Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο ΛΑ.Ο.Σ. αποχώρησε από τη Βουλή ζητώντας εκλογές!!!



Δείτε το βίντεο!
Anti-ntp:Περίεργα μας τα λεει ο Καρατζαφεροκολοτούμπας Ο Σημίτης, με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χρεοκόπησε την Ελλάδα... το ομολόγησε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ποιοι ψήφισαν τον νόμο για την......



ατιμωρησία των βουλευτών... και γιατί οι υπολογιστές της βουλής δεν εμφανίζουν τα πρακτικά με τα ονόματα; (εδώ ειρωνεύεται για ιό που πιθανόν να κτύπησε το σύστημα).

Τα δομημένα ομόλογα τα άρχισε η κυβέρνηση Σημίτη και τα συνέχισε ο Καραμανλής.
Από κοινού καλύπτουν τα σκάνδαλα τα δύο μεγάλα κόμματα.

Ζορμπάς το όνομα που έπαιξε και ξέρει που πήγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού.
ΔΕΝ ελέγχθηκαν τα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων και το ΚΚΕ ορθώς δεν αποδέχεται έλεγχο στα δικά του ταμεία. Άραγε γιατί να επιμείνουν να ζητούν γενικά διαφάνεια των ταμείων;

Το δικαστήριο του Μονάχου απέδειξε τη ροή χρήματος στα ταμεία των κομμάτων
Βατοπέδι από κοινού σκανδαλιάρηδες, όπως και με την Siemens 60/40...

Ο Μαντέλης δοσίλογος της χούντας... δεν το γνωρίζετε;

Οικονομία... τα ψέμματα... "διαρροές" για πρόσωπα... αλλά παραγραφές (σε δύο μήνες) με σκοπιμότητα συγκάλυψης...

Υποβρύχια... από κοινού και εδώ το σκάνδαλο με δύο δισ. (πακτωλός οι μίζες)
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος εκβιάζει ... ότι θα την πληρώσουν οι "άνωθεν"... ο ταμίας του κόβεται από το ψηφοδέλτιο... άρα τον ξέρετε...

ΔΕΝ υπάρχει θέμα με τα 178 εκ.; (οι απεργίες των δημοσιογράφων σιώπησαν τη δημοσιοποίηση)

Γιατί φτάσαμε σε αυτή τη κατάντια;

Φοβάστε τη δημόσια διοίκηση, ότι μπορεί να σας ελέγξει!!!

Ρωτήστε το Θαπατέρο για τις επενδύσεις που έφυγαν από εδώ για την Ισπανία.

Έχετε καταδικάσει το τόπο... Εκλογές για να καθαρίσει το τοπίο... από την δυσοσμία ... και τα ατιμώρητα εγκλήματα...

ΔΕΝ σας ανεχόμαστε... συχαινόμαστε αυτή τη κατάσταση... αποχωρούμε... και συνεχίστε μόνοι σας να ζείτε μέσα στα σκάνδαλα, που από κοινού έχετε φτιάξει...
ΣΣ: Το VIDEO τα λέει ξεκάθαρα, αλλά κάποια σημεία από μνήμης θεώρησα ως scripta manent για τους λάτρεις της ανάγνωσης.









27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou einai to video?

Ανώνυμος είπε...

poy einai oeo?

Ανώνυμος είπε...

Naso deikse to video

Ανώνυμος είπε...

Δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uNxdUWfUZHI

αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι το σωστο βιντεο αλλα δεν φαινεται να αποχωρουν απο τη βουλη.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κολοτούμπας δεν είναι. Ας μας πουν ποιός άλλος τα λέει.

Ανώνυμος είπε...

πρακτοράκο στην αρχή δεν το είχες βάλει.σου τράβηξε το αυτί ο Σαμαρας?ο ΗΟ?μετά το έβαλες και εκανες και σχολιάκι της πλακάρας.Δεν παίζεται ο Καρατζαφέρης.τους έβαλε στα κρεβάτια τους

Ανώνυμος είπε...

