Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΗΔΙΑ.... Ο μεγαλύτερος ρατσισμός που ένιωσα ποτέ στην ίδια μου τη χώρα..


Μετά τα όσα συνέβησαν προ μηνός περίπου, όταν 3.000 μουσουλμάνοι κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά και το Σύνταγμα προκειμένου να εορτάσουν την γέννηση του Μωάμεθ, απαγορεύοντας
προκλητικά σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες να πλησιάσουν αλλά ούτε και να περάσουν την περιοχή, το θέμα έφτασε στη Βουλή.
Στις 20 Φεβρουαρίου οι....


3.000 περίπου οργισμένοι μουσουλμάνοι κυματίζοντας πράσινες σημαίες του Ισλάμ, αφού κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν, ξεκίνησαν πορεία μέσω της Σταδίου προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Συντάγματος και στην διαδρομή αυτή φώναζαν διάφορα συνθήματα. Όταν έφθασαν στο Σύνταγμα διαλύθηκαν δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους. Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν προσφέρει στους μουσουλμάνους ειδικό χώρο για την πραγματοποίηση της εορτής τους αλλά αυτοί προτίμησαν να... παρέλασουν στους δρόμους της Αθήνας.
Όμως, οι θρησκευτικές συγκεντρώσεις αυτές και οι κάθε είδους μουσουλμανικές απαγορεύσεις προς τους Έλληνες πολίτες να κινούνται ελεύθερα και απρόσκοπτα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα είναι... παράνομες. Ήταν που ήταν δηλαδή σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά τώρα το πιστοποιεί και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Συγκεκριμένα, σε απάντηση του προς την Βουλή των Ελλήνων για την ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου, Θανάση Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη, αν είναι νόμιμες αυτές οι συγκεντρώσεις, το υπουργείο δηλώνει ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει την χορήγηση άδειας για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο έγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αυτό διευκρινίσθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην αντιπροσωπεία των Πακιστανών όταν ζήτησαν άδεια να πραγματοποιήσουν τις λατρευτικές τους εκδηλώσεις, τις οποίες αργότερα μετέτρεψαν σε οργισμένη κατάληψη της πλατείας Κοτζιάς και της πλατείας Συντάγματος. Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό απευθύνεται προς την Βουλή των Ελλήνων...
Αυτό που δεν αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι, αν θα ασκηθούν διώξεις για παράβαση καθήκοντος, αφού αυτή η συγκέντρωση, όπως και άλλες στο πρόσφατο παρελθόν, έγινε παράνομα... Ακολουθούν ακατάλληλες για την ενημέρωση σας εικόνες από την παράνομη συγκέντρωση-κατάληψη μουσουλμάνων της πλατείας Συντάγματος στις 20 Φεβρουαρίου. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί δεν τις είδατε στα μεγάλα κανάλια...

http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_4774.html

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

برافو للمسلمين الذين لديهم الشجاعة لاتخاذ هذه الطاقة بعيدا عن وطنهم للمسيحيين topo.oi الأجانب الذين مخلص لا يستحق tperaspistoun إلى وطنهم لذلك يتعين علينا ان نعطي لprotous.afto يسمى
عظيم pliktrologisisdikaioma صوت idiosychriseias عند النظر في معدل المواليد المنخفض والمسيحيين في اتصال مع مسلمي

Ανώνυμος είπε...

Γαμω το ισλαμ τους μεσα!!! και γαμω τους ρουφιανους προδοτες πολιτικους που τους εφεραν στην πατριδα μας, και ολα τα γουρουνια που υπερασπιζονται τους λαθραιους....ουστ βρωμοσκυλα ολοι.....πουτανα σιων τι μας εκανες?
μπατσοι να τους χαιρεστε φυλατε τους μην τους χασετε για γαμπρους......γαμω την καταδικη μου...γι' αυτο πολεμησανε οι παππουδες μας και οι γιαγιαδες μας στην πουτανα την αλβανια...ΣΚΑΤΑ ..ΣΚΑΤΑ....ΣΚΑΤΑ....ΣΚΑΤΑ...ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:50 Γραφε στα ελληνικά ή σάλτα και γαμήσου γουρούνι...

Όσο για το άρθρο... δεν γινόταν να κάνει κάτι η αστυνομία.... μιας και φύλαγε τα καμμένα σκαπτικά μεγαοεργολάβου στην Κερατέα και έδερνε Έλληνες φορολογούμενους.... οπότε δεν προλάβενε να ικανοποιήσει και τα παράνομα αλλοδαπά!!!!

amfisvitias είπε...

12.50 tha erthi ke i ora sas pou tha trexete ke den tha ftanete paliotsoglania tou kerata pou irthate edo ke to pezete anthropi, oust re, vromiarides ke arostiarides isaste ke tipota alo, mia arostia isaste gia ti xora ala tha sas dosoume to "farmako" sas sidoma ke as sas tazoun diafora.
ratsistis den imoun ala me kanate esis.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ
ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ψηφησω 1η φορα στην ζωη μου να φυγουν οι λαθρομεταναστες ουτως η αλλως οικονομικα η ελλαδα δεν σωζετε με τιποτα ας πεινασουμε αλλα να ειμαστε μονοι μας και αξιοι της τυχης μας

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΕΜΕ!!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!

