Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"



domino_deesΗ Παγκόσμια Τράπεζα πρέπει να λάβει μια πιο ενεργή στάση για την καταπολέμηση της φτώχειας, σε απάντηση στην "επαναστατική" αλλαγή στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας.

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Robert Zoellick είπε ότι η μετάβαση από τις αυταρχικές κοινωνίες και η λήψη αποφάσεων για τους πολίτες, για να είναι σταθερές και σωστές, πρέπει και η Παγκόσμια Τράπεζα να....
διαδραματίσει ρόλο, στην εν λόγω αλλαγή.

«Πρόκειται για μια επανάσταση και οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να ελέγξουν  τις μορφές που λαμβάνουν οι επαναστάσεις», σημείωσε ο Zoellick.

Στη συνέντευξη, στο Reuters, καθώς και σε προηγούμενη ομιλία του, ο Zoellick υπογράμμισε ότι η Παγκόσμια Τράπεζα, πρέπει να αναλάβει νέο ρόλο και να παράσχει άμεση υποστήριξη σε 
"ομάδες πολιτών", για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Ερωτηθείς πώς ο παγκόσμιος δανειστής μπορεί να συνεργαστεί με τις
"ομάδες πολιτών", χωρίς οι κυβερνήσεις να έχουν άποψη για το ζήτημα, ο Zoellick είπε ότι κάτι τέτοιο γίνεται ήδη μέσω αναπτυξιακών έργων σε όλο τον κόσμο.

"Έχουμε ένα αρχείο σε χώρες με διαφορετικά πολιτικά συστήματα ενσωμάτωσης στα αναπτυξιακά έργα μας".

Για όσους μπορούν να δουν αυτή είναι μία ακόμη  επιβεβαίωση αυτών που λέμε τόσα χρόνια.
Μέχρι το 2015 πρέπει να καταργηθούν όχι απλά οι κυβερνήσεις, αλλά ολόκληρο το σύστημα του κοινοβουλευτισμού, αφού πρώτα επιβληθεί ταχύτατα παντού.
Αυτό το επιβεβαίωσε πριν λίγους μήνες και ο γραμματέας; του ΟΗΕ  που είπε "έως το 2015 πρέπει να κρατήσουμε την υπόσχεση και να πετύχουμε τους σκοπούς μας".
Κάποτε, ο Τζωρτζ Σόρρος είχε πάρει εντολή να το ονομάσει "ανοιχτή κοινωνία"δηλαδή μπάτε σκύλοι αλλέστε.
Τώρα που οι κοινωνίες διαλύθηκαν με την τρομακτική σε διαστάσεις λαθρομετανάστευση σε όλο τον κόσμο, θα γίνουν νέοι πυρήνες διοίκησης σε όλα τα κράτη και η ούτως ή άλλως άχρηστη κεντρική κυβερνητική εξουσία κάθε κράτους, η αποαξιωμένη στα μάτια κάθε λαού, θα μπει στην άκρη χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και χωρίς να ιδρώσει αυτί.
Οι λεγόμενες "ομάδες πολιτών" βέβαια,  όταν γίνουν γνωστές, γιατί ήδη λογικά υπάρχουν, αφού εκτός από τον πρόεδρο της παγκόσμιας τράπεζας, για αυτές ακούσαμε και από τον δήμαρχο κ. Μπουτάρη, δεν θα αποτελούνται από ελεύθερους επαγγελματίες ή από εργαζόμενους, αφού όλοι οι παραπάνω δουλεύουν.
Λογικά θα αποτελούνται από ανθρώπους αργόσχολους που ασχολούνται σαν ακτιβιστές με τα κοινά και για να προωθηθούν πρέπει να έχουν συγγεκριμένες απόψεις περί έθνους, πατρίδος, λαθρομετανάστευσης, θρησκείας, για τους γάμους ομοφιλοφύλων, για την υπερθέρμανση του πλανήτη κτλ.
Θα πρέπει λογικά να είσαι όχι με τους απο δω αλλά με τους από κει για να είσαι στις ομάδες αυτές που ίσως δεν έχουν νομική μορφή ΜΚΟ, αλλά κάτι το νέο για να αποτελούν διοικητικούς πυρήνες χωρίς καμία ισχύ μέσω των οποίων η παγκόσμια κυβέρνηση θα επιβάλλει τη θέλησή της.
Αυτούς ίσως φωτογράφησε ο Μίκυς Θεοδωράκης στο ξέσπασμά του στον Παπαδάκη.
Στις ομάδες αυτές δηλαδή, θα δούμε  ίσως μία νέα μορφή λαϊκού συνδικαλισμού που θα προσπαθήσει να μας βασανίσει παρά να λύσει τα προβλήματά μας.
Σύντομα οι "ομάδες πολιτών" θα αρχίσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή στην δήθεν λαϊκή εκπροσώπηση.
Περιμένουμε να δούμε τα νέα κόλπα της ανίερης συμμαχίας των Αδελφοτήτων του σκότους.
Ένα πράγμα να ξέρουν. Ό,τι και να κάνουν στο τέλος,
όπως λέμε και εμείς οι γραφικοί
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!

Unknown είπε...

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει επιτέλους, να βγει απο τον λύθαργο. Θα προσπαθήσουν να μας χειραγωγήσουν με κάθε τρόπο και μέσο για να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία, αφήνοντας μας να πιστεύουμε οτι ζούμε σε δημοκρατικό περιβάλλον, τρομάρα μας!!!!!!!!!!!!! Έτσι δεν κάνουν και τώρα????
Πολύ καλό το άρθρο, μπράβο!!!