουν όρθόδοξοι ακόμα και άγιοι Τούρκοι, Σύριοι, Ρώσοι, Αιγύπτιοι, Αμερικανοί, Κινέζοι κλπ κλπ. Εγώ αυτούς τους θεωρώ όλους αδερφούς μου πολύ περισσότερο από έναν Έλληνα που λατρεύει τον ακατονόμαστο είτε με θυσίες στους Ολύμπιους είτε με κανονικές λατρείες είτε δεν ξέρω και εγώ με τι! Τώρα το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Να σαι καλά ρε αδερφέ 7.24.
Γενικά οι δωδεκαθεϊστές κάνανε άγριο μπάσιμο κατά του χριστιανισμού και ψιλό-εκτέθηκαν.
Δεν το οργάνωσαν καλά το πράγμα...
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΝΗΣΤΕΙΑ.ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΩΝ ΑΚΙΝΔΥΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΕΦΕΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ- ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΙΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ῍ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ.Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ-ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ. ΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΙΣΛΑΜ,ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ, ΒΟΥΔΑΣ ΚΤΛ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ", ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ο 730. βάλε και σε όλα αυτά βιομηχανία ταινιών, μπάλα (από την οποία υποφέρω και εγώ), μουσική βιομηχανία, life style βιομηχανία και θα καταλάβεις γιατί δεν έμεινε τίποτα όρθιο σε αυτό το τόπο και γιατί έχουμε απομακρυνθεί ή εγκαταλείψει όλοι τον αληθινό Θεό...

Ανώνυμος είπε...

χαίρομαι για τις ορθόδοξες φωνές που ακούγονται εδώ μέσα και παίρνω θάρρος. Τελικά Νεφέλη και σεις οι υπόλοιποι, συνεχίστε την κόντρα, μας δυναμώνει, μας πεισμώνει και μας συσπειρώνει!

Ανώνυμος είπε...

προς 7.36
Γεια σου χρυσέ μου άνθρωπε!
Μη μασάτε ρε...
Ο Θεός είναι μεγάλος.
Να μην τους μισούμε όλους αυτούς, αλλά να μη τσιμπάμε στις παγίδες τους!

Ανώνυμος είπε...

Φιλτατε 722 εγραψα δυο φορες γιατι δεν ημουν ξεκαθαρος!Τωρα το αν εσενα σου φανηκε καπως....δικο σου θεμα!Και εσυ φιλε μου 724 αν δεν κανω λαθος εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ!!Και η ΕΛΛΑΔΑ ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ σε οποιο θεο ή θρησκεια πιστευουν!Οποιος λοιπον ειναι σαν και σενα και θεωρει αδερφια του Τουρκους,Συριους,Κινεζους και οτιδηποτε αλλο να παρετε το μπουλο απο την ΕΛΛΑΔΑ και να πατε να φτιαξεται νεο κρατος,εθνος ή οτι αλλο θελετε με την ονομασια Χριστιανια,Ορθοδοξια ή οτι αλλο σας γουσταρει!Η ΕΛΛΑΔΑ ηταν,ειναι και θα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και στην αγκαλια της περνει ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ανεξαρτητως δογματος!

ο 650

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ 734! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ... ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΡΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ! 730.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υποτιμώ την Ορθοδοξία, το αντίθετο μάλιστα. Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Όποιος νομίζει οτι πολεμάνε την Ορθοδοξία ας το σκεφτεί καλά. Πολεμάνε όλες τις θρησκείες για να φέρουν την δική τους. Θυμάστε τα σκίτσα του Μωάμεθ;; Θυμάστε τους Ταλιμπάν που γκρέμισαν τους Βούδες;; Θυμάστε τα εκθέματα του Χριστού;; Πολεμάνε όλες τις θρησκείες. Πολεμάνε όμως και με λύσσα μάλιστα και τον Ελληνισμό. Όσο για τους 12θεϊστές κάποιοι λένε πως είναι παγίδα κλπ. Δεν το αμφισβητώ. Πολύ πιθανό. Είναι ένας ωραίος τρόπος να σπάσουν τον συνδετικό κρίκο που μας εννώνει. Γι'αυτό φωνάζω για όσους δεν καταλαβαίνουν λόγω μειωμένης αντίληψης. Υπάρχει ο κίνδυνος να είναι όλα αυτά παγίδα, Εξ άλλου βλέπουμε ανάμεσά μας (12θεϊστές) πολλούς Μασώνους που κάποιους από μας, βάζουν σε υποψίες!! Γι'αυτό δεν ασχολούμε με θρησκείες. Όποιος νομίζει το αντίθετο πρόβλημά του!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Άστο φίλε 7.40...
Άστο...
Σας πήραν χαμπάρι πλέον...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΟΡΩΜΙΟΙ ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΟΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΖΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΥΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΤΙΚΟ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εννοούσα τον πρώτο 7.40

Ανώνυμος είπε...

716 Μου αρέσει να συνομιλώ με ανθρώπους που έχουν ανοιχτώ μυαλό. Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΝ, ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΩΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε επιτυχία οι Νεφέλη χααχχααχαχ. Νιώθω ότι ζω σε άλλες εποχές εδώ μέσα...... Μάθατε και το Ίντερνετ χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Από τον πολύ των γέλωτα σε έκανα Νεφελώματα Νεφέλη... αχχααχχα ξανάβαλε και αύριο το ίδιο άρθρο αντι-ντπ

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς 801; Ειρωνεύσαι τους απαντώντες τους Νεφέλη; Μηπως είναι η Λεγεων από τό Ευαγγέλιο;

Ανώνυμος είπε...

Νεφέλη, μειωμένης αντίληψης δεν είναι κανείς...
Μάλλον θα ήθελες να είναι έτσι.
Κόψε το παραμύθι...
Γελάνε μαζί σου, δεν το πήρες μυρωδιά;;;

Ανώνυμος είπε...

801 Όχι οι Νεφέλη αλλά η Νεφέλη. Και η επιτυχία είναι το ίδιο το θέμα. Περί θρησκείας δηλαδή. Τόσα σχόλια δεν βλέπω σε άλλες δημοσιεύσεις πατριωτικού περιεχομένου. Γιατί λεβέντες μου;; Η Ελλάδα δεν σας ενδιαφέρει;; Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μας ενδιαφέρει η Ελλάδα, δεν θέλουμε να μας εγκαταλείψει η Θεία χάρη και από ευλογημένος τόπος καταντήσουμε να είμαστε τα σούργελα της παγκοσμιοποίησης...

Ανώνυμος είπε...

