Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αίσχος!!!! Έκλεισαν τα νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο!!


Με απόφαση της Πανεπιστημιακής τους διοίκησης, τα δύο ιστορικά Πανεπιστημιακά νοσοκομεία αναστέλλουν από σήμερα 8/4/2011 την λειτουργία τους. Η απόφαση ελήφθη λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, στο οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχουν περιέλθει, και για το οποίο αποκλειστικά υπεύθυνα είναι τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας.
Το αδιέξοδο αυτό έχει σαν....

αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον ούτε τα στοιχειώδη φάρμακα για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς των δύο νοσοκομείων, με αποτέλεσμα την πλήρη αδυναμία περίθαλψής τους.
Έτσι, αναστέλλονται όλες οι εισαγωγές, προγραμματίζονται εξιτήρια για τους ασθενείς που νοσηλεύονται και τα νοσοκομεία εξέρχονται από το σύστημα εφημεριών. Οι εργαζόμενοι με σημερινή Γενική τους Συνέλευση αποφασίζουν κινητοποιήσεις ενάντια στην αναλγησία και ανευθυνότητα της κυβερνητικής πολιτικής.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_119.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα αρχίσουν να κλείνουν τα νοσοκομεία να δούμε τι θα κάνουμε με τόσους λαθρομετανάστες που έρχονται και είναι άρρωστοι. Θα πιάνουν τα κρεβάτια και εμείς θα πεθαίνουμε στο δρόμο σαν σκυλιά!!! Δεν είχαμε τις υποδομές για τόσους εξαθλιωμένους, τώρα τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα. Κάποτε με κάποιο μέσον΄εύρισκες κάποιο κρεβάτι στην εντατική. Τώρα πια τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ? ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ

Ανώνυμος είπε...

Άστα να πάνε 2.20,
ειδικά αυτός που είναι υπουργός υγείας, συμπεριφέρεται σαν μισάνθρωπος.
Αυτός θα κόψει και τους αναπνευστήρες, αν του το πει η τρόικα.
"οι άνθρωποι δε πεθαίνουν κιόλας"
Κυνικός και ακραίος νεοφιλελεύθερος.
Η άλλη κλείνει σχολεία, αυτός νοσοκομεία!
Είμαστε άτυχοι σαν πολίτες με δαυτους που κυβερνούν...
Οι άνθρωποι δε πάνε καλά, είναι χούλιγκανς του νεοφιλελευθερισμού, στυγνοί μέχρι το μεδούλι!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς όμως τους ανεχόμαστε. Είμαστε σαν τα αρνιά που τα πηγαίνουν για σφαγή!! Γιατί δεν αντιδρούμε;; Τι μας ταϊζουν, τι μας ποτίζουν, με τι μας ψεκάζουν;; Δεν είναι φυσιολογική αντίδεαση αυτή!!! Όταν νοιώθεις πως κινδυνεύεις αντιδράς. Εμείς κοιμόμαστε!!

Ανώνυμος είπε...

μια είναι η λyση φίλοι μου μπαίνουμε στα νοσοκομεία και τους πετάμε από τα παράθυρα τους "λαθρο" εποικους