Unknown είπε...

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ,ΕΧΟΥΝΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

more papadopoulo pou theloume oli gia na strosoume ke na paroun ke poulo ta alodapa

Ανώνυμος είπε...

12:50 απορω εσυ ρε βρωμικουλα εχεισ και ιντερνετ και μπενεισ και στο αντπ και εχεισ και αποψη χαχαχαχαχα ε ρε που φτασαμε...μια μερα θελω να παρω μια μπαζουκα να κατεβω κεντρο να σασ καθαρισω ολουσ...που εχουμε καταντησει να φοβομαστε να κυκλοφορησουμε μονοι μασ στην ιδια μασ την χωρα.. κωλο αρρωστιαρηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ είπε...

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ!! ΣΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ..
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΠΑΝΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

έχει και νετ το ρεμάλι και μάλλον μας βρίζει, μπήκε και σε άλλο άρθρο και του την είπαμε, εδώ Ελλάδα στοπ, όχι Αραβία στοπ.

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατός τι κάνει ρε παιδιά;; Ο ρόλος του δεν είναι να υπερασπίζεται την πατρίδα και τον λαό της;; Που στο διάολο είναι οι χοντροκοιλαράδες;; Γιατί δεν τους μαζεύει να τους στείλει στην πατρίδα τους για να μη πω να τους εκτελέσει γιατί αυτή είναι η λογική. Όταν παραβιάζουν τα σύνορα κατα εκατοντάδες είναι εισβολείς!! Είναι εχθροί. Τι στο διάολο κάνει;; Όλοι του συστήματος;; Φρόντισε το κολο ΠΑΣΟΚ να βάλει δικούς του προδότες και ίσως και μη Έλληνες πρώτα στο στρατό και σε υψηλές θέσεις και μετά έφερε την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα!! Εκ του ασφαλούς κουφάλες!!! Να δούμε όμως πόσο καιρό θα νατέξει ακόμα ο Ελληνας;; Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί πολύ ανθεκτικός και ανεκτικός. Άντε να δούμε πότε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα συνεχιστεί αυτό σε κανα δυο χρόνια θα μας κυνηγάνε να μας σφάξουν επειδή είμαστε Χριστιανοί. Δεν φτάνει δηλαδή που μας κλέβουν τις δουλειές, (γιατί όταν πάει ο Πακιστανός πχ σε μια πιτσαρία και λέει "πόσα παίρνει ο Έλληνας την ώρα 5 ευρώ; εγώ θα σου παίρνω 3" εγώ αυτό το λέω κλοπή)...

Ανώνυμος είπε...

RAISE YOUR FIST AND RESIST!

THERE IS ONE SOLUTION: REVOLUTION!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΗΣΤΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ,ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΤΖΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΡΑΒΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:37 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στη χώρα τους θα τολμούσαν να τα κάνουν αυτά Χριστιανοί? Θα τους εκτελούσαν. Δε φτάνει που έρχονται εδώ λαθραίοι και απρόσκλητοι καταλαμβάνουν το κέντρο και πλατείες, κάνουν και πορείες και ότι άλλο γουστάρουν. Έξω όλοι, να πάνε από εκεί που ήρθαν.

Ανώνυμος είπε...

Θα κρατηθώ και δεν θα βρίσω...
Θα προτείνω απλά και σε άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Όπου βλέπω εταιρίες να απασχολούν σκατοπακιστανούς (sorry δεν κρατήθηκα!) δεν ψωνίζω. Από λαϊκές αγορές μέχρι σουβλατζίδικα. Αν το κάνουν όλοι αυτό και δεν τους προσφέρουν δουλειά, πιστεύω θα ξεκουμπιστούν από την χώρα μας. Αλλιώς στην επόμενη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ας ρίξει κάποιος μια μολότωφ στην μέση της πλατείας να γεμίσει κρέας χοιρινό!

Ανώνυμος είπε...

Χ.Α τελος..πλεον μια ειναι η λυση..δν ψηφισα ποτε μου Χ.Α αλλα εκει καταληγω....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ....ΣΩΘΗΚΑΜΕ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΠΛΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ!ΟΧΙ ΑΛΟΓΗ ΒΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΗ..ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ!ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

are papadopoyle ti mas ekanes esy ftes poy den toys katharises tote na xemperdevoyme

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ........................

Ανώνυμος είπε...

5:34 ευχομαι να σε γνωρισω καποια στιγμη θα εχουμε πολλα κοινα!!!

