Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Χατζάρας: Ο Τζέφρυ θα εκτελεστεί στο Γουδί!..


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα τον συλλάβει Σπύρο.Εδώ δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα,Είμαστε Λαός ακατέργαστος.Μυαλό δεν εννοούμε να βάλουμε,άστον τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του.Το Ξαναείδες εσύ ποτέ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σε άλλη χώρα; Άμα χτυπήσεις ληστή στο σπίτι σου να πηγαίνεις εσύ μέσα και ο ληστής ισλαμοόργκ αθώος; Και δεν μιλάει κανείς.Δεν είχε άδικο ο Στρός Γκάν.Χορτάσαμε σκατό και δεν μας κακκοφαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ....ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ....ΦΑΝΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το σπιτι σου τζεφρυ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν θα κάνει τίποτα και το ξέρουν. Γι'αυτό τα κάνουν. Αν ήταν να κάνουμε κάτι θα το είχαμε κάνει. Τι περιμένουμε, να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είμαστε όλοι πουλημένοι για σκλάβοι;; Όσο για τον Χατζάρα, μπορούσε να κάνει κάτι αλλά τα σκάτωσε!! Δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη πια. Όχι λόγια Σπύρο μου, έργα θέλουμε αλλά δεν τα βλέπουμε. Από λόγια χορτάσαμε!!! Μην συνεχίζεται να αποκοιμίζεται τον κόσμο!!! Όλο κινήματα βλέπουμε και ακούμε, αλλά μέχρι εκεί. Τι περιμένετε όλοι εσείς με τα κινήματά σας;; Να ξεπουληθεί η Έλλάδα πρώτα;; Μήπως αυτός είναι ο ρόλος σας;; Οι Έλληνες είναι πλέον πολύ καχύποπτοι και δικαίως.!!! Αν θ'έλετε να έχετε αξιοπιστία κάντε κάτι!!! Βρείτε λύσεις, αλλιώς αφήστε τα κινήματα, γιατί είναι σκέτα κουνήματα!!! Άντε μπράβο!!!

Modestus είπε...

Αρχίδια εδώ δεν κάνουν την πιο απλή διαμαρτυρία να μην πληρώνουν διόδια γιατί φοβούνται μη τους βάλουν πρόστιμο, θα φτάσουν να εκτελέσουν το Τζέφρυ; Η εξαθλίωση μας περιμένει όσο κοιμόμαστε αυτή είναι η τύχη μας, και ο Τζέφρυ και οποιοσδήποτε Τζέφρυ να μας δουλεύει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ -80 ΠΑΣΟΚΟΦΡΟΥΡΟΣ. ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ;