Τρίτη 5 Απριλίου 2011

"Θα σηκώσω όπλο αν κινδυνεύσει η ζωή μου!"


Τελωνειακός στην Ηγουμενίτσα λέει ότι μετανάστες πήγαν στο παράθυρο του γραφείου του και τον απείλησαν. Από τη Δευτέρα αναστέλλει τη νυχτερινή λειτουργία του το Τελωνείο της πόλης..
Καθημερινά κινδυνεύουν οι τελωνειακοί στην Ηγουμενίτσα από τους μετανάστες, οι οποίοι, πάση θυσία, θέλουν να φύγουν με τα πλοία προς Ιταλία. Κινδυνεύει η ....

ζωή μας, υποστηρίζουν, αφού οι μετανάστες τους απειλούν. Γι' αυτό αναστέλλουν από Δευτέρα τη νυχτερινή λειτουργία του Τελωνείου. Θα είναι ανοιχτό από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η κατάσταση απελπισίας των υπαλλήλων του Τελωνείου Ηγουμενίτσας, φαίνεται στα λόγια ενός από αυτούς:
" Ήρθαν μετανάστες στο παράθυρο του γραφείου και με απειλούσαν. Θα σηκώσω όπλο, αν απειληθεί η ζωή μου", τονίζει. Και προσθέτει: "Δεν πάει άλλο. Ζούμε συνεχώς υπό συνθήκες φόβου".
πηγή 
http://katoci.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαρισουν βαρκες να σηκωθουν να φυγουν μετα χαρας, επειδη το ανυπαρκτο κρατος δεν εχει μεταναστευτικη πολιτικη θα τους κραταμε με το ζορι και θα απειλουν κιολας?

Ανώνυμος είπε...

να τους πιασουμε και να του βαλουμε στην βουλη μαζι με τους 300 να κανουν παιδιαααααα

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν τοχεις σηκωσει;Aντε μην ανοιξω το στομα μου.Να στματησετε να κανετε το παληκαρι σε εξαθλιωμενους ΑΘΡΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

κι αυτοί που θα σου γαμησουνε τη μανα και την αδερφη εξαθλιωμενοι θα ειναι.....

Ανώνυμος είπε...

οι κοσοβαροι που ηρθαν αεροπορικως σε ομαδες πριν λιγο καιρο τι εγιναν? τα γκετο που εχουν δημιουργηθει στο κεντρο μηπως εξυπηρετουν καποιο σκοπο? καπως ετσι δεν δημιουργηθηκαν οι εξεργεσεις στις χωρες της μεσης ανατολης με δουρειο ιππο αντιστασιακους που στην ουσια οργανωνοντουσαν απο την CIA? Το γεγονος οτι η CIA αποδεδειγμενα οργανωσε κοσμο (τωσα στην Συρια και Υεμενη) και στην Λιβυη απο τις 24 φεβρουαριου (πολυ πριν αποφ.ΟΗΕ) δεν ακουστηκε πουθενα μονο πριν 5 μερες βγηκε βρωμα αλλα εντωμεταξυ την δουλεια τους την εκαναν. Ειναι γνωστη η τακτικη των εβραιων, ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα απειληθουμε εσωτερικα σε κρισιμο επεισοδιο πχ με τουρκια???

Ανώνυμος είπε...

Για ρωτα την δικια σου τη μανα και την αδελφη σου
Γιατι εμενα δεν ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ σαν τις της δικες σου.

Ανώνυμος είπε...

3:19 esy tora exeis mia mana kai mia aderfh gamhnenes;

Ανώνυμος είπε...

Μυρισε Νεοταξική αναρχοαπλτιλα εδω μεσα....με μια εσανς απο Συριζοκαφριλα και θολοπροδοτιλα!!

5 Απριλίου 2011 1:55 μ.μ. βρωμας απο χιλόμετρα τσιπρίλα και εκαλίτιδα...φίλτατε! Θελετε να κρυφτειτε αλλα η ''μπόχα'' δεν σας αφηνει....

Ανώνυμος είπε...

9:41 Παιδι του Παγκαλου.Πρασινορουφιανε.Φιλτατο να πεις αυτους που φορεσαν τη στολη του χιτλερ και καμαρωνεις.