Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Καταδικάστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης



Ένοχος για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τίθεται σε διαθεσιμότητα, μέχρι την οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου. Ποιος θα τον αντικαταστήσει. Στείλτε μας την άποψή σας
Τελικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν κατάφερε να γλυτώσει την ποινή για τη διαγραφή προστίμων και πλέον η κεντρική Μακεδονία χάνει τον Περιφερειάρχη της, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, από το πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε κριθεί ένοχος για παράβαση καθήκοντος στις 13 Φεβρουαρίου του 2009 και είχε καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Είχε παραπεμφθεί σε δίκη μετά από καταγγελία υψηλόβαθμου υπαλλήλου της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης ότι αποπέμφθηκε όταν αντέδρασε σε υπερβολική μείωση προστίμων σε πρατηριούχο.
Σύμφωνα με την αγόρευση του εισαγγελέα (ζήτησε την ενοχή του),  "προκύπτουν και αντικειμενικά και υποκειμενικά κριτήρια για την παράβαση καθήκοντος του περιφερειάρχη επειδή είχε μειώσει τα προστιμα σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που είχε κατηγορηθεί για νοθεία κατ΄ επανάληψη.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην απολογία του υποστήριξε ότι έδρασε νόμιμα.
Πρώιμο τέλος στην πολιτική του καριέρα;
Σύμφωνα με τον νόμο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, μέχρι να αποφανθεί οριστικά και αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος.
Μέχρι να παραλάβει την απόφαση ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιος Σώκος, από το δικαστήριο, τον θέτει σε προσωρινή αργία.
Μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική παύση ή αργία του από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση θα τον αντικαθιστά ο αδερφός του Δ. Ψωμιάδης, τον οποίο ο ίδιος έχει ορίσει ως αναπληρωτή.
Μετά την οριστική παύση ή την αργία (6μηνη ή ενός έτους), θα εκλεγεί με ψηφοφορία μεταξύ των συμβούλων ο νέος Περιφερειάρχης.
Μέχρι στιγμής ο Π. Ψωμιάδης δεν έχει αντιδράσει, αν και είναι πιθανό αυτή η απόφαση να σημάνει το τέλος της πολιτικής του καριέρας.
Εκτός, αν ο δημοφιλής και αγαπημένος των ΜΜΕ τέως νομάρχης Θεσσαλονίκης και πλέον τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, καταφέρει να κάνει μια δυναμική επιστροφή.
http://news247.gr/ellada/politiki/katadikasthke_panagiwths_pswmiadhs.828491.html

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ενας ανθρωπος επικινδυνος κατα την γνωμη μου .με ταση σχιζοφρενειας ελπιζω ολο αυτο να του κανει και καλο !!!

Ανώνυμος είπε...

έτσι πρέπει να γίνη σε όλους τους αλήτες που μας έχουν φέρει εδώ στο χηλός του γκρεμού όλα τα πασόκια "νταλαρες" -"ραγkουσιδες"Άννα Διαμαντοπούλου
κλπ εχθροί της "πατριδος" να δικασθούν να δημευθούν τα κλεμμένα τους και να μπούν στην φυλακή για πολλά χρονια όχι με αναστολή και όταν βγούν να πάνε με τους λαθρομετανάστες να πουλάνε λαθραία για να ζήσουνε αυτή θα ήτανε δικαιοσύνη για το λαό της ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Ψωμιαδης σας εφταιξε!! Τα λαμογια που εχουν πουλησει την πατριδα τους και την μανα τους ακομα τους χειροκροταται.Αλλά δεν ηθελαν τον Παναγιωτη Ψωμιαδη να μεινει αλασπωτος ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!.
Το οτι μειωσε ενα χρεος γιατι ο ανθρωπος εκεινος πεθανε και το εκανε για την οικογενεια του δεν ειδα να αναφερεται πουθενα.
Μαλλον ξεχασαμε να ειμαστε ανθρωποι

Ανώνυμος είπε...

ρε παλιολαμόγια πρασινοφρουροί του κερατά σεν ποιόν τα πουλάτε ρε προδότες αυτά.Ο Γενικός Γραμματέας Θύμιος Σώκος είναι που είναιδιορισμένο κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ,πρώην δήμαρχος Αγρινίου,καταγόμενος απ'την Ευρυτανία,έσπευσε να βάλει τον αντίπαλό του σε διαθεσιμότητα.Ποιός ποιόν; κατά τά άλλα διαφάνεια και δικαιοσύνη!Όχι ότι κάνω το δικηγόρο του διαβόλου,αλλά βλέπετε ανάμεσα στον Μπουτάρη και τον Σώκο Μεσολαβούσε ο δεξιός ψωμιάδης.Γιαυτό και τον διόρισαν άλωστε τον Σώκο να ξεδοντιάσει έναν Μακεδόνα! ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.-

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψωμιαδης ειναι καραγκιοζης...αλλα απο ολες τις μιζες τα κλεμμενα....τωρα θα την πληρωσει ο Ζορο;;; τι ξεφτιλισμενο κρατος...τι υποκρισια....

