Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αλέκος Παπαδόπουλος: Επέρχεται κατάρρευση!...


"Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό" ...

Καταπέλτης. Σου κόβε την ανάσα. "Ποια κυβέρνηση θα σώσει? Θα καταστρέψει τα μεσαία και κατώτερα στρώματα για τα... οποία λέει ότι παει να τα σώσει με το μνημόνιο".
Παρακολουθούσε άναυδος ο 
Παπαχελάς το χειμαρρώδη λόγο του. "Χρεοκοπήσαμε. Επέρχεται κατάρρευση. Είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Αμ δε θα περάσει!".
Και συνέχισε με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό. "Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό, που υπήρχε χρόνια στο κράτος και βόλευε μικρά και μεγάλα συμφέροντα".
Ο Παπαδόπουλος είπε αλήθειες που τρομάζουν...


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_9560.html#ixzz1IDqAjHaq

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ? ΟΣΟ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ "ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ,ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ! ΠΑΛΗΟΦΑΣΙΣΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ΚΟΛΟΓΕΝΙΑ μας γάμησε και επιμένει να μας γαμίσει κι άλλο...Γαμώ το σπίτι σας

Modestus είπε...

Όντως αν τον είχε κάνει υπουργό ο Γιωργάκης δεν θα έλεγε τίποτα από αυτά που είπε. Άλλος ένας κλασσικός αλήτης πολιτικός που τα γυρνάει κατά πως τον συμφέρει. Καλά από τον μπούλη τον Παπαχελά δεν περιμένω και τίποτα της προκοπής.

Ανώνυμος είπε...

δεν πιστευουμε κανενα κοπροσκυλο...ρουφιανο...κομματοσκυλο...εβραιομασωνο ΠΛΕΟΝ!!οποιον βρισκουμε το λιγοτερο γιαουρτι!!!αλλα ειναι κ τ αλλο που καθενας τωρα απο δα αυτους εχει κ μια ντουζινα "σκυλακια" π τν προστατευουν

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε!Πείτε τα ρε παιδιά.Το μάθανε όλοι τώρα και το παίζουνε οι ηθικοί πολιτικοί που έχουν γνώση των πραγμάτων.Η εποχή που διανύουμε τώρα είναι αποτέλεσμα κακής πολιτικής 2 δεκαετιών.Ξαφνικά, μόλις δεν έχουν πια αυτό το αξίωμα γίνονται όλοι κριτές.Αφού έφαγαν κι αυτοί καλά-καλά, τώρα απλά χαλαρώνουν με τα εκατομμύρια στην Ελβετία και κρίνουν τους επόμενους.Προδότες!

Ανώνυμος είπε...

kanenas tous den 8a i8ele to onama tou se auti ti xroniki stigmi-sta8mos sta pagkosmia politika kai oikonomika dromena na figourarei sta epomena xronia ws ipaitios tis katareusis tis oikonomias sti xwra...na poun tin ali8eia sto kosmo oso tous menei xronos giati o kosmos eksagreiwnetai...enas enas vgenei kai leei apo kati ws eksagnismo gia tis ani8ikotites tou parel8ontos...skata sta moutra mas an den kataferoume na allaksoume ta pragmata...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΑΧΝΗ;

Π Α Λ Ι Ο Κ Ο Υ Φ Α Λ Ε Σ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ποια αληθεια!!!!!!!
κατασχεση ολης της περιουσιασιας κινητη ακινητη εντος και εκτος της χωρας
και οχι φυλακη γιατι θα πλρωνουμε για να τους ταιζουμε.
να δουν τι θα πει ανεργοι και αφραγκοι και αστεγοι τα ρεμαλια
αυτοι ειναι τα ρεμαλια

Ανώνυμος είπε...

Οι αντάρτες της πούτσας.Συμφωνώ με τους αδερφούς.Νομίζουν ότι δεν έχουμε καταλάβει τις πρακτικές τους,μόλις χάνουν τα αξιώματα ανοίγουν τα στόματα τους,όταν είναι στους θώκους δεν άκουσαν δεν είδαν.
Μήπως όμως μυρίζουν εκλογές και μας το παίζουν λαλίστατοι;