Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Γεμάτη με ΜΑΤ και κλούβες η Θεσσαλονίκη... Γιατί άραγε; Μήπως άρχισε η επίσημη κυβερνητική τρομοκρατία;



  • Έχει γεμίσει εδώ και μια εβδομάδα η Θεσσαλονίκη με ΜΑΤ και κλούβες με μόνο σκοπό την τρομοκράτηση του λαού, κι ενώ δεν είναι προγραμματισμένη καμμία συγκέντρωση
Η κυβερνητική ολιγαρχία, με την σύμφωνη γνώμη του συνόλου του ολιγαρχικού πολιτικού μας συστήματος φυσικά, μη τολμώντας φαίνεται ακόμη να κατεβάσει ένοπλες δυνάμεις στις πόλεις, ώστε η θέα τους να τρομοκρατεί τους πολίτες, έχει γεμίσει εδώ και μια βδομάδα την Θεσσαλονίκη (και προφανώς και άλλες πόλεις), με ΜΑΤ και κλούβες. Στο κέντρο της πόλης τουλάχιστον, η παρουσία των δυνάμεων της λαϊκής καταστολής, με τα μπλε λεωφορεία τους, είναι απροκάλυπτα εμφανής.
Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Χωρίς να έχει....
ανακοινωθεί τίποτε. Ούτε επισήμως ούτε “ανεπισήμως”. Χωρίς να υπάρχει δηλαδή καμμιά συγκέντρωση προγραμματισμένη από κάποιον φορέα. Και χωρίς να είναι εμφανής ο λόγος αυτής της επίδειξης ισχύος.
Ο μόνος λόγος αυτής της βίαιης επίδειξης είναι η τρομοκράτηση των πολιτών.
Ο μόνος λόγος αυτής της επίδειξης δύναμης από την μεριά της ολιγαρχίας, είναι η κάμψη του ηθικού των πολιτών.
Είναι η επίδειξη που κάνει ένας νταής. Για να τρομοκρατήσει.
Φυσικά και δεν γίνεται για εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας. Ούτε αστυνόμευσης. Αλλωστε 20 βήματα παραδίπλα από τα διεσπαρμένα στην πόλη ΜΑΤ και τις κλούβες τους, το παράνομο και ελεγχόμενο από τις αλλοδαπές και τις ντόπιες μαφίες, εμπόριο οργιάζει, έχοντας απλώσει την πραμάτεια του στα πεζοδρόμια. Ανενόχλητα.
Δεν έχει σχέση λοιπόν με την ασφάλεια των πολιτών όλη αυτή η αστυνομική δύναμη καταστολής. Από ποιον εξάλλου κινδυνεύει η εκκλησία της Αγίας Σοφίας και την φυλάει τόσες μέρες, νυχθημερόν, μια ολόκληρη διμοιρία με το λεωφορείο της, εκεί στην πλατεία. Δεν είναι για ασφάλεια του λαού ή του ναού φυσικά η αστυνομική δύναμη εκεί. Είναι απλώς για να φαίνεται. Για την τρομοκρατία του λαού προορίζεται αυτή η δύναμη.
Η κυβέρνηση είναι πια απέναντι στον λαό. Και δεν το κρύβει.
Μπορεί τα κανάλια της πνευματικής καταστολής να δείχνουν όλη νύχτα μαγείρους, βαμπιρ, και γιαλιστερούς σταρ του απολύτου κενού. Και τίποτε για την Κερατέα όπου οι δυνάμεις καταστολής ανοίγουν γεροντικά κεφάλια.
Ομως η ολιγαρχία ξέρει. Ξέρει πως ο λαός είναι ενημερωμένος για την βιαιότητά της στην Λαυρεωτική. Και ξέρει πως αυτή η επίξειξη δύναμης που κάνει με τα ΜΑΤ και τις κλούβες στην Θεσσαλονίκη (και προφανώς και σ’ άλλες πόλεις), θα τρομοκρατήσει τον λαό. Κι άλλο. Θα τον φοβίσει. Θα εμπεδώσει το αίσθημα του φόβου της κυβερνητικής βίας και καταστολής στον λαό. Θα κάνει τον λαό να το σκεφτεί διπλά πριν κατέβει στην επόμενη συγκέντρωση να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της. Να συμπαρασταθεί στους Κερατιώτες. Να τους μιμηθεί.
Αυτό θέλει και η ολιγαρχία. Θέλει τον πολίτη τρομοκρατημένο. Θέλει τον πολίτη φοβισμένο. Θέλει τον πολίτη στα γόνατα με τσακισμένη ψυχή και ηθικό.
Γι’ αυτό και σαν νταής κάνει επίδειξη δύναμης στον λαό.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες και την επίδειξη δύναμης από τους λαθρομετανάστες.
Αλωνίζουν, βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν, και η αστυνομία βαράει γέρους και γριές στην Κερατέα.
Οι δικαστές αθωώνουν αλλοδαπούς διαρρήκτες και φονιάδες, και καθίζουν στην φυλακή 10 χρόνια ενα ηλικιωμένο που υπεράσπισε το σπίτι του.
Αυτό είναι ρε το κράτος μας?
Δοσίλογοι, ριψάσπιδες, και πόρνες πουλημένες στην NWO.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΊΓΥΠΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ
ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΌ Η ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΌ ΔΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ(Q ΞΑΝΘΙΑΣ)
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑΣ ΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΊΡΟΥΝ ΦΌΒΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