Το είπαμε ότι την έκανα Νεφελώματα αλλά τι να πει κανείς αχαχαχαχαχχα έτσι όπως γράφεις το 801 σαν νοσοκομείο είναι @Ανώνυμε του 8:16.Όσο για την Ελλάδα το λέει και το τραγούδι Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.... μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει(κάτι αιώνες)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είχε δίκιο ο φίλος που σε είπε κουμάσι Νεφέλη. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι Ελλάς είναι Ορθοδοξία εδώ και αιώνες.Εσύ φτύνεις τήν Πατρίδα με τα διαπεφωτισμένα σου που είναι και μπαγιάτικα.

Ανώνυμος είπε...

Την Ελλάς όμως δεν την ρωτήσατε τι ρόλο βαράει όλοι μιλάτε λες και είστε οι Δικηγόροι της... Μερικοί έχουν μπερδέψει το Βυζάντιο με άλλες εποχές.... Οι νικητές γράφουν την Ιστορία και αυτό ισχύει μέχρι τώρα όπου τα media γράφουν την Ιστορία όπως γουστάρουν.Ας έχουμε ανοιχτό μυαλό και ας μην είμαστε φανατικοί αν και πρέπει να περάσει από αυτό το στάδιο για να δεις τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά. Στο κάτω κάτω Άνθρωποι είμαστε όλοι μας... Απλά είναι τα πράγματα

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως επειδη μας ενδιαφερει η πατριδα γινεται αυτο .Επειδη το ιδιο εργο εχει ξαναπαιχτει.Επειδη το Εθνος εχει συρικνωθει οταν κριτηριο ηταν η θρησκεια (ανταλαγες πλυθυσμων).Επειδη η Ελλαδα εχει βιωσει καμποσες φορες το καπελωμα και τον σφετερισμο των αγωνων του λαου της .Αλλα αυτο που θαβλεπε καποιος ουδετερος παρατηρητης ,οσον αφορα τα σχολια στο θεμα, ειναι ενας ανεξηγητος φανατισμος ,των "χριστιανων" χουλιγκανισμο ή ταλιμπανισμο θα το ελεγα,και διερωταμε ,τι σχεση εχουν τετοιου ειδους συμπεριφορες με τις χριστιανικες διδαχες?
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλας ηταν Ελλας και πριν την Ορθοδοξια 8:26!Για την ακριβεια ηταν πολυ πολυ καιρο πριν την Ορθοδοξια,και θα ειναι και μετα...που μου μαθατε και τα διαπεφωτισμενα.......ας μην ηταν ο Νταν Μπραουν και θα νομιζες οτι εχει βαλει δακτυλο η ΔΕΗ!Συσπειρωθειτε ρε να σας δω......κλασομπανιερες ολοι,με συνθημα σας το "Ορθοδοξια ή θανατος"..........ειχατε δεν ειχατε με συνχησατε..........

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει...
Εντάξει...
Λερναία ύδρα είναι αυτή...
Οκ...
Πάμε αντικειμενικάρες μου, δώστε τα όλα!
Βρε...
Εκτεθήκατε, σας πήραν είδηση!
Ξεκολλάτε δεν τσιμπάνε οι ορθόδοξοι έλληνες πλέον!
Αλλάξτε όσες προβιές θέλετε!!!

Ανώνυμος είπε...

8¨26 Συμφωνώ πως η Ελλάδα είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία. Το έχω ξαναπεί, αν κινδυνεύσει η Ορθοδοξία πρώτη εγώ θα βγώ να την στηρίξω, Καθαρίζω όμως την θέση μου. Θα το κάνω για εθνικούς λόγους κι οχι θρησκευτικούς. Που είναι το κακό;; Κι όσο για όλα αυτά που μου σέρνεται για Μασωνία κλπ δεν με ενοχλούν. Έχω την συνείδησή μου καθαρή, σ'αυτήν λογοδοτώ κι αυτήν φοβάμαι!! Εσείς σαν καλοί Χριστιανοί που είστε συνεχίστε να ρίχνετε νερό στον μύλο όλων αυτών που θέλουν να μας διχάσουν!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Νεφέλη, που θα υπερασπιστείς πρώτη την ορθοδοξία...
Σαν πολύ αφελείς μας θεωρείτε.
Έχετε καβαλήσει το καλάμι, παριστάνωντας τους -δήθεν- υπεράνω και πολιτισμένους.
Μοντέρνοι φαρισαίοι είσαστε, έχετε αλλάξει τόσα πρόσωπα και σας καταλαβαίνουν ακόμα και οι πέτρες και εσείς ακόμα εκεί... στη μωροφιλοδοξία σας.
Τι χουλιγκάνους μας αποκαλείται τους έλληνες, τι χαμηλού iq, τι... δε ξέρω και εγώ.
Βρε δε μου (...) βραδιάτικα λέω εγώ;;;
Άει στα κομμάτια, σιχάματα!
Έχετε κολλήσει σαν τις βδέλλες στο σώμα της ταλαιπωρημένης Ελλάδας και παριστάνετε και τους αθώους.
Σα δε ντρεπόσαστε λίγο, καταντήσατε αρρώστεια πια...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ,γεννηθηκα Ελληνας,συνειδητα δεν ειμαι Χ.Ο. Αγαπω την πατριδα μου. Η οικογενεια μου και εγω προσωπικα εχουμε πληρωσει τον φορο αιματος στην αγαπημενη μας πατριδα πολεμοντας σε ολους τους πολεμους (απο Μ.Ασια ,Αλβανια Κυπρο)και εχουμε αφησει στα πεδια της μαχης νεκρους και μελη.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επειδη εισαι Χ.Ο εισαι περισσοτερο Ελληνας απο μενα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εμένα λέτε πονηρή, αλλά το δικό σας μυαλό είναι σκοτεινό, γεμάτο σκιές. Δεν ξέρω που βλέπετε την διπλοπροσωπεία. Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσα να γίνω. Τα δικά σας πονηρά μυαλά όμως βλέπουν παντού διαβόλους. Εγώ βλέπω παντού Έλληνες. Τι να κάνουμε;; Αυτή είναι και η διαφορά μας. Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Δεν διεκδικώ να κατοχυρώσω περισσότερο ελληνικό αίμα από εσένα..
Η Ελλάδα, είναι και θα παραμείνει ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.
Γιατί μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου πιο... έλληνα από εμένα, αλλά από τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Πατροκοσμά, τον Καποδίστρια, τον Διάκο, τον Παπαφλέσσα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ μεγαλύτερος έλληνας!
Και αυτή αγωνίστηκαν για ένα ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ γένος!
Το ξέρω σας ενοχλεί, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ...
Να μην αγνοείς την ελληνορθόδοξη πορεία του γένους, που οδήγησε στην εθνική παλιγεννεσία.
Πίστευθε όπου θες...
Η Ελλάδα είναι χριστιοανική χώρα και όχι αποκύημα του ιμπραήμ...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ:
Κάποια ορθογραφικά μου λάθη προήλθαν από βιασύνη.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλυτερος οχι ,Ισος ναι. αν και οχιΧ.Ο

