Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ



Οι μπουλντόζες κατέβηκαν ξανά στην Κερατέα. Αυτή την ώρα 3 μπουλντόζες με τη συνδρομή αστυνομικών των ΜΑΤ απομακρύνουν τα πρόχειρα μπλόκα που είχαν στήσει κάτοικοι της περιοχής στη Λ. Λαυρίου, στο ύψος του Δασκαλιού.
Στο σημείο είναι συγκεντρωμένοι τουλάχιστον 100 κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι προς το.....
παρόν αφήσουν τα σκαπτικά μηχανήματα να καθαρίσουν το δρόμο, ώστε ν΄ άνοιξει η παρακαμπτήρια οδός για όσους κινούνται προς και από το Λαύριο.

Το Newsport.gr επικοινώνησε με το Δημάρχο Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή ο οποίος μας είπε:

" Σε ένδειξη καλής θέλησης αποφασίσαμε να επιτρέψουμε στις μπουλντόζες να καθαρίσουν το τμήμα της Λ. Λαυρίου, στη διασταύρωση του Κουβαρά με την Κερατέα, ώστε να διευκολύνουμε τους κατοίκους των περιοχών. Έχουμε πάρει τη ρητή δεύσμευση των επικεφαλής των ΜΑΤ ό, τι οι μπουλντόζες δεν πρόκειται να προχωρήσουν προς το κεντρικό μπλόκο του Οβριοκάστρου. Εκεί είναι κόκκινη γραμμή. "

Συμπληρώνονται αισίως 115 ημέρες από την έναρξη της "εξέγερσης" των κατοίκων της Κερατέας, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους και προς το παρόν η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει έκρυθμη, αφού ούτε η πολιτεία ούτε όμως και η τοπική κοινωνία δείχνουν διάθεση να υποχωρήσουν.

Μ. Λαγάνης

http://newsport.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ... ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!

FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!! ΑΛΛΑ....ΟΙ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ...ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!!!!ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ,ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παμπούκης ξεπούλησε τη γη γύρω από το αεροδρόμιο στους Γερμανούς. Αυτό που θέλουν είναι να υποβαθμίσουν την περιοχή για να την πάρουν τζάμπα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 7.24 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!1