Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ Ν ΑΝΤΙΒΟΥΔΑ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΝΑ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΩΑΜΕΘ ΚΛΠ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΠ.ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Γύρω από το πρόσωπο του Ιησού Χριστού υπάρχουν 33000 αιρέσεις αυτό δεν σου λέει κάτι? Έτσι σε θέλει ο διάολος να στα δίνει όλα και να αγανακτείς να λες "τι να κάτσω να ασχοληθώ με δαύτα? Mission accomplished για εκείνον. Για κάνε πως ασχολείσαι με τον Χριστό να δεις για πότε θα τον δεις να σε κυνηγά αλλά είστε όλοι κότες. Τα χώνετε στον Θεό και την εκκλησία και ο άλλος σας χορεύει κανονικότατα στο ταψί.

Ανώνυμος είπε...

ANTIXRISOS-JESUS 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ, 2 ΤΕΛΙΚΟ !! ΣΤΑΝΤΑΡ!! ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 11.38 ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΕΙΟΣ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΗΛΙΑΣ-ΕΝΩΧ ΑΠΟΔΟΣΗ 19.50

Ανώνυμος είπε...

Το τρολ βγάζει κάρτες, για να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του...

Ανώνυμος είπε...

χξς=ΓΑΠ ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ=ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, ΟΤΙ Ο 666 ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και αρχίζει σιγά σιγά ο επανελληνισμος και έχουνε φρικαροι οι μαυροφορεμένοι κακοδαιμονες μαμμωνάδες, ε?

Ανώνυμος είπε...

Τον συγκεκριμένο ιερέα επειδή έχω την ατυχία να τον γνωρίζω, δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ... Περισσότερα δεν μπορώ να πω.

Ανώνυμος είπε...

grailcode.net

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατια των εβραιοθρησκων χριστιανων συνεχιζεται.Για σκεφτειτε , οι εξουσιαστες ποτε το ριχνουν στην τρομοκρατια.... ? ΕΛΛΗΝΕΣ φτυστε τους καταμουτρα .Το πραγματικο φως δεν ειναι στους μαυροφορεμενους υποκριτες,ετσι κι αλλιως αυτοι παντα ηταν κωλος και βρακι με οποια εξουσια διαχρονικα για θυμηθειτε...τον αντιχριστο ας τον ψαξουν μεσα τους...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ.
ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

autos pou egrapse to proto sxolio prepei na ta exei teleios xamena !!! profanos den exei sunhditopoihsh to ti pragmatika sumvainei ston komsmo mas !!! o kairos gar eggys ksupnhste xristianoi!!

Ελλήνων Κάθαρση είπε...

Ο π.Στεφανος συγκλονιζει με την ομιλια του,πραγματικο πνευματικο τεκνον του γεροντος Εφραιμ.Ευγε!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:01 μηδένα προ του τέλους μακάριζε... Μη βιάζεστε να αγιοποιείτε γεροντάδες, αφήστε το Θεό καλύτερα να κρίνει.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά δεν είπε και τπτ διαφορετικό γνωστά τα περισσότερα,σαν μάθημα σε αμφιθέατρο μου θύμισε.Εν πας περιπτώσει καλό είναι να ξυπνήσει και ο Αρχιεπίσκοπος. drzaxs

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι από σας δεν ξέρετε το Ελληνικό αλφάβητο και γράφετε γκρίκλις;; Δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε ρε παιδιά, είναι δύσκολο. Μην εκτελείται έτσι, ελαφρά την καρδία την Ελληνική γλώσσα. Μιλάμε για τις προδοσίες των πολιτικών (μας) και κάνουμε τα ίδια!! Έλεος. Ελληνικά ρε παιδιά, σε Έλληνες απυθύνεστε!!! Μη τους βοηθάτε να εξαφανίσουν τα Ελληνικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Από λόγια έχουμε χορτάσει από τους "αγίους Γεροντάδες". Από πράξη δε βλέπουμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ .
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να παραθέσω μια άποψη...
Έλληνες που αποτελούν σύμβολα και τιμούσαν την ιστορία-τον πολιτισμό μας, όπως ο Παπαδιαμάντης ή ο Καποδίστριας, αγαπούσαν την ορθοδοξία και τον Χριστό, που τόσο έχει σημαδέψει το έθνος μας.
Τώρα, είναι λυπηρό ενώ αγαπάμε την χώρα μας και πονάμε για αυτή, να εμφανίζονται κάποιοι ελληναράδες, που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και συκοφαντούν τη χριστιανοσύνη.
Θα έπρεπε να ντρέπονται και να ξέρουν πως αυτή η μόδα της ελληνολατρείας που υποτιμά την παράδοση, τις αξίες και την ομορφιά του ελληνισμού, δεν θα μολύνει τις ψυχές των ελλήνων.
Ο Σπανουδάκης που συνθέτει σπουδαία μουσική και διαφημίζει τη πατρίδα μας είναι ...ανθέλληνας, επειδή κανεί πάντα αναφορά στον Χριστό και συνδέει την ελλάδα μας με την ορθοδοξία;;;
Η οικονομική μας κατάρρευση αποτελεί προέκταση της ηθικής και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Τέρμα τα ψέματα

Ανώνυμος είπε...

Την Ορθοδοξία την αγαπάμε Ανώνυμε 12:27. Τους ιερείς δεν εμπιστευόμαστε τόσο και οι οποίοι δυστυχώς είναι και ως ένα βαθμό υπεύθυνοι που απομακρύνετε ο κόσμος από την Εκκλησία. Είμαι μεγάλος παθών από αυτούς και γι' αυτό μιλάω... Και η ηθική κατάρευση που λες ξεκινάει πρώτα από το ιερατείο και μετά πάει και στο λαό.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 12.27, σε αυτό που λες δεν έχεις και τόσο άδικο αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις όμως στις μέρες μας είναι ελάχιστες πια, μετρημένες στα δάχτυλα.