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Dan Brown ρε 842! Τους ιλλουμινάτι και τους μασόνους δεν θα τους ήξερες αν δεν τους απεκάλυπτε το Ευαγγέλιο 2000 χρόνια πριν γεννηθής! Οι φαρισαίοι και οι προσήλυτοι τους ποιοί νομίζεις είναι; Ο διαφωτισμός τι είναι παρά η αρχή της αποστασίας, μία εκ των πολλών προφητειών της Γραφής. Η Ελλάς δεν αρχίζει και σταματάει προ Χριστού επειδή εσύ είσαι αντίχριστος,πάμε 20 αιώνες και μετράμε με νέο Αθάνατο Φως. Τι πάει να πει σε ΣΥ`Γ`ΧΥΣΑΜΕ ;

Ανώνυμος είπε...

Τι ίσος ρε 9.09;;;
Να μη πω τίποτα...
Ψωνισμένα ανθρωπάκια...
Η ψωρο-περηφάνεια και η ματαιοδοξία μας κατέστρεψαν σαν έθνος...
Πίστευε φίλε όπου θέλεις, το καταλαβαίνεις;;;
Η χώρα αυτή ορθώθηκε από αυτούς που σου προανέφερα, και πάντως όχι από εσένα.
Μπράβο σου αν πολέμησες για τη πατρίδα την ελληνική, τιμή σου και καμάρι σου, αλλά ίσος με τον Κολοκοτρώνη δεν θα γίνεις ποτέ.
Σαν άνθρωποι είμαστε όλοι ΙΣΟΙ, αλλά σαν αγωνιστές, καλό θα είναι να είμαστε πιο ταπεινοί και να μετράμε τα λόγια μας...
Άκου ...ίσος!
Κάνε μας τρη χάρη...

Ανώνυμος είπε...

Οι μασωνοι τι θελουν στην ηγεσια της εκκλησιας σας? Οι κάτωθι, υπενθυμίζουμε, βρίσκονται γραμμένοι στα Μασονικά αρχεία, και αυτοί είναι λίγοι από τους τόσους.

Archbishop Makarios, President of Cyprus.
Μασόνοι Πατριάρχες

Alexandre III, Patriarch of Antioch (Αντιόχεια)

Metropolitan Alexios, Archbishop of Zante (Ζάκυνθος)

Metropolitan Anastassy, Pres. Council of Bishops

Anatolios, Archbishop of Tiberias

Artemios, Archbishop Neapoleos

Barnabas, Metropolitan Kitrous

Benedictos II, Patriarch of Jerusalem

Christophoros II, Patriarch of Alexandria

Metropolitan Chrisostomos, Archbishop of Zante

Metropolitan Cyrien, Archbishop of Central Africa

Chrysostomos Delifionopoylos, Bishop Elect.

Demetrios, Metreopolitan of Sparta

Efstathios, Metropolitan Corynthos & Megapoleos

Atchem. Galiatsanos, Protosygelos Patr. Alexandrias

Germanos, metropolitan Elias (***)

Iakovos, Archbishop of Greece (1962)

Makarios, Archbishop of Cyprus

Archbishop Mamalides Geron Skevofylax Jerusalem

Archbishop Moraitakis, Protosygelos Jerusalem

Photious, Metropolitan of Toledo, Ohio

Pavlos, Metropolitan Jeriosu – Agiou Orous

Spyridon, Archbishop of Rhodes

Stefanos, Archbishop of Gazis

Archbishop Chr. Sinetos Abbot of Mt. Sinai

Theodosios VI, Patriarch of Antioch

Vasilios Archbishop of Jordan

Dorotheos Vernardos, Bishop Elect.

Ανατόλιος, Αρχιεπίσκοπος Τιβεριαδος

Αρτέμιος, Αρχιεπίσκοπος Νεαπόλεως

Βαρνάβας, Μητροπολίτης Κίτρους

Βενέδικτος ΙΙ, Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Χρυσόστομος, Μητροπολίτης Αργολίδος

Νικόδημος Γαλιατσάνος, Μητροπολίτης Λεοντοπόλεως

Γερμανός, Μητροπολίτης Ηλείας (***)

Ιάκωβος Βαβανάτσος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Μακάριος Μούσκος, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Φώτιος Μαμαλάδης, Μητροπολίτης Πέτρας

Παύλος, Μητροπολίτης Ιερισσού και Αγίου Όρους

Σπυρίδων, μητροπολίτης Ρόδου

Στέφανος, Αρχιεπίσκοπος Γάζης

Χρυσόστομος Συνετός, Επίσκοπος Δωδώνης

Βασίλειος, μητροπολίτης Καισαρείας

Δωρόθεος, πρώην Επίσκοπος Βαβυλώνος, ....

.... και άλλοι ....

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν μασόνοι, Ο Θεός να συγχωρέσει τις αμαρτίες τους, όπως και όλων των μασόνων.
Η ορθοδοξία δεν ταυτίζεται με μασόνους, που άλλωστε αυτοί δολοφόνησαν τον Άγιο της πολιτικής Καποδίστρια...
Η Ελλάδα είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ γένος, και υπάρχουν ιερωμένοι παλικάρια στο Άγιον Όρος που έχουν σώσει πολύ κόσμο από το κακό της μασονίας.
Δε με νοιάζει ο μασόνος, αλλά η μασονία, δεν είμαι κριτής του κάθε ανθρώπου...
Πάρτε το χαμπάρι, η χριστιανοσύνη δεν έχει καμιά σχέση με την μασονία.
Και τα στοιχεία αυτά δεν τα ξέρω, εσύ απλά πετάς μια λίστα...
Εδώ λέγατε μασόνο και τον Κολοκοτρώνη!!!!!!!!
Τέτοιοι είστε...

Ανώνυμος είπε...

4:43 μ.μ.Υπατία - Η Φιλόσοφος Θύμα των Χριστιανών! Την σαρακοστή λοιπόν του 415, ενώ η Υπατία επέστρεφε στην κατοικία της, μετά από τον συνηθισμένο περίπατό της στην πόλη, μια ομάδα χριστιανών (Παραβολάνοι ομάδα νεαρών που λειτουργούσαν ως στρατιωτικό σώμα του Πατριάρχη) την έσυραν στην εκκλησία Καισάρειον, όπου ξέσχισαν τα ρούχα της και κομμάτιασαν το σώμα της με όστρακα. Έπειτα, αφού έσυραν τα κομμάτια της σε ολόκληρη την πόλη, τα κάψανε στην πυρά έξω από την Αλεξάνδρεια, στην θέση Κίναρον.Ενα μικρό παράδειγμα γιά το πως επικράτησε ο Εβραιοχριστιανισμός.Παραθέτω μερίκα ακομα.α) Μέγας(χα χα χα) Θεοδόσιος εκτελουσε κατα χιλιάδες τους ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να ασπασθούν τον εβραιοχριστιανισμο.β)Στην περίοδο της Βυζάντινής αυτοκρατορίας(χα χα χα)(Ανατολικη Ρωμαική αυτοκρατορία πιό σώστα)οι εβραιοχριστιανοί κατέστρεψαν υπέρλαμπρους ναους εκλεισαν φιλοσοφικες σχολες έκαψαν βιβλιοθήκες απαγόρευσαν τους Ολυμπιακούς αγώνες και οτιδήποτε θύμιζε την αίγλη των προγόνων μας.Γιατί άραγε?ΞΥΠΝΗΣΤΕ!Ευλπιστώ πάντως να ενωθούμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ πέρα απο θρησκείες καί κομματα ενάντια στην νέα ταξη και στο επερχόμενο πόλεμο που σκοπό εχει να αφανείση ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού!

Ανώνυμος είπε...

Προς 9,16 εφοσον δεν με ξερεις ειναι τουλαχιστον χαζο να προσπαθεις να με κρινεις .επιμενο σε αυτο που ειπα ,και να εισαι σιγουρος οτι ξερω πολυ καλα τι λεω. Και που εισαι, να ξερεις οτι ειμαι πολυ ταπεινος.Δενα ξερω ποιο ελληνομετρο χρησιμοποιεις.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑΠΩΣΕΣ...9΄19. ΣΕ ΕΡΩΤΩ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ; ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ... ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

9.27
Είσαι ταπεινός και:
α. Θεωρείς τον εαυτό σου αγωνιστή εφάμιλλο του Κολοκοτρώνη και του Καποδίστρια
β. λες από μόνος σου πως είσαι ταπεινός!

Ε, τι να προσθέσω παραπάνω;;;
Δεν σε ξέρω, πίστεψέ με ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΩ, απλά θεωρώ πως δόθηκαν αρκετά δείγματα γραφής και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Υ.Γ Την υπατία δεν τη δολοφόνησαν χριστιανοί, αλλά πλανεμένοι που θεωρούσαν εαυτούς χριστιανούς.
Χάσατε διάολοι...

Ανώνυμος είπε...

Οπως πλανεμενος εισαι και εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί 9.44 να είμαι πλανεμένος...
Ο Θεός θα το κρίνει, όχι εσύ πάντως!

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε πουστη μου σε αυτη τη χωρα πρεπει σωνει και καλα να ανηκεις σε καποια θρησκεια για να εισαι Ελληνας? εγω αγαπαω την Ελλαδα ειμαι Ελληνας και δεν γουσταρω καμμια θρησκεια γιατι καμμια δεν με πειθει.θα πεθαινα με χαρα ομως για την πατριδα μου αν χρειαστει...γιατι καποιος Χριστιανος η καποιος δωδεκαθειστης θεωρειται πιο πατριωτης απο μενα που δεν πιστευω σε καποια θρησκεια.και ξεροντας οτι οι πιο πολλοι χριστιανοταλιμπανεζοι και δωδεκαθειστες της πλακας εδω περα σε περιπτωση πολεμου θα ετρεχαν να φυγουν στο εξωτερικο.ουτε χριστιανος,ουτε μουσουλμανος,ουτε δωδεκαθειστης,ουτε μασωνος,ουτε εβραιος,μονο Ελληνας ειμαι.....κακο ειναι αυτο???

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΕΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΔΑΣΚΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΜΙΑ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΤΙΑ. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙΕΡΕΩΣ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΗ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ Η ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω 9:11?Δεν ξερω απο που να ξεκινησω,θα προσπαθησω ομως!

1ον
οι Πεφωτισμενοι ηταν αδελφοτητα επιστημονων που διμηουργηθηκε την περιοδο του σκοταδισμου του μεσαιονα(400 μ.Χ.) που εφερε στην Ευρωπη οχι ο Χριστιανισμος(για να μιλαμε και σωστα)αλλα ο κληρος για να κρατησει τον κοσμο αμορφωτο-γιατι οταν ο κοσμος εχει γνωση σκεφτεται και αντιλαμβανεται τι του γινεται!Γνωστοι Πεφωτισμενοι ειναι οΓαλιλαιος,ο Κοπερνικος,ο Λεοναρντο Ντα Βιντσι και αλλοι πολλοι.

2ον
Οι Μασωνοι ή αλιως Ελευθεροτεκτονες(Freemasons) ηταν αν οχι το πρωτο,απο τα πρωτα εργασιακα συνδικατα του κοσμου,που διμιουργηθηκε απο τους χτιστες ποι εφτιαχναν το ναο του Σωλομωντα!Στη συνεχεια ομως ηταν οι σταυροφοροι που οικειοποιηθηκαν το ονομα αυτο,και η δραση τους ειναι γνωστη στη συνεχει της ιστοριας!

3ον
Δεν ειπα οτι η Ελλαδα ξεκινα και σταματα προ Χριστου,ειπα οτι υπηρχε προ Χριστου,υπαρχει μεχρι και σημερα ,και θα υπαρχει οσο μας αντεξει αυτος ο καψερος ο πλανητης

και 4ον
Το οτι δεν ειμαι Χριστιανος,δεν παει να πει οτι ειμαι αντιχριστος(με την εννοια που εννοεις)!

638 ή 650 ή 700 ή 716 ή 740(ο πρωτος εε) ή 842 ή οπως αλιως θελετε!

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία καλοπροαίρετη ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν στον Χριστό, αφού έβλεπαν όλα αυτά τα θαύματα να γίνονται μπροστά στα μάτια τους.; Θαύματα που ακόμα και σήμερα θα προκαλούσαν δέος, παρ'όλη την τεχνολογία ή τα εφέ που ξέρουμε οτι υπάρχουν. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κόλπα, άρα έπρεπε να πιστέψουν στην θεότητα του Χριστού, δεν έπρεπε;

Ανώνυμος είπε...

προς 9.50.

