Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Aντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης: «Οι Έλληνες σε λίγο θα ζητιανεύουν!»


«Οι Έλληνες σε λίγο θα ζητιανεύουν!»
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς μιλώντας στους τούρκους δημοσιογράφους σχετικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της τουρκικής οικονομίας μίλησε ειρωνικά για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας…




«Η Τουρκία αναπτύχθηκε το 2010 με ρυθμό 8.9%. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην Ε.Ε στις ΗΠΑ πολλές χώρες είναι πνιγμένες στα χρέη, στην Ισπανία στην Πορτογαλία πέφτουν κυβερνήσεις», δήλωσε ο Αρίντς και στη συνέχεια είπε για την χώρα μας:

«Η Ελλάδα χρωστά σχεδόν ένα τρισ. δολάρια. Σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλια για να ζητιανεύουν. Σε όλα τα εργοστάσια τους σταμάτησε η παραγωγή. Βάλανε πωλητήριο στα εργοστάσια του και κανείς δεν τα αγοράζει».

Προφανώς ο κ. Αρίντς είναι λάτρης των αριθμών, όχι όμως και της πραγματικής οικονομίας την οποία καλά θα κάνει να γνωρίσει βγαίνοντας λίγο έξω από την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα διαπιστώσει ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Ο τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι η Τουρκία με τον ρυθμό ανάπτυξης της κατάφερε να ξεπεράσει πολλές χώρες και υποστήριξε ότι αυτή είναι επιτυχία και της κυβέρνησης αλλά και όλου του τουρκικού λαού.

Πηγή: onalert.gr

13 σχόλια:

Modestus είπε...

Χα χα χα τι λέει ο μαλάκας ο Τούρκος τον πληθωρισμό της χώρας του τον έχει δει; Το ότι οι Τούρκοι που ζουν στην επαρχία είναι ήδη ζητιάνοι το ξέρει; Αν δεν ήταν οι Αμερικάνοι θα είχαν ήδη εξαφανιστεί από τον χάρτη. Όλοι γύρω τους περιμένουν πως και πως Κούρδοι, Σύριοι, Ρώσοι ακόμα και εμείς αν είχαμε ένα πατριώτη αρχηγό κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να ιδρυθεί Κουρδικό κράτος στην Τουρκία. Ακολουθεί Ποντιακό!!!

Ανώνυμος είπε...

kai aytoi se ligo kero den tha iparxoun xaxa

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τον Γέροντα Ιωσήφ τι έχει πει για το άμεσο μέλλον, οι Τούρκοι σε λίγο δεν θα ζητιανεύουν… απλά θα είναι παρελθόν. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους ένας άλλος Γέροντας (Παΐσιος). αν δεν υπήρχε όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο που χτυπάει τον Ελληνισμό τη Χώρα μας δεκαετές με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια, και ήμασταν οι υπαίτιοι εμείς αποκλείστηκα σαν λαός τότε ναι να ζητιανεύουμε, αλλά με αυτή την αδικία όχι αυτοί θα είναι παρελθόν. Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει, και θα το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

O ΓΥΦΤΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ 73ΕΚΚ.ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΤΑ 70ΕΚΚ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 3ΕΚΚ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΑΛΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡ.ΛΗΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους να διαπράτουν ύβρεις. Δεν ξεφέυγει κανένας απο την Θεία Δίκη. Άτιμο πράγμα ο εγωϊσμός

Ανώνυμος είπε...

προτιμω να ζητιανεψω παρα να υποταχθω στον οποιονδηποτε....και πολυ περσσοτερο σε σενα αθλιε μογγολε!!

Ανώνυμος είπε...

το ευχαριστιεται ο ατιμος σκυλος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΑΡΙΤΣ ΓΕΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα οτι θα ελεγαν και οι τουρκοι που τους ειχαν καποτε οι ελληνες στα χωραφια τους τετοιες μαλακιες δε το περιμενα.Προεκλογικη περιοδος στη τουρκια κυριοι...οι μαλακιες επιτρεπονται.Αυτο παντως πρεπει να μας αφυπνισει και οχι να περιμενουμε απραγοι.οι προφητειες δε θα πραγματοποιηθουν δια μαγειας.Πρεπει να ξυπνησουμε.Οσο για τους μογγολους ας παει ποντο μικρα ασια κων/πολη και β.κυπρο να δει που μενουν οι αθλιοι τουρκοι.Ακομη στα σπιτια των ελληνων που σφαξανε μενουν τα ζωα.Μας τα προσεχουν για να τα παρουμε πισω αθικτα.ΜΟΓΓΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

10¨02 συμφωνώ!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασαν ότι τους έσωσε η Ελλάδα πρίν τρία χρόνια,με την οικονομική κρίση που είχαν.Αλλά ο γύφτος-και στο παλάτι να μπεί γύφτος θα είναι.Κοιτάτε τον κώλο σας καλύτερα σκατομεμέτια,γαμώ το μωχαμέτη σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ...ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...ΝΑΙ