Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "Λάος",


ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΣΗΜΙΤΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου κανει εντυπωση τίποτα απο αυτα που λέει...ουτε καν στο σημειο για το Σημιτη!!! Εχουνε πεσει οι Μασκες απο καιρό...Αλλη μια κωλοτουμπα του πολιτικου σκηνικου ειναι!!(ομοιος τον ομοιο...) Στο μονο που ειλικρινά γελασα ηταν στο σημείο με τους αλβανούς οπου νομιζα οτι ακουγα την Άλ Σάλεχ η τον Τσίπρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΚΟΜΕΝ.
ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ !!!!! ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΑΡΧΗΣΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΙΤΗ ...ΝΑ ΤΟ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ.ΕΜ!! ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ???
ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ .ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ..ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙΡΟ.
ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΨΩΜΙΑ..
ΟΥΣΤ!!!!!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ,ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ,ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ..ΚΑΦΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΔΗΜΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι προκαταληψη σας δεν εχει οριο! Λεει οτι εμποδισε αστυνομικους που χτυπουσαν αλβανους (2:20) και σεις γραφεται "ειχε εμποδισει αστυνομικους να απελασουν αλβανους λαθρομεταναστες"! Και που ειναι εκεινο το 2ο μερος της συνεντυξης Καρατζαφερη που μας προλογιζατε και τη ελεγε? Κολησε στο μονταζ...
Οταν μιλουσε ο Καρατζαφερης για εβραιους και νεα ταξη εσεις (το 90% τουλαχιστον) που γραφουν σ' αυτο το μπλοκ κοιμοσασταν!

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λογικό.Αν δεν κράξετε μια φορά την ημέρα το ΛΑΟΣ πως θα δικαιολογήσετε το μισθό σας?πως?ο ε ο?

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον θα εχει δουλεψει και με την Goldman Sachs αφου εχει συνεργαστει με τοσους επιχειρηματιες. Γι' αυτο και εκθειαζει το κινεζο. Αυτος αλλωστε μας εγραψε στο πελατολογιο τους. Τελικα τη παγκοσμιοποιηση την εκανε πραξη ο Γιωργαρος. Πανσπερμια αποψεων, θεσεων, σκεψεων. Τρικυμια!

Ανώνυμος είπε...

Ενα πραγμα δεν προσεξατε δεν ξερει ουτε το ονομα του κομματος που εξελεγει ευρωβουλευτης το γιδι...Το λεει λάος.

Ανώνυμος είπε...

το όνομα όντως μπορεί να μην το ξέρει..αλλά δεν βλέπω τους καλοθελητές από το μπλογκ να γράφουν τιποτα από τις δραστηριότητές της στην ευρωβουλή. Εκεί...με στοιχεία! Όχι μαλακίες για να δημιουργείτε εντυπώσεις του κώλου!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στην ίδια Μαφία ανήκουν...Ένας πρώην ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