Κυριακή 3 Απριλίου 2011

"Φούλ πολυπολιτισμικότητα"! ----- "Φούλ πανθρησκεία"! ---------Καημένη Ελλάδα!


Αλλάζει το μάθημα των θρησκευτικών λέει η Διαμαντοπούλου. Στην δευτέρα και την τρίτη Λυκείου, είναι μία ώρα και είναι επιλογή και λέγεται Θρησκεία και κόσμος.... ΔΕΙΤΕ.....

http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_7293.html

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΚΡΟΦΑ Η ΣΑΠΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ.ΚΟΖΑΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΔΕΡΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.

Unknown είπε...

ΓΑΜΗΜΕΝΗ,ΔΟΣΙΛΟΓΗ,ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το φερέφωνο της λέσχης και της ΝΤΠ!!!
Εχει κάνει και πει πάρα πολλά.
Κάποια στιγμή θα δώσει λόγο για όλα...
(οπως και όλοι μας)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΕΙΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Α! ΡΕ! ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

ολοι στα χωρια μας!!κ αν ρωτησετε σωστους ιερεις για το θεμα του οπλου να ξερετε οτι ενα θα σας πουν...μπορουμε να πιασουμε οπλο αν και μονο αν γινει πολεμος τοτε εχουμε το δικαιωμα!!πολεμος θα γινει οποτε οταν γινει εχουμε το δικαιωμα!!επισης οι επαναστατες του 21 δν πειρανε οπλο?δεν σκοτωσαν?πρωτα σηκωνεις οπλο για να μην χαθει η θρησκεια η αληθινη κ μετα για την πατριδα σ!!ακομη ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος ειχε πει να εχουμε 2 οπλα αν μας παρουνε τ ενα να εχουμε τ αλλο!!ευλογημενα τ βουνα να ειναι θα σωσουν πολλες ψυχες!!!χυπνηστε κ μην πιστευετε σε ψευτοπαπαδες οπως π.χ χριστοδουλο ιερωνυμο βαρθολομαιο!!αυτοι εφεραν τν οικομενισμο κ την φραγκια

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDEBERG ... παραποίηση της αλήθειας ΚΑΙ της θρησκειας !!! Οι επόμενη γενιά θα αποτελείτε από ανθρώπους "νέας τάξης" οι οποίοι θα γνωρίζουν την ψέυτικη "αλήθεια" που κάποιοι για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ λόγους παραποιουν.Και επίσης ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Το περιεχόμενο των θρησκευτικών θα επιρεάζει ως ένα βαθμό τα πρωσοπικά πιστέυο του καθενός με σκοπό την απομακρύνη των εφήβων από την εκλλησια!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ +++

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Se ti diafwneite? Sto na dineis sto mathiti tin dynatotita na kserei ta panta? Sto na min tous odigeis dogmatika stin "yperoxi thriskeia" toy xristianismou? Sto na mathainoun pragmatika gia tis thriskeies? Afiste sta paidia to diakaiwma stin epilogi.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιά παράκληση παιδιά. Όχι γκρίκλις, δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε. Ειδικά όταν κατηγορούμε την κ.Μπίλντεμπεργκ, μη εκτελούμε μόνοι μας την γλώσσα. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για αυτήν!!! Σεβαστείται το Ελληνικό αλφάβητο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΝΤΠ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ!!! ΝΑ ΚΑΤΗΧΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 4:47.

Ανώνυμος είπε...

συνεχεια το Γουδι ερχεται στο μυαλο μου

Ανώνυμος είπε...

7¨28 Και μένα. Και συμφωνώ όχι γκρίκλις

Jason X είπε...

Ρε πρόβατα, πάτε καλά; Αυτήν τη καρ..λα δε τη πάω μια, αλλά εσείς είστε χειρότεροι! Γιατί φοβάστε τόσο πολύ; Φοβάστε μη μάθουν τα παιδιά την απάτη του εβραιοχριστιανισμού; Και γιατί τα παιδιά μου να κατηχούνται στο ψέμμα του χρισtού σας; Ο κάθε σκεπτόμενος, ελεύθερος άνθρωπος, θα πρέπει να μπορεί να διαλέξει μόνος του, το τι (και αν) θα πιστεύει και όχι να του γίνεται πλύση εγκεφάλου από παιδί όπως έκαναν εσάς.
Όσο για σένα 7:26, πρέπει να είσαι για τον που...! Δηλαδή ρε καραγκιόζη, όσοι δεν είναι εβραιοχριστιανοί δεν είναι σωστοί άνθρωποι; Ή δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ; Δηλαδή έχεις την εντύπωση οτι είσαι περισσότερο ΕΛΛΗΝΑΣ από εμένα; Πιστεύεις στο θεό των εβραίων και θέλεις να λέγεσαι ΕΛΛΗΝΑΣ; Κούνα λίγο το κεφάλι σου ρε.