στην αιγυπτο εγηνε γιατι δεν ειχανε αρχηγο αλλα giorgo, και κανανε "εμπριμε" επανασταση για να βαλουνε και εκει εναν bravo giorgo, εδω κανουνε το παν για να μην γινει εξεγερση, για να δουμε θα τους κατσει?

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχίσουμε να καθόμαστε στους καναπέδες μας, δυστυχώς θα τους κάτσει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όντος το θέαμα στη Ναβαρίνου και στη Ροτόντα αρχίζει και γίνετε ενοχλητικό και επικίνδυνο. Ολόκληρες διμοιρίες της αστυνομίας που κάθονται και χασκογελάνε, χωρίς να έχω κάτι με τα παιδιά, με αυτούς που τους διοικούν τα έχω και με τους πολιτικούς. Ενώ δίπλα τους πλανόδιοι από χίλιες δυο φυλές πουλάνε παράνομα τα προϊόντα τους. Αυτό που κάνανε στην Αθήνα όμως, με ένα κέντρο απροσπέλαστο, που φοβάσαι να περπατήσεις, να το ξεχάσουν οι κύριοι στη Θεσσαλονίκη. Το καζάνι βράζει και ο λαός θα ξυπνήσει.

Θα κλείσω με λόγια του Θεοδόση Πιερίδη:
Μόνον ένας Έλληνας να μείνει
- μόνος ένας σ’ αυτή την Ελλάδα την ολόκληρη -
πάντα θα πολεμούμε. Και μην ελπίζεις
πως τη γη μας θα την κάμεις δική σου.
Βγάλτο απ’ το νου σου.
Βγάλτο απ’ το νου σου.
Βγάλτο απ’ το νου σου.

Χ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ).ΣΥΝΟΛΟ 12,ΑΝΤΕ 16 ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΕΠΟ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ-2 ΣΚΟΠΙΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ 24ΩΡΕΣ.15 ΖΗΤΑΔΕΣ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΝΤΖΙΔΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ(ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ)ΣΗΝ ΜΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΔΟΙΜΙΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ(ΣΚΑΤΗ)ΜΑΤΑΝΤΖΗΔΕΣ.ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΤΟ FACE CONTROL ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ(ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΕ ΓΩΝΕΙΑ 360ΜΟΙΡΕΣ)ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ-ΠΡΩΤΟΝ-ΑΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ-ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ-ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΕΖΟΙ,ΤΑ ΝΕΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΗΓΕΝΟΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ξέχασες να πεις το άλλο (τώρα λέμε κακίες αλλά δε πειράζει) όταν τα παιδιά λιγώσουν από τις μπουγάτσες, σταματάνε και κανένα παπάκι χωρίς κράνος, να γράψουμε και την κλήση μας βρε αδερφέ.