Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!!!


ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ KAI THΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ 3.20 ΕΥΡΩ!!!! Η ΑΞΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ 9.60 ΕΥΡΩ!!!! ΣΥΝΟΛΟ AΥΞΗΣΗΣ:.........
12.80 ΕΥΡΩ!!!!!!
1 φωτογραφία.ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ (Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ)..2.φωτογραφία.ΜΕΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ (Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ)..
ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ....

ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ 12.80 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΦΤΩΧΙΑΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ 12.80 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ????????
πηγή 
http://act-blogers.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eδω ρε σεις πληρωνουμε και τα ροζ τηλεφωνα των υπουργειων..Μα καλα ολοι αγαμητοι ειναι εκει μεσα??

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε να σου έρθει και η ΔΕΗ, να δεις τη γλύκα…… +60%

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όσο ακριβό κι αν είναι το νερό, εγώ ευχαρίστως θα πληρώσω νερό για μία πισίνα ολόκληρη, για να τους πνίξουμε όλους μέσα!!!!

Unknown είπε...

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΥΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο Gmavros.
Μην πληρώνετε τσατσιλίστικα. Μπροστά έρχεται τυφώνας. Κρατάτε δυνάμεις και πόρους για να περάσετε.

Ανώνυμος είπε...

Κυρίως τρόφιμα!!!! Και οτι άλλο για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας!!! Και ο νοών νοείτω!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.07,

Ενα καλό site για preppers είναι το
http://www.shtfplan.com/
Βασικά έχει άρθρα και προσωπικές απόψεις γι'αυτό που έρχεται. Είναι αμερικάνικο οπότε αρκετές απόψεις μπορεί να σε βρίσκουν αντίθετο.
Δεσ'το όμως από την σκοπιά της επιβίωσης. Είτε διατήρησης τροφίμων, είτε διαφύλαξης πόρων, νερού, χρυσού, ενέργειας κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

ναι εντάξει να μην πληρώνουμε λογαριασμούς αλλά τα κόβουνε ξέρεις, οπότε να πάμε σε καταφύγια ή να πάρουμε τα βουνά λες;;

Modestus είπε...

Όπως έλεγε το anti-ntp σε ένα άλλο άρθρο προτιμάτε τα ελληνικά προϊόντα χαχαχαχα. Λέω εγώ προτιμάτε το ελληνικό νερό, κι επειδή έχουμε κάτι κεσάτια και προσπαθούμε να κλέψουμε εεεε..... να μαζέψουμε ήθελα να πω, λεφτά για τον ελληνικό κράτος-δημόσιο. Φέσια λοιπόν σε είδη που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς ΔΕΗ, νερό, αύξηση ΦΠΑ και σε βασικά είδη πλήρωνε κοροϊδάρα Έλληνα.
Δείτε τώρα και στα χαρτιά της εφορίας ότι δεν μετράνε τιμολόγια ΔΕΚΟ, τηλέφωνια γενικώς, ενοίκια, πληρωμή δόσεων δανείου. Χαχαχα ξεκώλιασμα κανονικό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΔΕΥΑΚ) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΔΥΣΤΑΚΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.