Το αν τα πιστεύει αυτά που λέει είναι κάτι που θα το μάθουμε μόνο αν του δοθεί η δυνατότητα να ασκήσει εξουσία.Χειρότερα από αυτά που πάθαμε και θα πάθουμε δεν γίνεται Γι αυτό ας σταματήσουν να τον ονομάζουν κολοτούμπα γιατί εύκολα καταλαβαίνουμε τον λόγο για τον οποίο το κάνουν κάποιοι.Ενοχεί το "σύστημα".

Ανώνυμος είπε...

Σωστος o 4:55.
Εγω παντως απο Πασοκ, παω για Λαος.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μην ασχολειστε με θεατρινους.Ο Σημιτης δεν ηταν ο "χρησιμος πολιτικος που πρεπει να αξιοποιηθει";Τωρα εγινε...κακος;

Οσο για το μαλακιστηρι που εχει παθει αμοκ με το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ας πιει μπολικο ξυδι να συνελθει!

Ανώνυμος είπε...

Κακά τα ψέματα, καλά τα είπε αυτήν την φορά, όμως πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν τα πιστεύει πραγματικά, και δεν πρόκειται να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Πολιτικός δεν είναι? Τι περιμένετε, κανένα θαύμα?

Μας είπε για σκάνδαλα. Αφού τα ξέρουμε τόσο καιρό. Και τι έγινε? Τίποτα. Γιατί δεν μας λέει για το μεγαλύτερο σκάνδαλο αν τον απασχολούν τόσο τα σκάνδαλα?

Γιατί δεν μας λέει ότι το πολίτευμά μας είναι ΑΧΡΗΣΤΟ και γελοίο? Γιατί δεν μας λέει ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο, είναι ότι παρόλο που συνέχεια όλοι αυτοί οι βρωμοπολιτικοί, δημοσιογράφοι και παρατρεχάμενοι εγκωμιάζουν την Δημοκρατία, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ???

Αφού ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. Το ξέρουν. τι δημοκρατία και κουραφέξαλα? Το πιο έντιμο που έχουν να κάνουν, είναι να φύγουν όλοι τους. να διαλύσουν τα γελοία κόμματα και να εξαφανιστούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Δεν αντέχω ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ μπορώ να βλέπω τους γελοίους, άχρηστους πολιτικούς, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, να μιλούν προς τον λαό περί παντός επιστητού, ενώ ξέρουν ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

ΔΕΝ μπορώ να βλέπω γελοίους, άχρηστους "Δεξιούς" (Τι Δεξιούς μου λέτε και σαχλαμάρες) να σαχλαμαρίζουν με τις χαζομάρες τους και τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδές τους.

ΔΕΝ μπορώ πια να βλέπω τους αρχιυποκριτές ΠΑΣΟΚΟΥΣ, να υποκρίνονται ότι είναι σοσιαλιστές (Τι Σοσιαλιστές μαι ΣΑΧΛΑΜΠΟΥΧΛΕΣ μου λέτε) και στην ουσία να είναι απλά ακόλουθοι μιάς πολιτικής (αν μπορούμε να την πούμε έτσι) των αρχηγών τους. Και δεν αντέχω την πόρωσή τους με τους Παπανδρέου, ΜΑ ΚΑΛΑ, Διώξαμε τον βασιλιά, και ΧΑΙΡΕΣΤΕ κιόλας που έχουμε άλλες οικογένειες που μας κυβερνούν?

ΔΕΝ μπορώ να βλέπω τα αριστερά κόμματα (τι αριστερούς και άλλα παραμύθια μου λέτε), με τον βλακώδη, ΑΧΡΗΣΤΟ, ανόητο, λόγο τους που ΔΕΝ σημαίνει τίποτα εκτός από παράλογες βλακείες που απλά επηρεάζει τις συνειδήσεις την χαμηλής τάξης! Και δεν αντέχω να μου λένε για ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ολότελα αναποτελεσματικούς "αγώνες" Χα Χα! που δεν έχουν καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ εδώ και δεκαετίες!!!

Δεν μπορώ να βλέπω σαχλο-βλακο-γελοιο-ηλιθιο-υποκριτικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και ΟΛΑ τα υπόλοιπα, είτε μέσα είτε έξω από την βουλή, να ΜΗΝ καταφέρνουν ΤΙΠΟΤΑ με τις βλακείες τους!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να βλέπω ΑΛΛΟΥΣ πολιτικούς, κυβερνιτικούς/κομματικούς εκπροσώπους, υπουργούς κλπ. κλπ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, να ΛΕΝΕ ψέματα και να αποφεύγουν να απαντήσουν και ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!

