Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο καθ. Άρης Πουλιανός εκδιώχτηκε από το Σπήλαιο των Πετραλώνων


Στις 4 Απριλίου του 2011, κλιμάκιο 50 αστυνομικών(!!!) από το αστυνομικό τμήμα Μουδανιών με την παρουσία δικαστικού επιμελητή, εκτελώντας απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, εκδίωξαν τον καθηγητή Άρη Πουλιανό από το Σπήλαιο Πετραλώνων.
Ο καθ. Πουλιανός ήταν υπέρμαχος της αφρικανοκεντρικής θεωρίας, μέχρι που οι έρευνές του στον σπήλαιο των Πετραλώνων ανέτρεψαν αυτή του την πεποίθηση. Έστειλε το....

κρανίο σε έξι πανεπιστήμια όπου έγιναν 11 διαφορετικές προσπάθειες χρονολόγησης από διάφορους σημαντικούς ερευνητές, ανάμεσά τους από τον νομπελίστα Άλεν Ναΐρν του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α με τη μέθοδο του «παλαιομαγνητισμού» και από τον Ιάπωνα καθηγητή Μοτόζι Ικέγια με τη μέθοδο της «ηλεκτρονικής στροφορμής». Οι έρευνες επαλήθευσαν την υπόθεση του Πουλιανού.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να 
δείτε εδώ

Διαβάζουμε όμως και κάτι που είναι πολύ πιο τραγικό και από την ίδια την είδηση, και έρχεται να δικαιώσει προηγούμενη ανάρτηση: 
Λέτε να “ανακαλυφθεί” στην Γερμανία ο αρχαιότερος άνθρωπος;

Οι αρπαγείς του κρανίου και των ευρημάτων του σπηλαίου παρέδωσαν στον καθηγητή Μπράιντιγκερ, γνωστού από την υπόθεση του «μινωικού μικροκέφαλου»* πάνω από 1200 κομμάτια, δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ο καθ. Μπράιντιγκερ είχε στα χέρια του για 25 χρόνια το σπανιότατο εύρημα του «μινωικού μικροκέφαλου». Χρειάστηκαν οι καταγγελίες του Άρη Πουλιανού και της εφημερίδας Αδέσμευτος Τύπος για να ενεργοποιηθεί η Αυστριακή Δικαιοσύνη και να αναγκαστεί ο καθ. Μπράιντιγκερ να επιστρέψει το εύρημα.

Μετά από όλα αυτά και ο πιο κακόπιστος μπορεί πλέον να αντιληφθεί τις πραγματικές προεκτάσεις της ιστορίας του σπηλαίου του Αρχανθρώπου,και από που πηγάζει όλο αυτό το απίστευτο μίσος και μένος των  καθηγηταράδων κατά του Α.Πουλιανόυ.

http://visaltis.blogspot.com/2011/04/blog-post_3174.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΟΤΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟ 5000 Π.Χ. ΤΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 7000 Π.Χ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΕΣΚΛΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΙ ΑΛΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΤΟΥ 8000 Π.Χ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΛΑΚΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Την διεθνή έννομη τάξη δεν έχει το δικαίωμα να την ταράσσει ο Πουλιανός!!!
Την ιστορία την γράφει το παγκόσμιο κατεστημένο σε σάς το λέω σκλάβοι να μην το ξεχνάτε!!!
Ὀποιος το ξεχνάει βλέπετε τι παθαίνει, άντε λοιπόν στο καναπέ σας και καλό ύπνο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαλάστηκαν γιατι ο Πουλιανός βρήκε με απτόητες αποδείξεις τον αρχάνθρωπο και ήταν έλληνας...τρελλάθηκε ο εβραίος και σήμερα ακόμα προσπαθεί πάση θυσία να κλωνοποιήσει DNA αλλα είναι αδύνατον..καυμένε εβραίε

Ανώνυμος είπε...

Την διεθνή έννομη τάξη δεν έχει το δικαίωμα να την ταράσσει ο Πουλιανός!!!
Την ιστορία την γράφει το παγκόσμιο κατεστημένο σε σάς το λέω σκλάβοι να μην το ξεχνάτε!!!
Ὀποιος το ξεχνάει βλέπετε τι παθαίνει, άντε λοιπόν στο καναπέ σας και καλό ύπνο!!!!

Μπράβο συμφωνώ μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

Καυμένε εβραίε...τι σού 'μελλε να πάθεις...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax Μιλαει ο εβραιος που εφτιαξε το ολοκαυτωμα για να το λυπηθει ο κοσμος.. Εισαστε τοσο καημενοι που σας λυπουμαστε ετσι και αλλιως.. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να σε γεμισω με αγαπη.. κατι το οποιο ουτε στον ιδιο σου τον εαυτο κανεις... Ο καιρος γαρ εγγυς..

Ανώνυμος είπε...

Den yparxoun alla Kratoi stin gi, ektos apo tou A)Ellines
B)Ebraious
C)Romaious(Katagogi apo Arxaious Ellines!)

ke propantos tin Elliniki Istoria pou oi Ebraioi panta ithelan na katapatisoun ke na eksafanisoun me makroxronia diadikasia opos oiloi ma skseroun ke xoris kanenan pollemo apla me diafores Propagantes.... ke oi Fasi eine den to wazoun katou parolo toso mikro kratidio pou eine exei ta Plokamia tou pantou dioti se olala dioiki to xrima ke oi Gnoseis !!

i Ellada tha mborouse na prosferei sto kratos tis poly pio polla apo oti oi ebraioi.

Oute Istoria mas lipoi , oute psaxnoume na doume pioi eimaste opos aftoi ! Emeis Kratos exoume alla aftoi OXI opos fenete.
Aftoi palaiotera ke apo tin Gennisi tou Xristou Pollemous eixan ke akoma exoun dioti kaneis den moniazei me aftous os tora ke kanoun oti tous katewasei. Ti na mas poune emas alla eipame oi Ypourgei mas eine gia na fylane prowata gia tipotes allo! Alla ke ta prowata tha tous eklewan stin teliki analysi dioti den tha kouniontousan apo tis karekles tous gia na doun pios tous ta pire !! Malakes

Ανώνυμος είπε...

Φυσικό είναι να γίνεται οτι γίνεται αφού δεν είμαστε οργανωμένοι ώστε να βοηθάμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Μόνο από τους καναπέδες μας μιλάμε!!! Μπράβο μας!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
AYTAPKEIA είπε...

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του κορυφαίου ανθρωπολόγου Δρα Άρη Πουλιανού (μεταξύ πολλών άλλων: συνιδρυτή Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης και Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ανθρωπολογικού Συνεδρίου στο Τόκιο, διοργανωτή 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας, στα Πετράλωνα Χαλκιδικής το 1982), μετά από την αντισυνταγματική και βάρβαρη εκδίωξή του από το Σπήλαιο των ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΩΝ Αρχανθρώπων Πετραλώνων Χαλκιδικής και το Ανθρωπολογικό Μουσείο που έφτιαξε ο ίδιος και διηύθυνε αμισθί άψογα με συνεχή κρατικό έλεγχο, αφού δεν υπάρχει διεθνώς άλλος ανθρωπολόγος με τις ικανότητές του:
http://www.youtube.com/watch?v=jyyMCFBLImU
(μετά από το 17o λεπτό)

aee.gr

Ένα μικρό δείγμα επαίνων συναδέλφων του:
petralona-cave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=181&Itemid=151&lang=el

Ανώνυμος είπε...

Να διώξουμε τους Αμερικανούς από την Αμερική δεν είναι αυτόχθονες!