για να προσθεσω κ εγω το σχολιο μ δεν φταινε αυτοι πρωτα πρεπει να αναλογιστουμε ΕΜΕΙΣ!!πρωτα να κανουμε αυτοκριτισμο κ να δουμε τ καναμε λαθος?!!μας εφαγε η καλοπεραση η αποστασια απο εκκλησιες γιατι μονο εκει βρισκεται η Χαρις του Θεου για αυτο κ ο θεος μας αφησε κ εμας!!!οσο δεν μετανοουμε τοσο γινονται χειροτερα!!επειτα ειμαι κ γω υπερ στο γεγονος οτι εαν γινει κατι θα τς φαω οπως εκαναν κ οι προγονοι μ!!Ο Θεος δεν ειμαι μην σκοτωνετε σ περιοδο πολεμου ισα ισα πρωτα πολεμαμε για τον ΧΡΙΣΤΟ κ μετα για την πατριδα
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε ο Παπαδόπουλος να είχα καθαρίσει τότε τον π....Ανδρέα Παπανδρέου;; Σήμερα δεν θα υποφέραμε από τα τοξικά απόβλητά του, τον ΓΑΠ!!

Ανώνυμος είπε...

τώρα το σκέφθηκε ο παπουτσής πως ήτανε παράνομα γίaτη δεν έστειλε μια οι δέκα διμοιρίες mat να τους διάλυση τους "κολοπουσταραδες" τους μουσουλμάνους. τώρα προσπαθεί να ρίξει σταχτη στα ματια τον πολίτον μιας και σύντομα θα πάμε για εκλογές ρε ουστ πασόκια τόσον καιρό μονο τα λαθραία σας ένοιαζαν τώρα σα έπιασε ο πόνος για της παρανομίες τον "επικηστον" ρε ουστ από δω μαλακες του κερατα

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας μπήκατε στο τριπάκι τους , τους βρίζετε,βρίζετε και τον θεό τους και ότι έχουν ιερό και όσιο. Ξεχνάτε με ποιούς έχετε να κάνετε και ποιοί είστε εσείς-εμείς, εμείς είμαστε απόγονοι σοφών, αγίων, επιστημόνων μιλάμε με επιχειρήματα σεβόμενοι κάθε ύπαρξη(Ιπποκράτης, Χριστός). Πώς λοιπόν αφήνεται το μίσος σας, το πάθος σας να σας κυριέψει. Πού είναι μωρέ το πνεύμα των προγόνων μας? Αυτοί μπορεί να είναι ότι είναι , εμείς όμως? Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε κλύτεροι από αυτούς πρέπει να το δείχνουμε κιόλας. Μην πέφτετε στο επίπεδο των φανατικών μουσουλμάνων και αριστεριστών. Αν θέλουμε αλλαγή ΤΩΡΑ σταματήστε να ψηφίζετε ηλιθίους και απατεώνες(όλων των χώρων) ξαναγυρίστε στην οικοδομή και τα χωράφια(τόσα χρόνια μας μεγάλωσαν, μας άνδρωσαν)μπορεί να μας λείψει ο φραπές αλλά αξίζει η θυσία, τέλος να επιλέγουμε για κάθε θέση τον καλύτερο καιόχι αυτόν που θα μας ανταποδώσει ή θα μας χρωστάει κοινώς να ξαναγίνουμε άνθρωποι με αξίες, υπερηφάνεια,ήθος και έτοιμοι να χάσουμε εμείς αν αυτό σημαίνει το καλό αυτού του τόπου. Μην προσκυνάτε πια , μη φέρεστε σα ζώα, σηκώστε κεφάλι, αξιοπρέπεια βρε είναι το χαρακτηριστικό των ελεύθερων, είμαστε Έλληνες ας φερθούμε ανάλογα.

Ανώνυμος είπε...

ego bori na ime mikros ke na min tin petixa tin xouda ala apo oti akouo giro mou apo megaliterous oli afto lene "pou ise papadopoule na mas sosis" den xero ti ekane kalo ke ti kako ala akouo pos opios den anakatevotan me tin politiki itan mia xara ke doulia ixe ke periousia ekane ke dromous eftiaxe se xoria ke revma pige eki pou den ipirxe, xanaleo den imoun eki ke den ta ida ke den perno thesi ala mipos tha itan kalitera i stratiotiki mas igesia na arxisi na to skeftete ligo sovara to thema?

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ είπε...

ΑΦΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!
ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ!!!!!!!

ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ....................

Ανώνυμος είπε...

ρε παίδες πηγαίνετε στο google/translate και μεταφράσετε το τι λέει ο 12:50 θα καταλάβετε ότι ο τύπος είναι για φάπες...ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΗΤ... ΑΠΈΛΑΣΉ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΚΙ

Η ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.ΟΛΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ.Υ.Γ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

9¨30 Δεν θα μου λείψει ο φραπέ. Έχω και στο χωριό μου το οποίο είναι κουκλί!! Πίσω στα χωριά μας όλοι και να δείτε για πότε η ρουφιάνα Διαμαντοπούλου Μπίλντερμπεργκ θα ανοίξει ξανά τα σχολεία!! Με Ελληνόπουλα κι όχι Αλβανάκια ή Πακιστανάκια!! Παίρνουμε την πατρίδα πίσω στα χέρια μας!!!