Μα καλά ρε παιδιά, ΤΩΡΑ σας έπιασε? Δεν τα βλέπατε ΟΛΑ αυτά και πολλά ακόμα τόσο καιρό?

Σας αρέσει δηλαδή ο τρόπος που φέρονται αυτοί οι πολιτικοί ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ όταν είναι έξω και τους συναντάς στον δρόμο?

Δεν το ξέρατε ότι αυτοί ΜΟΝΟ στα καλύτερα εστιατόρια τρώνε εδώ και χρόνια, και αν είναι δυνατόν αποφεύγουν οποιαδήποτε συνάντηση με οποιωνδήποτε πολίτη?

Τα σκάνδαλα σας πείραξαν? Δεν το βλέπετε ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ μόνο και μόνο από την συμπεριφορά τους?

ΤΩΡΑ το καταλάβατε?

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!

Οι μόνες εξαιρέσεις πιθανόν, και λέω πιθανόν, να είναι οι Βελόπουλος, Καμένος, Καννέλη, και μπορεί κάνα δύο άλλοι. Αλλά λέω πιθανόν, γιατί και αυτοί πολιτικοί είναι, και στα λόγια, είναι μάστορες.

Από πράξεις όμως θα δούμε.

Ούτε ψήφισα κανέναν τους ποτέ μου, ρίχνω ΠΑΝΤΑ μόνο άκυρο, σε όλες τις εκλογές από τότε που έγινα ενεργός πολίτης, και έτσι δεν μου καίγεται καρφί για τα σαχλο κόμματα. Και εννοώ ΟΛΑ τα κόμματα.

Αρκεί μόνο η γλώσσα του σώματος, η ξύλινη γλώσσα, η περηφάνια που τους διακατέχει σχεδόν ΟΛΟΥΣ αυτούς τους πολιτικούς, για να καταλάβει ότι είναι γελοίοι και άχρηστοι.

Αρκεί να βλέπει κανείς ότι ψηφίζουν ΟΜΑΔΙΚΑ, οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι χρήσιμοι.

Ακόμα να καταλάβετε ότι όλοι αυτοί οι λόγοι, όσο "καυτοί" και να είναι, ΠΑΝΤΑ έχουν σκοπιμότητες και ψεύτο σοβαρότητα μέσα τους?

Και να μείνουν το ΛΑΟΣ και οποιοδήποτε άλλο κόμμα μέσα ή έξω από την Βουλή, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?

Μήπως τα καταλαβαίνει ο κόσμος τι νόημα έχουν?
Μήπως θα την νοιάξει καθόλου την κυβέρνηση? Αφού έχει πλειοψηφία!

Αρκεί ΕΝΑΣ και μόνο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, και 99% με 100% ΟΛΩΝ των ψηφοφοριών, δεν θα είχαν ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά με το πώς γίνονται τώρα. Απλά αυτός ο ένας θα υπερψηφίζει ΠΑΝΤΑ αυτό που θέλει το κόμμα.

Κατά τα άλλα ο λαός είναι ο κυρίαρχος. Γελοίες σκατολογίες... Χα Χα!

Όπως την κάναμε την Δημοκρατία, ούτε για γέλια δεν είναι...


Εντάξει τον είδαμε και αυτόν τον "δυνατό" λόγο, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Τίποτα. Και ούτε και θα γίνει αν δεν κάνουμε κάτι εμείς.