Ανώνυμος είπε...

Δε γνωρίζω την ουσία της υπόθεσης και δεν κρίνω τη δικαιοσύνη. Το πολιτικό αποτέλεσμα όμως είναι ότι ο μόνος πολιτικός που μιλούσε για Μακεδονία πάει σπίτι του. Άσε που έλεγε ότι θα κάνει κάποια πολιτική κίνηση. Οπότε φαντάζομαι ανακούφιση για Παπανδρέου και Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

το timing της συγκεκριμενης ενεργειας δεν σας κανει εντυπωση?? εχει σκιστει να κραζει την τροικα και τους τοκογλυφους Ο ΖΟΡΟ, απο τα τηλεοπτικα παραθυρα τον τελευταιο καιρο και το σαπιο συστημα τον καθαρισε!! Μηπως θυμαται κανεις οταν ανελαβε ο τζεφρυ μετα τις εκλογες την πρωτη του συναντηση? να σας βοηθησω? συναντηθηκε με τους προεδρους αρειου παγου,ελεγκτικου συνεδριου,συμβουλιου επικρατειας!! τυχαιο? να γιατι δεν προσβαλεται το μνημονιο στα δικαστηρια να γιατι παιρνει ποδι ο ψωμιαδης. ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ .ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το μονο θετικο που εχω να πω για τον κυριο,ειναι ποντιος.Μου κανει εντυπωση ποσο γρηγορα δικαστηκε και καταδικαστηκε. Μηπως του τα ειχε πριξει του Σαμαρα;Μηπως ηταν εκτος γραμης;

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο προχώρα, αλλαξε τα όλα. Ειμαστε μαζί σου. Εισαι η ελπίδα στο γκρεμό που μας έριξε η δεξιά.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τι άλλο έχει να γίνει αυτές ημέρες της απεργίας των δημοσιογράφων.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο φιλε
Η δεξια δανειστηκε 480 δις στα 5 χρονια
Μονο που τα 450 δις ηταν για να αποπληρωσει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ και τις λαμογιες τις Γκολντμαν Σαξ
Αλλα με τετοιους πολιτες που χειροκροτουν τον ανθρωπο που πουλησε την Ελλαδα πως να παμε μπροστα??

Ανώνυμος είπε...

Παίδες Αγρινιώτης είμαι άμα έρθει ο Σώκος στην Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια της Μακεδονίας χαθήκατε σε αυτόν οφείλετε ότι ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι 30 χρόνια πίσω ό άνθρωπος τα είχε κάνει πλακάκια με τον Βερελή μάλλον θα φάγανε το καταπέτασμα και έπινε και ένα σωρό τσίπουρα είναι άσε που είναι 50 χρόνια πίσω στο μυαλό. Επειδή οι Άνθρωποι εδώ είναι καμμένοι, και χώσανε τα παιδιά τους στο δημόσιο κυρίως στο Μετρό αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες ψηφίζουν από το 80 όλο πασόκ. Δεν έφτιαξε τίποτα στον τόπο του αντιθέτως έφυγε - μετανάστευσε όλη η νεολαία της Αιτωλοακαρνανίας προς την Αθήνα τόσα χρόνια και δεν υπάρχει μια επιχείρηση εδώ! Ο άνθρωπος θέλει κρέμασμα και να μην ξαναπατήσει το πόδι του εδώ γιατί θα τον κρεμάσουμε σε μια κλάρα όπως τον Μουσολίνι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΥΧΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 'Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΟΛΛΑ!ΤΟ ΖΟΡΡΟ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΛΙΕΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ?ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

TON ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΜΕΝΕ 11:43 ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

τους 300 θα τους δικασει κανεις η θα τους δικασει ο λαος στο Γουδι?

Ανώνυμος είπε...

11:43...δεν γίνετε να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι παιδιά..δεν το πιστεύω μου φαινετε αδιανόητο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΕΥΡΗΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΟΥΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε και καλή αρχή . . .