Αν είσαι ένας αγνός σχολιαστής και όχι εγκάθετος -βλ. χριστιανοταλιμπανέζοι-, έχω χρέος να σου πω για μια και τελευταία φορά αυτό που υποστηρίζω:

ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ-ΝΙΩΘΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ-ΕΧΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ-ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ...

Άλλα, αυτή η χώρα είναι ορθόδοξη χριστιανική, γι αυτό αγωνίστηκαν οι ήρωές μας και πέθαναν, γι' αυτό δολοφόνησαν τον Καποδίστρια...

Και ναι...
Επέτρεψέ μου να έχω το δικαίωμα, να πιστεύω πως απομακρυνόμενοι από Τον Θεό, καταρρεύσαμε σαν έθνος!

Κοινωνικά, ηθικά, οικονομικά και όπως αλλιώς βάζει ο νους σου...

Και ΝΑΙ...
Αν κάτι συμβεί στη πατρίδα μου, εδώ θα είμαι παρά τα όποια λάθη μπορεί να κάνω στη ζωή μου, δειλός δεν είμαι!

Ανώνυμος είπε...

προς 10.01

Πίστεψαν πολλοί λόγω της θαυματουργίας, αλλά οι εβραίοι μίσησαν -όπως σήμερα κάποιοι ...ελληνολάτρες- Τον Χριστό, γιατί χάσανε τα βιλαέτια τους...
Και κάτι επιπλέον:
Ο Χριστός, δεν ήταν ταχυδακτυλουργός...
Για να μην μπερδευόμαστε

Υ.Γ Δεν σου κάνει εντύπωση, που ένας φτωχός ξυλουργός αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε όλη την ιστορική πορεία;;;

Ανώνυμος είπε...

10.03μμ ναι ειμαι εγκαθετος...με στειλανε οι μασωνοι σε ειδικη αποστολη να σας σπαω τα @@...ρε σοβαρευτειτε...χριστιανοταλιμπαν ειπα γιατι βλεπω τοσο φανατισμο που ετσι σας κρινω..επισης ειπα και δωδεκαθειστες της πλακας.το παραβλεπεις αυτο? η Ελλαδα μεγαλουργησε και πριν τον Χριστιανισμο σαν αρχαια Ελλαδα και μετα σαν Βυζαντιο,αρα δεν στεκει αυτο οτι απομακρυνθηκαμε απο το θεο γιαυτο καταρρευσαμε.και 400 χρονια κατω απο τους μογγολους χριστιανικο ηταν το εθνος εστω και κρυφα.και αυτο δοκιμη του θεου ηταν? τελος παντων δεν μου αρεσει παντως να λετε αυτη η χωρα ειναι ορθοδοξη χριστιανικη..ποιος το αποφασισε? εσυ? η ρωτησατε τα ιερα αυτα χωματα αν ειναι του Χριστου η του Μωαμεθ και τα πηρατε σε δημοπρασια? τα χωματα τουτα ειναι Ελληνικα.υπηρχαν και πριν τον χριστιανισμο και πριν το δωδεκαθεισμο κλπ κλπ.και πριν απο μας και μετα απο μας.την πατριδα μου αγαπω,την ιστορια των χιλιαδων χρονων της και οχι τις ανα καιρους θρησκειες που επιβαλλονται.και μια απορια στο τελος...γιατι σε ολες σχεδον τις εκκλησιες υπαρχει το ματι και το τριγωνο των μασονων αν ειναι τοσο αγνα τα πραγματα? Ελλαδα φιλε και τελος.ουτε παπαδαρια ουτε ιερειες,ουτε μουφτηδες κλπ κλπ...

Ανώνυμος είπε...

10¨06 Δεν ξέρω αν με κάλυψες. Θα το σκεφτώ. Σ'ευχαριστώ πάντως.

Ανώνυμος είπε...

10'01 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ, ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ, " ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ..." ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

10.13
Άστο φίλε μου, και συ τα ίδια είσαι...
Δεν σε είπα εγκάθετο απαραίτητα, αλλά φαίνεται πως φόρεσες και άλλη μια μάσκα...
Όχι, δεν αποφασίζω εγώ για το ορθόδοξο έθνος, αποφάσισαν οι αγωνιστές μας.
Σαφές;;;
Άντε καληνύχτα, λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

10¨13 Συμφωνώ. Πολύ σωστά τα λες. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο φανατισμό μπορεί να κρύβει κάποιος μέσα στην ψυχή του. Είναι πολύ καλό να βλέπεις ανθρώπους τόσο πιστούς σε μία θρησκεία, αλλά ο φανατισμός;;; Όχι, είναι επικίνδυνο. Σε αυτό δεν συμφωνώ, το φοβάμαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά διαβάζω άρθρο (ο Θεός να το κάνει) με το οποίο δεν συμφωνώ ούτε σε μια πρόταση. Χίλια μπράβο στον συγγραφέα για την αχαλίνωτη φαντασία του.

Υ..Γ. Μπράβο και σε όλους τους συνέλληνες για το επίπεδο τους και τον σεβασμό στους συνομιλητές τους.

Ανώνυμος είπε...

10.17 ταλιμπαν εισαι οντως..τα μεγαλυτερα εγκληματα και οι χειροτεροι πολεμοι στην ιστορια γινανε απο κατι τυπους σαν και σενα ανεξαρτητως θρησκειας.με παρωπιδες και φανατισμο.βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος.τι διαφορα εχεις εσυ με ενα μουσουλμανο ταλιμπαν? αυτος θα παει στον παραδεισο και θα τρωει πιλαφι αν φαει χριστιανους και συ θα πας στον παραδεισο να μαζευεις λουλουδακια αν καθαρισεις μουσουλμανους η οτι αλλο υπαρχει...αυτο ειναι και αυτο θελει η Ν.Τ.Π.αιωνιες σταυροφοριες....

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε 10.19άδες...
Πατήσατε τη μπανανόφλουδα για τα καλά, εκτεθήκατε και τώρα πουλάτε ...πολιτισμό με το τσουβάλι...
Στην περίπτωσή σας ισχύει, αυτό που λεν για τα ''σιγανά ποταμάκια''.
Το αν είμαι φανατικός, δεν θα το κρίνετε εσείς, αλλά η συνείδηση όσων πράττω στη καθημερινότητά μου.
Σε αυτό το θέμα, ΝΑΙ!
δε σηκώνει κουβέντα, θέλετε να μολύνετε την Ελλάδα και να την κάνετε άθεη.
Πείτε με φανατικό, η αλήθειοα όμως θα φανεί αργά ή γρήγορα!
Ούτε φανατικός είμαι, ούτε χουλιγκάνος, τίποτε από όλα αυτά.
Απλά έχετε χάσει την υπομονή σας από τον εξευτελισμό, που βιαστήκατε να σκοτώσετε την ελληνορθόδοξη συνείδηση του γένους...
Δεν πειράζει, πείρνω κουράγιο από τη πίστη μου.
Καλό σας βράδυ

Ανώνυμος είπε...