Τι θέλει τώρα ο Καρανζαφλέρης, να τον ψηφίσουν περισσότεροι? Τι θέλει, να του πούμε κάνα μπράβο? Όλοι τους στο τέλος οι ίδιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι, ΠΑΡΤΕ Το ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας αδελφε hellas-orthodoxy...
Μας εχεις σαπισειμε τις ππαρολογιες σχετικα με τον Σαμαρα σου...
Λες και δεν πηγε και αυτος στην λεσχη Bildeberg...
Ή λες και δεν εβαλε αυτος τους αλβανους στην Ελλαδα μας...
Αντε πια..
Μεινε σε αλλες ωραιες καταχωρησεις που εχεις κι εχουν στοχο το καλο της Ελλαδας μας και οχι πως θα μας πεισεις να ψηφισουμε Νεα δημοκρατια και το βουτυροπαιδο τον Σαμαρα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΡΟΣΤΑΤΟΥΣ ΟΧΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΟΑΘΛΙΟΣ Ο ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΙΣΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ.ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ,ΜΕΤΑΠΗΔΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ Κ.Ο.Κ.ΑΠΟ 0,5% ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ 125% ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ; ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟ ΛΑΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ.ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ.
ΒΛΑΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτος ο τύπος... Τόσο καιρό στήριζε το ΠΑΣΟΚ κι έλεγε "θα στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ στο δύσκολο αγώνα του" και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε πόσα σκάνδαλα έχουν διαπραχθεί από αυτά τα τομάρια και ζητάει εκλογές!!!!! Για πόσο καιρό ακόμα θα σας κοροϊδεύει στα μούτρα;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ Η ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ,ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!!
ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ !!!
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΟΧΙ [ΛΙΓΟΤΕΡΕς ΦΟΡΕς ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ]
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ,,ΚΛΑΙΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ !!!
ΛΑΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !!!
ΑΠΟΞΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ....ΠΛΗΡΩΜΗ !!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ....Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΑΞΑ ΣΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΜΙΛΗΣΕ!!!!! ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!! Ο ΨΗΦΙΣΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΜΝHΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ !!!!!
TO AEΠ ΣΤΑ 250 ΔΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο JEFFRY ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ)Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!! ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΙΜΙΩΝ. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΘΑΝΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?? ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ???
ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ???
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ 172 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ , ΘΑ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΛΔ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?????ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ??ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΔΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΛΔ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ !!

Unknown είπε...

Μονο ο Καρατζαφερης,μπορει να βγαλει τη χωρα,απο την κριση!!!!Υποσχεθηκανε απο τα 2 μεγαλα κομματα,οτι θα υπογραψουν τελικα 60 τουλαχιστον βουλευτες ,για να οδηγηθει το σκανδαλο της Ζιμενς στην προανακριτικη και στο τελος,εκαναν τις κοτουλες!!!!Δεν υπογραφανε,....ετσι το ΛΑ.Ο.Σ.,αποχωρησε απο τη συζητηση!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΟΥΡΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε Gmavre, τι μου λες! Όντως αφού έφυγαν από τη συζήτηση μόνο αυτοί μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Είναι το πιο λογικό συμπέρασμα. Ουγκ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ.

Modestus είπε...

Ψήφισε ή δεν ψήφισε το μνημόνιο αυτός ο μαλάκας; Το ψήφισε γεγονός (και σύσσωμο το κόμμα του).
Έλεγαν κάποιοι μαλάκες (Άδωνις πρώτος και καλύτερος) ότι το ψήφισαν με την δικαιολογία ότι έτσι θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Πηγαίνει κάτι από τα δις του Μνημονίου σε μισθούς και συντάξεις; Όχι απλά πληρώνουμε τα τοκοχρεωλύσια στους τοκογλύφους δανειστές μας.
Λαικιστής όσο δεν παίρνει, κάποτε τον πίστεψα αλλά έχει τόσο μεταλλαχθεί που φάσκει και αντιφάσκει. Την μια δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, την άλλη φλερτάρει με ΝΔ. Πάρτε το χαμπάρι όλοι αυτοί εκεί μέσα στην Βουλή είναι για κρέμασμα, ΟΛΟΙ. Απολαμβάνουν προνομίων που ούτε στα τρελλά μας όνειρα δεν θα δούμε και βγαίνουν στην σύνταξη με 2 τετραετίες κι εσύ μαλάκα Έλληνα δούλευε μέχρι να πεθάνεις και να μην πάρεις ούτε σύνταξη στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

10:26 ΠΑΡΕ 229 ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΜΨΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΟΧΕΥΣΑΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ.
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ-ΛΗΝΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΙΔΕΕΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,
ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ
ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ,
ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ,
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ,
ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛ-ΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.
ΣΥΝ-ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΜΑΤΩΝ.
ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.