Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΒΛΑΧΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!)



Βρε τι μαθαίνεις στην   
Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και ας εισαι βλαχαδερό
Ἐκ βάθρων ἀλλάζει τὸ Μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν στὸ Νέο Λύκειο. Μὲ δηλώσεις της ὑπουργοῦ Ἄννας Διαμαντοπούλου κατέστη σαφὲς ὅτι στὴ δευτέρα καὶ τρίτη Λυκείου τὸ μάθημα θὰ γίνει μονόωρο καὶ θὰ εἶναι ἐπιλογῆς. Τὸ σημαντικότερο ὅμως ἔιναι ἡ ἀλλαγὴ τοῦ χαρακτήρα τῶν Θρησκευτικῶν σὲ θρησκειολογικὸ καθὼς τὸ μάθημα ἀπὸ ἐδῶ καὶ στὸ ἑξῆς θὰ ὀνομάζεται «Θρησκεία καὶ Κόσμος».(ΗΡΘΕ Η ΒΛΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ) video με την δήλωση
Ξεκάθαρα, λοιπόν, κάνει τὴν ἐμφάνισή της ἡ συστηματικὴ καὶ συντονισμένη προσπάθεια ἀποχριστιανοποίhσης τοῦ ἑλληνικοῦ σχολείου καὶ τῆς ἑλληνικῆς Νεολαίας, στὸ ὄνομα τῆς προοδευτικότητας καὶ τῆς ἀνεκτικότητας τῶν ἐτερόθρησκων. Φρονοῦμε ὅτι ἡ Ἱεραρχία δὲν πρέπει νὰ μείνει ἀδρανὴς ἀλλὰ σὲ συνεργασία μὲ τοὺς θεολόγους νὰ ἀντιδράσει δυναμικὰ μὲ κάθε μέσο ὥστε τὸ μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν νὰ διατηρήσει τὸν κατηχητικό του χαρακτήρα. Διότι, ἂν στερήσουμε ἀπὸ τὰ παιδιά μας τὸν Χριστό, ὀφείλουμε νὰ εἴμαστε ἕτοιμοι νὰ ἀντιμετωπίσουμε μία νεολαία χωρὶς ὅρια καὶ φραγμοὺς ἀφοῦ ὅπως ἐπισημαίνει ὁ Ντοστογιέφσκυ «Χωρὶς Θεό, ὅλα ἐπιτρέπονται»

eglimatikotita.blogspot

Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_7358.html#ixzz1ItUSjmAD

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουμε τα παιδιά μας από το μάθημα των μασσωνικών που θέλει να καθιερώσει η Άννα Μπιλντεμπεργκ, όπως κάνουν και οι γονείς των αλλόθρησκων μαθητών και να τα πάμε στα κατηχητικά. Δικαίωμά μας συνταγματικό.

Ανώνυμος είπε...

Afti opos exei akoustei tha faei megalo kinygima me afta pou kanei na doume pios tha xamogelaei meta!

Ανώνυμος είπε...

Ποια βλάχα ρε φίλε ..καραεβραία του κερατά είναι πουτάνα στην ψυχή ,και το κρύβει επιμελώς!! Σιωνίστρια υψηλόβαθμη είναι το χαμένο κορμί!!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια συνέλληνες, απόγονοι της Ευαδαμικής σποράς....ενωθείτε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο να διώξουμε την ερπετοειδή φυλή που μας καταδυναστεύει από, τον πλανήτη μιά για πάντα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα κατηχητικά και πάλι στα κατηχητικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μονο καλο που θα εχει κανει ειναι η καταργηση των Θρησκευτικων .Ελευθερα Ελληνοπουλα και οχι εβραιοπουλα ρε κουτορνιθιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αφού είστε ΤΟΣΟ αυθεντικοί Έλληνες, τι σας πειράζει? δεν θα έπρεπε να πιστεύετε στο δωδεκάθεο ή κάτι τέτοι? σε αυτά δηλαδή που πίστευαν και οι πρόγονοί σας? με κάθε σεβασμό ρε παιδιά.. εγω προσσωπικά "χάνομαι" (όχι, το GPS δεν με βοηθάει)... δήλώνω Χριστιανός με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν μπορώ να καταλαύω τι πραγματικά είναι... ποιός βρίσκεται από πίσω.... ντρέπομαι όμως και φοβάμαι από την άλλη που το λέω... θα πας το παιδί σου σε δημοτικά και θα στο διδάσκει παιδόφιλος.. 1002 πράγματα ακούγονται.... όσο για τα ερπετοειδή... μεγάλη ιστορία χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις... όλο τα ονόματά τους ψάχνουμε και χάνουμε το δάσος..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ; ΤΟΤΕ ΟΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΠΟΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ,ΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ.Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΦΕΘ ΕΒΡΑΪΣΤΙ,ΙΑΠΕΤΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΡΟΥ ΣΟΡΡΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΑΤΕ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

θαυμαστε χριστιανικη καλωσυνη:""ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ.""
Τι να πεις για την μωρια μερικων ...χριστιανων ????

Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μερικοι ειναι πραγματι ηλιθιοι ,δεν θα παρει η μπαλα ολους.

Ανώνυμος είπε...

ευαδαμικη σπορα βλαμμενοι μαλακες κρυφοσιωνιστες του 12θεου!!! ποιος σας ειπε μαλακες οτι ειναι εβραιοι? ανοιχτε κανενα βιβλιο μασωνακια και αφηστε την προπαγανδα......ευαδαμικη φυλη εναντιον δρακονιανης ρατσας!!! πουστρακια του σιωνιστικου 12!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και σεις δλδ που ριχνετε καταρες και απειλες χριστιανοταλιμπαν προσπαθειτε να πεισετε οτι ειστε χριστιανοι? ο χριστος μιλαγε για αγαπη η για αυτο το χαλι που ειστε? που αν σας δινανε την αδεια θα σφαζατε στον γονατο οποιον δεν δηλωνε χριστιανος..για τον πουτσο ειστε...χειροτεροι και απο τους μουσουλμανους ταλιμπαν..

Ανώνυμος είπε...

8.15 νομιζω οτι θελεις ψυχιατρο.Και επειδη ειναι η ειδικοτητα μου ,θα σε δεχθω {Εαν φυσικα το θελεις και εσυ } αφιλοκερδως φυσικα.

Unknown είπε...

Διαμαντοπουλου,Χριστοφιλοπουλου,Δραγωνα,Ρεπουση,Βερεμης,Τατσοπουλος,Μουτσινας,Λαζοπουλος,Κανακηδες......κ.λ.π.

Να γραψω κι αλλους;

Ανώνυμος είπε...

ελα να σου δωσω το δικο μου...θα σ' αρεσει!! ΠΙΠΑΣ 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ...ΑΚΟΥ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

BEASTIAL INVASION 666 !!! THE NUMBER 1 SYSTEM!!!!
I LOVE SION!!!
Ι HATE HELL-INISM!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:42 βαλε καμια 20αρια τσιπακια(666) εκει που ξερεις να το ευχαριστηθεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΠΑΤΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΑΜΑ ΣΕ ΤΖΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΗΧΝΟΥΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μιάς και το θυμήθηκα αυτή η Χανούμ Δραγώνα δεν ήταν που δήλωνε υπερήφανη για την Τούρκικη Καταγωγή της,πως η Ελληνική γλώσσα είναι πεθαμένη γλώσσα; Γιαυτή δεν λέγονταν ότι ανήκει στην Οργάνωση "Γκρίζοι Λύκοι"; Για ψάχτε,Εισαγγελέας Στρατιωτικος δεν υπάρχει πουθενά:

Ανώνυμος είπε...

7:42 Εσύ είσαιο πραγματικός ηλίθιος.Τέτοιους σαν και σενα θέλει η Υπατία.

Ανώνυμος είπε...

Εαν κρινω απο την συμπεριφορα μερικων {χριστιανων}
Απο τον τροπο που γραφουν ,απο τον τροπο που σκεφτονται,ειμαι σιγουρος οτι σκοτωσαν πραγματικα 20.000.000 εθνικους.
Σκυθοπολις

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα θρησκείας, είναι θέμα πόσο ηλίθιος είσαι ή όχι για να καταλάβεις οτι άλλο αυτό που πιστεύουμε κι άλλο το σύστημα ελέγχου των μαζών που λέγεται θρησκεία, πολιτική, κλπ. Σαν τέτοιο λοιπόν, δεν διαφέρει σε τίποτα από των υπόλοιπων ηλίθιων μπαμπουίνων, έτσι παιδια μην τσακώνεστε, υπάρχουν εκατομμύρια μακάκες, δεν είστε μόνοι σας, χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

ΌΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!! ΠΟΥ Ο ΠΛΑΤΩΝ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ !!!