Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ



1235606Νέα στοιχεία για μυστικές ουσίες, που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ, προκειμένου να κρατά σε διέγερση τα στρατεύματά του, έφερε το φως η Daily Mail.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι γιατροί, που δούλευαν για λογαριασμό του δικτάτορα, έδιναν ναρκωτικά, στα στρατεύματα, για να είναι άγριοι, αδίστακτοι και να....
αντέχουν στις μάχες , καθιστώντας τους άνδρες του Γ' Ράιχ πραγματικές "μηχανές πολέμου"

Η Daily Mail αναφέρει πως το μυστικό ήταν τα χάπια "Pervitin", το βασικό συστατικό των οποίων ήταν η μεθαμφεταμίνη.

Η παραγωγή των εν λόγω χαπιών ανήλθε σε 200 εκατομμύρια, ανάμεσα στο 1939 και το 1945, όπως υποστηρίζει έρευνα της Γερμανικής Ιατρικής Ένωσης.

Παίρνοντας αυτά τα χάπια, οι στρατιώτες μετατρέπονταν σε "σούπερ ήρωες", καθώς τους δημιουργείτο υπερβολική αυτοπεποίθηση και έχαναν κάθε είδους "ανθρώπινο" αίσθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιανουάριο του 1942, μια ομάδα στρατιωτών, οι οποίοι είχαν περικυκλωθεί από τον κόκκινο στρατό, προσπάθησε να οπισθοχωρήσει, για να αποφύγει τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, που άγγιζαν τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Οταν οι γιατροί τους χορήγησαν τα χάπια, μετά από λίγο, άρχισαν να αισθάνονται... διαφορετικά και να χάνουν το αίσθημα του φόβου και τη διάθεση υποχώρησης.
Σύμφωνα με Γερμανούς αναλυτές, αυτό ήταν το τελευταίο μυστικό όπλο του Χίτλερ".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΝΕΦΤΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ,ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ,ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΕΔΩ....
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Πέστα 8.52

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εμάς μας είχανε δώσει ...βιάγκρα?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ 10.40 .ΑΙΑΝΤΑΣ

Miltiadis είπε...

Ρε Αίαντα αυτά ούτε 3χρόνα δεν τα λένε...

Ανώνυμος είπε...

Ολο μαλακιες... αυτο που αναφεραται δεν ειναι ναρκωτικο ειναι αναβολικο και ταχα ηταν το τελευταιο μυστικο! Πιο τελευταιο και βλακιες, αφου γραφει οτι το εδινε απ' το 1942! Και θα το ανακαλυπταμε τωρα? Δεν θα φαινοταν στις εξετασεις μετα τον πολεμο και ουτε θα ειχε παρενεργιες μετα τον πολεμο στους στρατιωτες? Φοβερα και τα στοιχεια που αποδεικνειουν οτι τους εδινε τετοια φαρμακα... Ολα τα στοιχεια τα εκθετουν οι συντακτες του αρθρου! Συγχαρητηρια και στον εξυπνο που το ανεβασε! Εχω κι' ενα αρθρο για την βενζινη που χρησιμοποιουσε ο Χιτλερ στα τανκς και ηταν 300 οκτανιων, να το στειλω?

ΔΑΡΝΑΚΑΣ