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝ ΕΓΝΟΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΓΙΣ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΙΑΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΦΘΑΣΕ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΟΩΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

10¨35 Σωστοοός;!! Αλλά πότε;;; Κρεμάλες ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
Την ώρα που θέσης εργασίας χάνονται καθημερινά και τα μέτρα της κυβέρνησης προσανατολίζονται στη μείωση τον υπαλλήλων του δημοσίου αφού όπως ισχυρίζεται είναι αρκετή ας μας εξήγηση πώς
μονιμοποίησαν 270 συμβασιούχους της Βουλής, εκ των οποίων μερικές συμβασιούχες γυμνάστριες με προϋπηρεσία μόλις 6 ημερών εδώ που πήγε ο ΑΣΕΠ γιατί τέτοια διάκριση τι παραπάνω είχαν αυτοί από τους υπολοίπους πολίτες της χωράς μήπως και......
αυτοί ακολουθούν το παράδειγμα τον καθαριστριών του Μαξιμού που από ΤΕ έγιναν ξαφνικά ΠΕ γιατί κάθε φορά γίνονται τα δια μήπως το σάπιο πολίτικο σύστημα εξακολουθεί να εξυπηρετεί πελατειακές σχέσης και ρουσφέτια μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους σπίτια τους..
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/270-6.html
ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΤΕ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

καλά κι ο Ψωμιάδης σίγουρα θα έφαγε κι αυτός αλλά αυτή τη στιγμή γιατί μόνον αυτόν; κάτι είναι σάπιο.

Καλόπιστος είπε...

Ο γελοίος,ανόητος και χαζά πολλές φορές φερόμενος κ.Ψωμιάδης ήταν το ανάχωμα των φιλελεύθερων στην Μακεδονία.Μπορεί να είναι πολλά επίθετα κοσμητικά ή μη,όμως είναι πατριώτης και θα μπορούσε με τον Άνθιμο να κοντράρουν τους προδότες(Μπουτάρης και σια).Πολύ φοβάμαι ότι η χρονική στιγμή δεν ήταν τυχαία και από μέρους του ο Ψωμιάδης δεν είχε τα μέσα να τρενάρει την δίκη.Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Να μιλήσουμε λίγο ειλικρινά;
Για μένα αυτά που λέει ο Ψωμιάδης στα κανάλια είναι σωστά, αλλά από αυτά δυστυχώς ζει...
Δεν ξέρω αν είναι πατριώτης ή πατριδοκάπηλος, αλλά για καθίστε ρε παιδιά...
Νοθεία έκανε ο βενζινάς, εις βάρος μας λειτουργούσε και του χάρισε τα χρεη!!!
Δε λέω να τον κρεμάσουν τον βενζινά επειδή παρανόμησε, αλοίμονο.
Αλλά όχι ρε φίλε και να τη βγάζει λάδι όποιος παρανομεί τόσο χοντρά!!!
Ντάξει, όντως στοχοποιήθηκε ο ψωμιάδης, είναι εμφανές γιατί υπάρχουν πολλοί αιρετοί που κάνουν λαμογιές, δεν είναι μόνο αυτός.
Αλλά μην τον βγάλουμε και ήρωα!
Πιστεύω, πως εκμεταλλεύεται τον πόνο μας, αγαπάμε όλοι μας την πατρίδα, άλλοι με σωστό και άλλοι με λάθος τρόπο -δεν έχει σημασία -, και αυτός το εκμεταλλεύεται απλά.
Έχει τρομερή δημοφιλία, γιατί μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας, από τη στιγμή όμως που συμπεριφέρεται πούστικα, ας αναλάβει και αυτός το βάρος των ευθυνών του...
Αυτή είναι η γνώμη μου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6:47,ακούγεται ότι προέβη σε αυτήν την κίνηση λόγω του θανάτου του βενζινά και για να μην μετακυλήσει το χρέος της ποινής στα παιδιά και στην γυναίκα του.

Ανώνυμος είπε...

o ψωμιαδης ειναι δηλωμενος χριστιανος,μακεδονας, οχι φιλοτουρκος,ανυποτακτος αντινεοταξητης,και τοκυριοτερο δεν ανηκει σε κανεναciab μασονικου τυπου. αρα ειναι ανεπιθυμητος και με συνοπτικες διαδικασιες τον εκπαραθυρωσαν.με το καλλυμα τουνομου τον τελειωσαν οπωσ θα κανουν σε λιγο στον τελευταιο υπερμαχο του ελλ ηνισμου,τησ μακεδονιασ τησ εκκλησιας.οποιος στεκεται εμποδιο στα σχεδια τους, τελειωνει. θυμηθειτε τον χριστοδουλο. . .