10.28 για το ματι και την πυραμιδα στις εκκλησιες απαντηση δεν δινεις ομως? γιατι? για ντεκορ το εχουν?

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να πω για το μάτι;
Πες μου...
Τι;;;;;
Αν είναι μασονικό, στα τσακίδια να πάνε όσοι το έπραξαν...
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Το καταλαβαίνεις;;;
Αν όντως ισχύει και συμβολίζει αυτό που πιστεύουμε όλοι, ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ
Ίσως ΚΑΙ γι αυτό μας διαπαιδαγωγεί αυστηρά Ο Θεός,
αν είναι έτσι...
Τι άλλο να πω;;;;;;;;;;;;;
Ρε παιδιά, σκεφτείτε λίγο, τον Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη, τον Παπαδιαμάντη, τον π. Παΐσιο, στις μέρες μας τον Σπανουδάκη κλπ... κλπ...
μη σας μολύνουν τη ψυχή όλοι αυτοί!

Ανώνυμος είπε...

Το μάτι της παγκοσμιοποίησης, που βλέπει τα πάντα;; Αυτό εννοείς 10¨28;; Λες από τότε να τα είχαν σχεδιάσει όλα;; Καθόλου παράξενο.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

αυτα ηταν τα λογια του Ιησου προς τους μαθητες οταν του ειπαν οτι οι ελληνες ηρθαν να τον δουν.

10:29 εχω παρατηρησει και εγω το ιδιο πραγμα. για την ακριβεια πριν λιγες μερες σε μια εκκλησια του μυστρα οπου πηγαμε τριημερη.

ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ ΟΡΑ. το ματι με αυτη την επιγραφη ειναι χριστιανικο συμβολο και εχει να κανει με την αποδοση της δικαιοσυνης. το τριγωνο ειναι ο τριαδικος Θεος ο οποιος ως ενα ον βλεπει τα παντα. οι μασονοι χρησιμοποιουν ματι σε πυραμιδα και οχι σε τριγωνο που σημαινει κοινωνικη διαστρωματωση, τα πολλα επιπεδα δηλαδη της πυραμιδας. αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ενας εχθρος αντιγραφει εναν αλλο. οι πειρατες πηραν την νεκροκεφαλη απο τους χειροτερους εχθρους τους, τους ναϊτες. ελπιζω να σε καλυψα.
Μικρασιατης

Ανώνυμος είπε...

"Σε ευχαριστώ Πατέρα, που αποκάλυψες το μεγαλείο Σου στους απλούς και τους αθώους...
...και όχι στους ''σοφούς'' και τους μεγαλοσχήμονες"

Φίλοι μου, σήμερα πείστηκα ακόμα περισσότερο για την πίστη μου...
Απογοητεύτηκα, αγανάκτησα, παρασύρθηκα, αλλά δόξα στον Θεό, ένιωσα ακόμη πιο σίγουρος!

Σας ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

10¨35 μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Πίστεψε σε ότι θέλεις, ακόμα κι όταν δεν μπορείς να βρεις απαντήσεις σε κάποια ερωτήματά σου. Εξ άλλου οι γραφές λένε, πίστευε και μη ερεύνα. Οπότε μην ερευνάς. Αυτό θέλουν να μην σηκώσουμε το κεφάλι να δούμε το φως. Γι'αυτό μας βάζουν να προσκυνάμε. Οι Έλληνες ποτέ δεν προσκυνούσαν, το βλέμμα κατέβαζαν, ποτέ το κεφάλι. Ποτέ δεν ήταν ταπεινοί, ούτε και όμως και το αντίθετο. Είχαν το γνώθι σ'εαυτόν. Ήταν περήφανοι, όχι όμως αλλαζόνες. Μάθε για τους προόνους σου, δεν θα σε βλάψει. Η πίστη σου δεν έχει σχέση με την ιστορία σου.

Ανώνυμος είπε...

Πονηρούλη 10.46 το δεύτερο κατά σειρά, απάντησα στη ...τσαχπινιά σου με το αμέσως προηγούμενο (10.46) σχόλιο...
Καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 10¨51 με κατάλαβες. Είσαι πολύ έξυπνος, δεν μπορώ να σε κοροϊδέψω. Δεν είμαι ο ίδιος φίλε. Λυπάμαι!!! Εγώ είμαι ο δεύτερος!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και βαρύ πυροβολικό...
Αυτό είπα!
Αμέσως ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ , you know?

Τέσπα, μπερδεύτηκες δε πειράζει...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Είναι η μόνη πίστη που σε ενθαρρύνει να αγαπάς ακόμα και τον εχθρό σου με διάκριση! Η λέξη διάκριση έχει πολύ μεγάλη σημασία προκειμένου να μην γίνεται ο εχθρός ασύδοτος...Μόνο υπέρ πίστεως πολεμάμε και υπέρ πατρίδος που είναι η κοιτίδα της πίστης μας! Αλλιώς φασίστες δεν είμαστε, θεωρούμε όλους τους ανθρώπους παραστρατημένα παιδιά του Θεού και προσευχόμαστε ακόμα και για αυτούς!Κάπως έτσι είναι το σωστό προφίλ.

Πώς λοιπόν διαδίδετε για τις σφαγές των ορθοδόξων από τη μία και μας φωνάζετε, αλλά και εμείς αυτοαποκαλούμαστε, πρόβατα από την άλλη;

Τι σχέση έχουμε με τους Μουσουλμάνους που θεωρούν καλύτερο αυτόν που καθάρισε περισσότερους;

Επομένως κάποιο παιχνίδι παίζεται, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά να ξύπνησαν μερικοί και να γράφουν μπαρούφες για Σκυθοπόλεις και Υπατίες;

Καταλαβαίνουν καλά το λάθος και μετά το γυρίζουν σε δήθεν Ελλάδα, και Έλληνες αλλά ξεκόβουν την πίστη! Χωρίς την πίστη όμως δεν υπάρχει Ελλάδα. Η Ελλάδα χωρίς την πίστη είναι απλά μια χώρα, ένα άνοστο φαγητό! Μια χώρα που κατακλέβει ο ένας τον άλλο, που εφαρμόζονται οι νόμοι της ζούγκλας! Άρα Ελλάδα, Σουηδία, Ισπανία δεν έχει διαφορά. Σημασία έχει σε τι πιστεύεις και πως ζεις τη ζωή σου!

