Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ρε τους φασίστες τους Ελληνοαμερικάνους!!! Δεν ντρέπονται να υποστηρίζουν ότι η Β. Ήπειρος είναι ελληνική;;; Τσίπα δεν έχουν;




Anti-ntp:Εμ γι αυτό ο ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΑΠ δεν τους αφηνει να ψηφίζουν!!
Αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν και να καμαρώνουν με τέτοιες πινακίδες και τέτοια πανώ οι φασίστες!!!

Καλά που ζούνε; Στον μεσαίωνα; Δεν έμαθαν ότι οι Έλληνες πρέπει να ντρέπονται για το "Μολών Λαβέ" του Λεωνίδα, ο οποίος δεν ήταν καν Έλληνας αλλά εξωγήινος που προσγειώθηκε στη Σπάρτη;
Καλά θα κάνουν να κόψουν τις ντεμοντε παπ@ριές για Κύπρο και Βόρεια Ήπειρο και να βάλουν το χέρι στην τσέπη να στηρίξουν τα .....
ομόλογα για κορόιδα ομογενείς που έβγαλε ο μεγάλος ηγέτης ΓΑΠ...
Τέλος πάντων δείτε τις φώτο απ την παρέλαση των ελληνοαμερικάνων στη Νέα Υόρκη...





15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ο οποίος δεν ήταν καν Έλληνας αλλά εξωγήινος που προσγειώθηκε στη Σπάρτη;

πατε καλα;

Unknown είπε...

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΤΩΡΑ!!!!!!!

GRArktos είπε...

@ 3:45

καλά αν δε το γνωρίζεις αυτό, τι γνωρίζεις ρε μεγάλε;

Ανώνυμος είπε...

@3:47 δεν ισχυριζομαι οτι τα ξερω ολα..

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς καθόμαστε και τους βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί έχουν τσίπα κι εμείς έχουμε Τσίπρα!!!!6¨35 Δυστυχώς καθόμαστε και τους βλέπουμε, λες και δεν ξέρουμε το μέλλον, δεν βλέπουμε πόσο μαύρο και δυσοίωνο είναι. Απλώς αναβάλουμε το αναπόφευκτο. Πιστεύω πως δεν θα γλυτώσουμε το μπάμ!! Αλλά θα είναι αργά, η ζημιά μέχρι τότε θα είναι τεράστια!! Τώρα που είναι νωρίς ας κινηθούμε!!

Ανώνυμος είπε...

τι λετε ρε? καταλαβαινετε τι λετε? απο που και ως που ο λεωνιδας δν ειναι σπαρτιατης και προπαντων ΕΛΛΗΝΑΣ? που διαβασατε τετοιες πιπες??

Ανώνυμος είπε...

ο ιδιος με τον 8:26 ειμαι. εκτος αν ειναι ειρωνικο το κειμενο τοτε το παιρνω πισω!

Ανώνυμος είπε...

profanos tha einai ironiko, den exeigite alios.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε που ανέβασες αυτό το τερατούργημα άκου να μαθαίνεις οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό είναι παραπάνω Έλληνες από εμάς διότι αυτοί ξέρουν ότι όντος ζουν σε άλλη χωρά και τους κυβερνάμε άλλοι εμείς εδώ που με τη ψήφο μας βάζουμε να μας κυβερνάμε Αμερικανοί δεν έχουμε καμία δικαιολογία.
Και όσο για το αν ήταν εξωγήινος από το ΜΛαγου . . .κτλ μαθέ ότι αν πιστεύεις σε αυτό από εκεί που υποτίθεται ότι ήρθε λέγονταν μεγάλη Ελλάδα και τη γη που εγκαταστάθηκαν σε αυτό το πλανήτη την ονόμασαν Ελλάς η μικρή Ελλάδα ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ πέθανε έπος εκείνος ήθελε όχι όπως του είπαν οπός εμείς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΑΝΤΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ;;; ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

distihos pedia i elliniki politia pote den pire sovara tous ellines tou exoterikou,ke to leo afto giati ke ego eime ellinas tou exoterikou...tha mporousame na kanoume polla para pola giatin ellada an to elliniko kratos evlepe tous exo ellines..kitaxte tous evreous poso megali dinami ehoun giati eine enomeni......ke emis ohi giati distihos kanis mas den ehi katalavi ti varia klironomia pou pirame apo tous progonous mas eine timi ke axioprepia na eise kena legese ELLINAS.....

Ανώνυμος είπε...

Gia pia elliniki politia anaferese;Enois tous politikantides;Ean enois aftous den ehis para na riksis mia matia stin istoria, tha anakalipsis oti otan kai opote analavanan tin exousia filakizan kai esktonan olous tous Hhiroes me exeresi to karaiskaki dioti eftihos o anthrpos prolave kai pethane kai glitose tin tapinosi kai tin atimasia.!!!!!!