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ! ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ (ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ), ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ) ΌΛΟ ΜΑΖΙ (ΣΤΑΥΡΟΣ)

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΑΤΙΕΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΕΙΣ ΚΛΠ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ IQ ΑΝΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

O AGIOS ΔΗΜΗΤΤΡΗΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΩΡΙ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΟΑΓΙΟΣ ΑΙΜΗΛΙΑΝΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ 12ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΤΑΧΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ..12 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΠΛΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΤΖΗΔΕΣ....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Αία...
Εσύ αποτελείς το κύκνειο άσμα της αποσπασματικής αποχαύνωσης...
Ρε άνθρωπε, μη ντροπιάζεις άλλο την ελληνική παράδοση...
Μυθολογία είναι το 12θεο, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;;
Το έχετε "χάσει" ρε γαμώτο;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΦΟΝΩ,ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ.ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Η ΔΙΚΗΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Αία, ο Χριστός Ήρθε να διδάξει την αγάπη, αρκεί να μισούνται οι έλληνες.
Σωστά;;;
Πάω πάσο...
Πάντως όσο αγαπάει την Ελλάδα, δεν έχει αγαπήσει άλλο έθνος.
Χρωστάμε τη ζωή μας Στον Ύψιστο, αλλά δε βαριέσαι.
Είμαι πολύ λίγος, για να σε πείσω.
Μακάρι να σε φωτίσει Ο Θεός.
Καληνύχτα πατριωτάκι, περασμένα-ξεχασμένα

Ανώνυμος είπε...

Μη μαλώνετε!! Έλληνας

Ανώνυμος είπε...

Και άλλος πονηρούλης
(σχόλιο 11.54.)
Καληνύχτα και σε σένα.
Δε πειράζει...

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα συνέλληνα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Η ΘΕΟΙ.....ΑΙΑΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤ3 Τώρα 12¨30 Αρχαία Ελληνική μουσική!!!

Ανώνυμος είπε...

στον αη βασιλη πιστευετε?? οχι τον θεωρειτε παραμυθακι για τα χριστουγεννα..στον παραμυθι για το Χριστουλη ομως πιστευετε ε?? μπε μπε προβατακια......πιστευε αλλα ερευνα προβατα...μην τα καταπινετε ολα αμασητα....

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος ειναι θνητος θεος και ο θεος ειναι ανθρωπος αθανατος...τωρα απο κει και περα ο bush ειναι αμερικανος,ο σαραβακος ειναι ελληνας και ο ιεχουσουα εβραιος...

Ανώνυμος είπε...

Οι Προπάτορες μου ήτο Εξωγήϊνοι...

Ανώνυμος είπε...

NTROPI SOU ANWMALE !!!!!!!ANAFERIS TOUS ARXAIOUS PROGONOUS MAS ME AFTOUS TOUS POLITISTIKA ASXETOUS KAI ITHIKA DIESTRAMENOUS (XRISTANOUS) .KAI PALI NTROPI SOU ILITHIE.

Ανώνυμος είπε...

11,29μμ τραβα και μια μαλακια τωρα να το γιορτασεις πανιβλακα που νομιζεις οτι εδωσες ρεσιταλ χριστιανοσυνης...μα τι σκατα λοβοτομημενοι ειστε ρε σεις? προζακ σας βαζουν στο αντιδωρο?

Ανώνυμος είπε...

Μὴ ξαναδῶ τὸ "πανύβλακας" μὲ "ι". Νὰ τὴν λέμε μὲ ἀκεραιότητα. Διαγωνισμὸς κακῶν Ἑλληνικῶν ἔχει καταντήσει ὁ σχολιασμός, ἰδίως ἀπὸ τούς "πατρώους θρησκείους".

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΥΣ
«Πού αποσύρθηκε, πού εχάθηκε ο Σοφός;

'Έπειτ' από τα θαύματά του τα πολλά,

την φήμη της διδασκαλίας του

που διεδόθηκεν εις τόσα έθνη

εκρύφθηκ' αίφνης και δεν έμαθε κανείς με θετικότητα τι έγινε

(ουδέ κανεις ποτέ είδε τάφον του).

'Εβγαλαν μερικοί πως πέθανε στην 'Εφεσο.

Δεν τόγραψεν ο Δάμις όμως.

τίποτε για θάνατο του Απολλωνίου δεν έγραψεν ο Δάμις.

'Αλλοι είπανε πως έγεινε άφαντος στην Λίνδο.

'Η μήπως είν' εκείν' η ιστορία αληθινή, που ανελήφθηκε στην Κρήτη,

στο αρχαιο της Δικτύννης ιερόν.-

Αλλ' όμως έχουμε την θαυμάσια,

την υπερφυσικήν εμφάνισί του

εις έναν νέον σπουδαστή στα Τύανα.-

'Ισως δεν ήλθεν ο καιρός για να επιστρέψει

για να φανερωθεί στον κόσμο πάλι...

ή μεταμορφωμένος, ίσως, μεταξύ μας

γυρίζει αγνώριστος - Μα θα ξαναφανερωθεί

ως ήτανε; διδάσκοντας τα ορθά. και τότε βέβαια

θα επαναφέρει την λατρεία των θεών μας,

και τες καλαίσθητες ελληνικές μας τελετές».

'Ετσι ερέμβαζε στην πενιχρή του κατοικία-

μετά μια ανάγνωσι του Φιλοστράτου

"Τα ες τον Τυανέα Απολλώνιον»-

ενας από τους λιγους εθνικούς,

τους πολύ λίγους που είχαν μείνει.

'Αλλωστε - ασήμαντος άνθρωπος και δειλός - στο φανερόν..

έκανε τον Χριστιανό κι αυτός κ' εκκλησιάζονταν.

Ηταν η εποχή καθ' ην βασίλευεν,

έν άκρα ευλαβεία, ο γέρων Ιουστίνος,

κ' η Αλεξάνδρεια, πόλις θεοσεβής,

αθλίους ειδωλολάτρας αποστρέφονταν.

K.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!!
ΑΑΑΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ''ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ'' Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΛΗΣ ΣΑΣ,Ε???ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ,Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ....ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ....
ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΣΟΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΕΣ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΦΤΕ ΤΟ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ.ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΜΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Hellas-Orthodoxy ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ
http://video.google.com/videoplay?docid=4101089653972769577#

Ανώνυμος είπε...

Η λιστα ειναι αληθινη ,σε λιγο θα τριβεται τα ματια σας ευχομαι ναμην αυτοκτονησετε ομαδικα οταν αντιληφθειτε την πλανη σας και την προδοσια κατα της πατριδας σας,γιατι εμεις σας χρειαζομαστε και δεν μας ενδιαφερη η πιστη σας.

Ανώνυμος είπε...

Είπε: «θα τεντώσω το τόξο των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων»… και έγινε!!!

Είπε: «θα ξεσηκώσω τα τέκνα της Σιών κατά των τέκνων των Ελλήνων»… κι έγινε!!!

Είπε: «ο Γιαχβέ θα πέσει πάνω στους Έλληνες σαν κεραυνού βολίδα»… κι έγινε!!!

Είπε: «ο Γιαχβέ θα πορευτεί απειλητικά εναντίον των Ελλήνων»… κι έγινε!!

Είπε: «τα τέκνα της Σιών θα θάψουν τους Έλληνες κάτω από λίθους»… και έγινε!!!

Είπε: «τα παιδιά της Σιών θα καταπιούν τους Έλληνες σαν γλυκό κρασί»… και έγινε!!!

Θεέ μου... αληθινός Προφήταρος… σωστός σε όλα όσα προφήτεψε!
Σιωνιστές - Έλληνες 6-0 …!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:53

"Το βλεπες,το παιξες"

Λολ ρε και πάλι λόλ το άρθρο είναι για πολλά λοοοοολλλλλλλ.

-Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων αλλά ούτε κανενός άλλου λαού

-Ναι σωστά κατασκεύασμα του Σαύλου είναι!
*****
Είναι η αληθινή Θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γής

-Ναι βέβαια ακόμη και οι Εσκιμώοι τον ξέρουν άσε δε τους πιγμαιους και τους διάφορους ανθρωποφάγους, αυτοί κι αν είναι καλοί χριστιανοί
****
Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την.....
Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων και άρχισε να απομακρύνεται από τα εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη Γή.

Ναι βέβαια ακριβώς έτσι τόσο πολύ Ελληνικός έγινε που ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος είχε επιβάλει να μην βαφτίζονται τα παιδιά των Ελλήνων με Ελληνικά ονόματα
*****
-Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για τη Τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.

-Ο Πλάτωνας μίλησε για την τριαδική φύση του ανθρώπου όχι τους θεού τα υπόλοιπα τα είδες μάλλον σε διαυγή όνειρο
****
Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) που χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.

-Κανένα παραπάνω στοιχείο έχουμε ;;;;;;
***
Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμα μεταξύ των Εθνών. Από καταβολής κόσμου το Ελληνικόν Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος."

-Αυτό με το μάτι κάτι μου θυμίζει εμένα ;;; λοοοοολλλ ρεεε λοοοολ λέμε !!!

ΥΓ. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει αρκεί να μην μας φλομώνει στη μαλακία!!!

Ανώνυμος είπε...

Κριμα και παλι κριμα....140 σχολια μισους απο Ελληνες για Ελληνες....Πραγματικα δεν μπορουσα να φανταστω οτι μπορει να υπηρχε τοσος φανατισμος αναμεσα σε 2 "στρατοπεδα".Μια ερωτηση μονο, οταν και αν ερθει η ωρα της υπερασπισης της Πατριδας μας θα καταδεχτητε να πολεμησετε διπλα διπλα Χριστιανοι και 12θειστες?Ειμαι χριστιανος Ορθοδοξος αλλα τους 300 του Λεωνιδα θα τους ηθελα στο πλευρο μου στην δυσκολη στιγμη και ας πιστευαν στον ΔΙΑ η και εγω δεν ξερω που....Σταματηστε να τσακωνεστε και ας πιστευει ο καθενας οπου θελει..ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ η ΠΑΤΡΙΣ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ,ΕΓΩ ΠΑΡΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΜΑΠΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΕ!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΚΩΛΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ...ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ???ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΙΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ....ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικοτητα αδερφε μου δεν προκειτε να υπαρξει ποτε...Κανενας δεν κοιταει την καμπουρα του παρα μονο του διπλανου.....Δυστυχως στον φανατισμο δεν υπαρχει αυτη η λεξη...Διοτι οταν διαβαζω σχολια του στυλ Γαμω τον Γιαχβε σας απο τουσ μεν και φωτια και τσεκουρι στους αλοθρησκους απο τους δεν....Τοτε δεν υπαρχει περιπτωση συζητησης..Εγω απλα αναρωτιεμαι αν τα παραπανω σχολια αντιπροσωπευουν την ιδεολογια των δυο θρησκειων....Δεν νομιζω...Οσο και να βρισει ο ενασ τον αλλο δεν προκειτε φιλε μου να δουν λιγο παραπερα οπωσ λες..ισα ισα θα φανατιστουν περισσοτερο πιστευω..Ο καθενας εχει ενα θειο δωρο επανω του...την σκεψη του και την λογικη του...Απλα στεναχωριεμαι σαν ελληνας οταν διαβαζω αυτα σε καιρουσ δυσκολους....Εγω τουσ θελω ολουσ διπλα μου να δωσω και την ζωη μου για τον ελληνα στο πλαι μου και ασ πιστευει και στον μαγο θεο της μπαλασ Giovanni...Αρκει να ανατριχιαζει στην θεα της γαλανολευκης οπως και εγω....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πως είστε αξιοθρήνητοι;;;
Πως χάσατε την υπομονή σας;;
Είπα καληνύχτα και περασμένα-ξεχασμένα, και εσείς συνεχίσατε το παραλλήρημα μίσους εναντίον της ορθόδοξης πατρίδας μας...
Κάνατε άγριο μπάσιμο κατά της ελληνοχριστιανοσύνης, και εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα πλέον.
Σας κατανοώ, και εσάς και τους ...ισορροπιστές.
Δεν είστε για συζήτηση ικανοί, χάνετε τη ψυχραιμία σας και είστε κυριευμένοι από μίσος για την ελληνορθόδοξη συνείδηση του γένους μας.
Δεν πειράζει όμως, όλοι κρινόμαστε κάποια στιγμή.
Βρίστε όσο θέλετε, χαμένος ο κόπος και η οργή σας
Ίσα-ίσα, μας κάνετε πιο ενωμένους και συνειδητοποιημένους για το κακό που θέλει να πλήξει τη πατρίδα μας, περισσότερο παρά ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι λολ????????????

Ανώνυμος είπε...

Το λολ βγαίνει απο τις λολιτες είναι καλλιτεχνικο ψευδονυμο ιερομενων σε διάφορες θρησκείες του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και του Χριστιανισμού , οι οποίοι αρεσκοντε σε κάποιες όχι και τόσο ευσεβείς συνηθειες. Lol

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!ΗΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1800 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ!!!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!